"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Tegnapiról. 70 percig parádés focit láttam. Azt éreztem, hogy bármelyik pillanatban képessek vagyunk váltani, szebbnél szebb akciók futottak, mindegyik gól tudatos megmozdulás eredménye volt. A kis brazil, Laidouni, a holland gyerek és Traore kiemelkedőt nyújtott. Kellett ehhez a Felcsút nyitott játéka, át is szaladtunk rajtuk percenként.
A végére egy kicsit már csapkodó volt a játék, 4:8 is simán lehetett volna. A középpályás védekezés azért nem mindig volt a helyén, illetve hátul is voltak gondok. A franciák ellen ezeket stabilizálni kellene, mert ott azért komolyabb formák szaladgálnak. Nem tudom kiket rak majd fel a szakmai stáb belső védőnek, de ott nagyon észnél kell lenni. Szerintem Kovacevic lesz S.Mmaee párja, hát nem tudom...
Azt gondolom, hogy kell 2 gól az ikszhez is. Meglátjuk.
Szerintem támadhatatlan. Szinte sosem látott tökéletes reakció. Érdemes lenne a Club munkatársait megnézni, h ki új döntéshozatali pozícióban, az lesz az ész.
Pontosan, ha már minden jöttment lófaszjóska úgyis az Iváncsa továbbjutására recskázik, ezzel a gesztussal a Fradi a gáláns vesztest mutatja: oké, jobbak voltatok, meghívunk egy italra VIP-kalandra.
Vélhetően ez egy "cukiság" kampány lett. Most az Iváncsai győzelmet annyira felkapták, hogy erre a hullámra érdemes felülni. Baja ebből nem lesz. Nem is lehet ebbe belekötni, nagyon szép gesztus.
4-2 a felcsut ellen... hogy eltunt minden hulye. kozben meg annyi tortent, hogy siman helyreallt a vilag rendje, ameiy nem volt helyen egy par meccs erejeig.
Nem okvetlenül a játék minőségére gondoltam, mert azzal itt-ott volt néhány kívánnivaló, hanem mindkét csapat mentalitására, győzni akarására. A minőséget lehet javítani.
Van egy sky-box, amit a Groupama nem értékesít. Ezt itthoni meccseken a vendégcsapat rendelkezésére bocsátják teljes ellátással. Ide a játékosok közvetlen hozzátartozói (feleség, gyerek, szülők), szponzorai, sportvezetői, stb. mehetnek be, olyanok akiket különböző okok miatt nem ildomos a vendégszektorban elhelyezni. Ezt szokták ilyenkor felajánlani akár suliknak, jótékonysági szervezeteknek, satelit kluboknak, egyéb olyanoknak, akit valamilyen okból meg szeretnének hívni az adott meccsre. Ez nemzetközi meccseken üres, mert a nemzetközi meccsek vendégdelegációinak más elhelyezés jár.
Egyébként belül a VIP-térben akkora hely van, hogy ha minden box 16 embere egyszerre tódul ki a szünetben, akkor is befér még legalább 1000 fő. Szerintem nincs annyi budai vállalkozó, mint amennyit ide meg tudnak hívni, ha akarnak. Egyébként tényleg gratula a gesztusért, legalább legyünk úriemberek, ha már Iváncsán balfaszok voltunk :)
Te tényleg sokat teszel azért, h ne tartsunk sokra...
Nem Vip bronz jegyeket adtak nekik, hanem a saját repi helyeket. Ahol semmirekellő poltikusok és a seggnyaló holdudvar szokott dorbézolni. Végre egyszer jó helyre megy a kidobott pénz.
Nagyon tudom értékelni. Azok után, h nem adták oda talán Hatvanban a mezeket, nehogy gond legyen a leltárral, azok után ez egy elég komoly jellemfejlődést mutat.
”Péntek este felhívott Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója, és tolmácsolta Kubatov Gábor elnök úr üzenetét, amelyben meghívta az egész csapatot a stábbal és a segítőkkel együtt a csütörtöki, Monaco elleni Európa-liga mérkőzésre, a Groupama Aréna VIP-páholyába – mondja remegő hangon a klubelnök, még mindig megilletődve a gesztustól.”