Keresés

Részletes keresés

Mr Dok Creative Commons License 2017.04.29 0 0 984

Valaki egy kis körre a hegyekben?

https://www.youtube.com/watch?v=qUOasoDcIiU

Két kerék ez is.....

gezasz2 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 983

Volt szerencsém próbálni egy nyílt napon. Én is nézegetem szemezgetek vele. Ami riasztó benne az a súlya volt és a szűk kanyarok  sem a kedvencei. A jókat elmondták előttem

Előzmény: zsotli. (980)
kawa550 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 982

Nagyon jó gép, nagyon finoman müxik rajt minden, észrevétlenül böszme erős, húz mint az állat mindenhonnan, de alig érezni rajt a sebességet. Marha kényelmes, szerintem kiváló a szélvédelem, de azért érezni hogy ez egy csatahajó, szerpentinen simán kipicsázom még egy 3vd-vel is. Hoszú túrákra az egyik legjobb motor a világon, ha rámszakadna  a nemzeti bank, én is vennék egyet.

kawa550 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 981

Én még soha nem láttam olyan motort közelröl. :)))))))))

zsotli. Creative Commons License 2017.04.29 0 0 980

Sziasztok!

Isemrősöm hozott be osztrákból egy 2002-es FJR-t, holnap elmegyek kipróbálom hátha megtetszik. Van valakinek tapasztalata vele?azt hiszem ez még a benzinmelegítős változat aminek utólag hővédőzni kellett a tankot mert nagyon nyomta fel rá a meleget a motor.

Mr Dok Creative Commons License 2017.04.29 0 0 979

Bezony. A karbantartási gyermekbetegségek. Még kitartanak egy darabig.

Ennek a fórumnak az első oldalán kell lennie a TDM táboros doksi linknek, meg a Zánkás jelentkező dokumentumnak is. Telefonról nem tudom linkelni.....

Én sem intéztem még szállást magamnak, bár én sátrazok.

Érik a jövő hét időterve is, nagy rá az esély hogy szombatra érek csak oda. Reggeli indulással.

Előzmény: szsoltvagyok (978)
szsoltvagyok Creative Commons License 2017.04.29 0 0 978

Sziasztok.. Ezt a szar motorozz.hu-t.. Be akartam lépni ,nem enged.. Új jelszót meg nem küld. Itt meg a szsolt-ot nem fogadta el... Nah,mindegyis.. Ha valaki(én) most tudta elintézni,hogy megy a Tdm talira van még szállás szerintetek? Amit Angol adott számot,azon nem veszik fel.

Ha valaki tud felvillanyozást adni megköszönöm. A számom 06309131563.. Régen mindenkinek megvolt a száma....de nem ezen a telefonon:(

Mr Dok Creative Commons License 2017.04.29 0 0 977

Örömmel látlak titeket!

Ha odaértek telefonon érdeklődhetsz hogy hol kaptam helyet. Vagy akár végig is járhatjátok a sorokat.

A fikázással óvatosan. Én bírom, de ha másét is elkezded szidni, azért nem tudok felelősséget vállalni, hogy egészben hagyod el a helyszínt.

:D

Ja, tesco parcoló.......

Előzmény: kawa550 (974)
kawa550 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 976

nem, ez ngc. :D

Előzmény: Hr.Geiger (975)
Hr.Geiger Creative Commons License 2017.04.29 0 0 975

Ez amolyan KGC beszólás, nem igaz? :-)))))))))))

Jó tókerülést Kendteknek!

Előzmény: kawa550 (974)
kawa550 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 974

Doktor úrnak jelzem, hogy alakul valami börze látogató tókerülés, ahol egykori és gyakorló tédéemesek fikázzák majd az árusok rozsdás szarjait....:)))))))))

Előzmény: Mr Dok (946)
kawa550 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 973

Alapvetően nem rossz készülék az árért, nincs is ebben az ársávban ellenfele motoros használatra, de kijelenteni, hogy ez "motoros navi", az barokkos túlzás, mert nem az. Csak egy motoron IS használható vízálló navi. Azt az ömlengést, amit pl az onroad teszten és alatta a hozzászólásoknál olvasni róla, nem érdemli meg. 

Előnyei:

Ár, vízállóság, jól rögzíthető a bölcsőben, aminek a fix töltőcsatlakozója nem tud kirázódni menet közben mint a sima naviké, és a kábel csatlakozó is vízmentes.

Méret, fényerő, képernyő érzékenység átlagos.

Hátrány:

A bekapcsoló gomb kézzel is alig használható, kesztyűben sehogy. A csatlakozó/sd kártya hely gumi védőkupakja szerszám nélkül nem nyitható, az sd kártyát férfi kézzel még betenni sem lehet, kivenni még hegyes szerszámmal sem egyszerű. Az usb kapcsolat win8.1-el nem működik, csak a win7-es asztali gépről tudtam rátölteni a programot, a win8.1 egyszerűen nem látja  a készüléket se háttértár se activ sync módban. A bölcső napellenzője max akkor jó valamire, ha a szélvédő peremén van rögzítve, lenn a kormányon szart sem ér ha kicsit is megdönti az ember a készüléket, mert akkor már semmit sem árnyékol. Ha túrán nem akarja az ember fennhagyni motoron egy városnézés során, akkor is nehéz kivenni a bölcsőből, mert nem elég a rögzítőfület megemelni, közben ki is kéne pöckölni hátulról, de a résen még  a kisujjam se fér be, elég macerás  a kivétel, főleg ha naponta többször kell.

Az alapfunkciókhoz, visszalép-belép-kiválaszt ilyesmi gombok kellenének hogy kesztyűben is jól használható legyen, de semmi ilyesmi nincs, ebből látszik hogy ez csak egy gumiborítású vizálló autós navi, nem direkt motoros.

Előzmény: xt660r (972)
xt660r Creative Commons License 2017.04.29 0 0 972

Köszönöm mindkettőtök véleményét! A motoros navik árfekvésében elfoglalt pozícióból feltételeztem, hogy valamilyen  mértékű kompromisszumot kell kötni / alakítani rajta. Viszont a Garmin árfekvését nehezen veszi be a gyomrom, ezért keresek alternatívákat :)

Előzmény: kawa550 (961)
Ifj. Padavan Creative Commons License 2017.04.28 0 0 971

Közel 2mm -el kell nagyobbra vágni a foltot, hogy rendesen illeszkedjen.

Előzmény: Ifj. Padavan (970)
Ifj. Padavan Creative Commons License 2017.04.28 0 0 970

Végre volt időm megcsináltam az ülésemen kiszakadt részt.

Kivágtam köralakban a sérülést. A kárpitostól kértem ugyanolyan bőrt.

És a szövetes oldalával összeragasztottam.

Persze előtte kipróbáltam pár ragasztót köztük textil ragasztót is.

De a Power gél jobb volt.

Majd kapott 20Kg -ot 2 napig.

Remélem tartani fog.

http://kephost.com/image/wUz1
http://kephost.com/image/wUz5
http://kephost.com/image/wUzQ
http://kephost.com/image/wURA
http://kephost.com/image/wURS

Roby70 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 969

Ok! Majd hívj.

Előzmény: cameraman1 (968)
cameraman1 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 968

Azt beszéltem Pistivel, hogy kedden tudok menni hozzá az oldaltámaszért és ha az összejön, akkor szerdán délután le tudnék ugrani hozzád megnézni a plexit! Remélem!

Előzmény: Roby70 (960)
kawa550 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 967

Előtte egy wayteq n440 volt, az se az, sokszor patakokban folyt rajta a víz esőben probléma nélkül.

Előzmény: Roby70 (966)
Roby70 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 966

A legjobb tulajdonsága, hogy ennyi pénzért vízálló.

Előzmény: kawa550 (965)
kawa550 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 965

Muszáj, nincs mit tenni. Szerintem ez nem motoros, csak az átlagosnál jobban használható a töltős bölcső miatt motoron, de kesztyűben nem jó használni.

Előzmény: Roby70 (964)
Roby70 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 964

Trükközünk, trükközünk?!:)))

Előzmény: kawa550 (961)
Roby70 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 963

Ha nem baj én is belevauuu!:)

Eddig nem találkoztam olyan XRider-rel aminek ne púposodott volna a kijelző előtti fóliája. Ez főleg melegben érezhető. Kicsit ront a pontos kezelhetőségen. Megszokást igényel.

Alapvetően jó készülék, de a Sygic-es változatot kerüld! Két hete próbálgattam egyet és kínszenvedés kezelni, az Igo-hoz képest.

Extrának mondott fényereje külön ki van emelve a leírásában, de napos időben ugyanúgy kell árnyékolni a kezeddel, mint bármelyik gps-t.

A WinCE op.rendszer miatt, a Bluetooth (sisak beszélővel párosítva) csak egy hangot képes átvinni. Vagy zene szól a füledbe, vagy a gps monnya a dolgait. Ugyanez android alatt (akár teló, akár gps) párhuzamosan megy.

Előzmény: xt660r (959)
kawa550 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 962

Az utolsó képen a kis pöcköt pofával lefelé beragasztottam a keretbe, így már kesztyűben is könnyű ki be kapcsolni.

kawa550 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 961

Épp a minap írtam róla odaát.

"Sokan dicsérik ezt az xridert, nekem ma annyira az agyamra ment hogy nekiálltam átalakítani.
Vannak ugye, akik nem gyári progival használják, hanem mindenféle tört igo meg primo van rajtuk. Ezt én természetesen mélyen elítélem, hogy más szellemi termékét pl az 1st torrentről letöltsük 5 perc alatt aztán ingyen használjuk.
Na szóval, az ilyeneknek különböző okok folytán előfordulhat, hogy egy térképfrissítés után az addig viszonylag jól működő gép óránként lefagy. Ez már alapjában probléma, aki tudja hogy ilyenkor mi az ami nem fér össze a többivel és mit kéne még a térkép fbl fájljain kívül cserélni, az ne tartsa magában.
De ezen kívül is.

A bekapcsoló gomb nekem még kesztyű nélkül is a használhatatlan kategória, kesztyűben meg egyszerűen nem tudom bekapcsolni. A hátulján lévő reset gombhoz hiába van lyuk gyárilag, az sem elérhető, ma pl 2 percig bökdöstem a gyári cerka hegyével,eredmény nélkül.
Ebből lett elegem és következett ez:

A gyári lyuk 6-os fúróval felfúr, majd egy 6.5-el tölcséresre alakít, de nem átfúr. 
6.5 csapágygolyó bele a lyukba.
Perpill sima fekete szigszalag darabbal hátul leragaszt, kiesni nem tud, mozogni igen, menet közben kesztyűben a csapágygolyót megnyomva 1 pillanat alatt újraindít.

Előzmény: xt660r (959)
Roby70 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 960

Marci, a plexi próba ettől függetlenül össze jöhet?

Előzmény: cameraman1 (957)
xt660r Creative Commons License 2017.04.28 0 0 959

Szia Kawa,

Ha jól látom, a motorodon Wayteq X-rider navigáció van. Hogy vált be számodra? Igoval használod, vagy a hozzá vehető Sygic van rajta? A fényereje elfogadható napos időben?

Előre is köszi, ha megosztod a tapasztalataid! :)

Előzmény: kawa550 (943)
kawa550 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 958

Most olvasom a totálbájkon, hogy a kinemmonnyuk feltalálja a melegvizet. Csinálnak valami sorkettest, 850 köbcentivel meg 270 fokra elékelve, amin már a jó oldalon lesz a lánc is. Olyan ismerős ez, mintha már hallottam volna ilyenről.....:)))))))))

cameraman1 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 957

Köszönöm! Írtam emailt.

Előzmény: pisti66 (954)
pisti66 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 956

Köszi Karesz!

Előzmény: Mr Dok (955)
Mr Dok Creative Commons License 2017.04.27 0 0 955

Egyezik.

Előzmény: pisti66 (954)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!