"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
mondjuk h milyen aranyossag van egy klub szerverszobajanak nagysaga es sportoloi eredmenyessege kozott, azt nem tudom. vagyis ha azt nezzuk ami most van, akkor forditott.
A tervezettnél és a többi klubhoz képest fél évvel korábban, már idén tavasztól eltörli a kötelező szurkolói kártyát a Legia Varsó. A Legiánál az eddigi kártyák továbbra is érvényesek lesznek, de már csak promóciós céllal használják őket tovább.
Például a normál jegyáraknál egy kicsivel olcsóbban lehet velük jegyet venni és a nagyobb mérkőzésekre elsőbbséget élveznek majd azok, akiknek van. A klub azért döntött így, mert az átlagnézőszám az őszi szezonban visszaesett… 14.500-ra… Már a hétvégi Jagiellonia elleni szezonnyitóra sem kell a kártya, egyszerűen odamegy az ember a kasszához és vesz egy jegyet, mint régen. Hasonló lépést fontolgatnak más elsőosztályú lengyel klubok is – ők nyáron törlik el a kártyát.
Természetesen, az ilyen pr cikkekben talán csak az írásjelek igazak.
Én egyébként ezen háborodtam fel leginkább:
"négy nézői csoportot kell megkülönböztetni: a saját ultra, az ellenfél ultrája, az átlagnéző és a VIP. Ezeket a csoportokat szét kell választani, mert nem szeretik egymást."
Lehet, hogy nem vagyok elég képzett ideológiailag, de én csak tahókat nem szeretem, legyen az ilyen-olyan ultra, oldalelátós vagy Vip-es(esetleg szekuritis vagy székházas.)
Egyébként meg minden tisztességes Fradisták szeretek üljön(álljon) az akárhol.
Szerintem sem teljesen összecsapás volt, hanem a sündőrség egyik "mintaakciója" és annak következményei. A 2012-es őszi meccsen történt, hozták a kondásokat, negyed óra lehetett kezdésig és a székház előtt nyomták a könnygázt keményen.
"A Fradi elnöke elmondta, néhány éve szerette volna, hogy a legnagyobb szponzora, a francia Groupama cég vezetője és a francia nagykövet találkozzon egymással. Amikor odaértek a stadionhoz, a Fradi és a Debrecen ultrái összecsaptak egymással, a francia nagykövet feleségét pedig könnygázzal fújták le."
Hát nem tudom, én semmilyen Fradi-Loki összecsapásra nem emlékszek az elmúlt 5 évből, pedig mindegyiken kint voltam. Jól sejtem, hogy megint ferdít ez a ...?
Én kitartok,mert a múltat nem tagadom.Mindig voltak fanatikusok,és mert öregebb lettem,még velük szolidáris maradok.A jegyárakkal átvertek,s vannak akik éppen ez miatt nem szkenneltek.