Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Intézményünk multikulturális jellegéből adódóan teret nyújt különböző, sőt néha ellentétes álláspontok találkozására, elősegítve ezzel a helyi és egyetemes érdekek, illetve a szellemi és a gyakorlati kihívások közötti határvonal és átjárhatóság elmélyült megértését. Hallgatóinknak az itt megszerzett magasszintű tudás és szakértelem lehetőséget teremt arra, hogy fontos munkaköröket töltsenek be a tudományos élet, a munkaerőpiac különböző területein. Számos nálunk végzett diák helyezkedett el nemzetközi szervezeteknél, kutatási intézetekben, ENSZ szervezeteknél, valamint az üzleti világban.
Jelenleg az öt kontinens mintegy 96-100 országában élnek egyetemünkön végzett hallgatók, közöttük miniszterek, nagykövetek, egyetemi tanárok, tudósok, kutatók, ügyvédek, emberjogi aktivisták, vállalatvezetők és menedzserek. Azt gondoljuk, hogy az itt végzett hallgatókban - az egyetem küldetésével összhangban - közös az elkötelezettség a kritikus gondolkodás és a társadalmi felelősségvállalás iránt.
hát persze, kedves Ignác, becézve Náci, nem így értettem. kérdésem inkább arra irányult, hogy mihaszna tudálékosságnak tartom-e. annak. ugyanis volt "szerencsém" egy gendertanulmányok az építészetben című könyvbe belenézni és hát parttalan semmitmondó folyamnak éreztem, itt-ott otromba butaságokkal megspékelve. pl a toronyházak a férfiak fallikus szimbólumai a női önkéntes alárendeltség elvárásának érzékeltetésére, vagy az archaikus bika ábrázolás a női külső és belső nemi szerv sematikus ábránzolása. úgyhogy, kedves Péterem, bocsánat, Nácikám, ha eztán tízemeletes panelt lát a szemed, az is a fölérendelés miatt van! :)
Abszolút mester kvázi - szillogizmusait nem tudom követni.
Ez is bizonyítja , hogy nem vagyok igazi férfi , akit egyes antifeminista nők feminista hölgyek zaklatásával vádolhatnának.
Jóllehet nagyon szeretnék elmenni egy adott közművelődési intézménybe egy ott dolgozó hölgy kvázi "zaklatása" céljából , de ezen a héten már valószínűleg nem fogok.
Ugyanis kezd ápolatlan kinézetet ölteni a hajam és még ezen a héten el kell mennem egy hajvágási szakértőhöz , magyarul fodrászhoz.
Amint az köztudott, van három olyan tulajdonság, melyek mindegyikével senki sem rendelkezhet egyszerre. Ezek: okosság, tisztesség, feminizmus. Ezért aztán:
- Aki tisztességes és feminista, az nem okos.
- Aki okos és feminista, az nem tisztességes.
- Aki okos és tisztességes, az nem feminista.
Mindegyikre számos példát láthatunk a világban.
Arról nem is beszélve, hogy a feministák csak azt mondják magukról, hogy a nők sorsának jobbításáért küzdenek, miközben szexista és férfiellenes törvényekért küzdenek valójában.
Ha a férfiakkal azonos polcra helyezik a nőket, akkor miért beszélnek NŐK elleni erőszakról folyamatosan (miközben a legtöbb erőszakot férfiakkal szemben követik el), miért akar külön törvényt a nők elleni erőszakra az LMP? Ez nem azonos polcra helyezés, hanem a férfiak fölé helyezés, ugyanis ez azt jelenti, hogy különbséget tesznek áldozat és áldozat között a nemük alapján. Általában pont az anti-feministák azok akik ellenzik ilyen különbségtételt a férfiak és a nők között.
Te drága jó marxista-feminista hittérítő elvtárs, legalább az alapismereteket tanulnád meg rendesen!
Mondd te drága ember! Szerinted azoknak az emberi tevékenységeknek amelyeket legalább ketten, valamiféle együttműködés keretében végeznek, hány %-ában nem szükséges valamiféle alá-fölérendeltségi viszony? És ez (a dugást is beleértve) nevezik arrafelé, femiéknél "hatalomgazdaság"-csúfnéven? Amikor én megállok a kocsi előtt és kézjelekkel mutatom a nejemnek, hogy hogyan is tolasson be a garázsba, az már "hatalomgazdaság"? Amikor viszont a nejem jelöli ki, hogy a kert melyik részét, milyen mélyen ássam fel a brokkoli palántázáshoz, az "hatalomgazdaság" vagy senemaz?
És ki mondta neked, hogy a gazdatiszt (még az "átkost" megelőző átkosban) nem tisztelte az öregbérest? A számadó juhászt?
Hol csúsztat, na mesélj. Szerintem precízen leírja a feministák gondolatvilágát: szerintük rendszerszintű nőelnyomás, ha a férfiaknak is van valami joga (reprodukciós jogok például), és azt is elnyomásnak tartják, hogy a nők (amúgy is többletben lévő) jogait nem még jobban a férfiak rovására. Ez fáj nektek annyira. A nyugodt, tárgyilagos igazság.
A feministák szerint nem képesek a nők a saját erejükből és tehetségükből arra, amire a férfiak, ezért akarnak kvótákat. Az antifeministák az egyenlő jogokért harcolnak, a női felsőbbrendűségre többé-kevésbé nyíltan áhítozó feministákkal szemben.