Nem egy nagy száguldozás az a 89 szerintem, főleg ezzel a géppel, a 150-et se érezni benne. El is gondolkodtam már, hogy csalhat-e olyan sokat az óra, hogy olyankor csak kb. 120-szal megyek. :)
Meg egy 600-as sportmotoron már hozzá sikerült szoknom a sebességhez 10 év alatt, így sajna még inkább nehéz betartani az 50-et. Teszem hozzá, sietésben is voltam. Legjobb poén az egészben, hogy Egerbe tartottam egy becsődölt műszaki áruházba féláron cuccokat venni, ...hát így már nem lettek olyan olcsók. :D Mellesleg ha már itt járunk, hazafele valahol talán Eger-Gyöngyös között beért egy az enyémhez hasonló sötét 2009-2010-es 6-os, emlékeim szerint MCT-98* volt a rendszáma. Még csak véletlen sem fórumlakó, ugye? :)
Én csak a közmunkás kérdésedre válaszolok, le lehet dolgozni ezt a fajta szabálysértést közmunkával. 5.000 Ft / nap, de ez benne szokott lenni a rendőrség által kiküldött határozatban...
eladó lett a gép... ha valakit érdekel vagy tud valaki...ne tartsa magába... (jó jó tudom az ára annyi amennyi, pls ne kezdjétek ti is... :D :D :D köszi)
Este felé még próbálkozok vele, most a barátnőm lenyúlta a verdát. Nem az a sorozatszámú szoftver van akkor, hol vagy honnét tudok venni olyan frissítő lemezt,CD-t?
Pár új befecskendező fúvóka, gyertya, trafók, ezek cserélgetése, üzemanyagszűrő, rail szivattyú cseréje, elektromosság átvizsgálása, kimérése, gyanús kábelek kiváltása, endoszkópos vizsgálat, stb, és nem jó.
Sokaknak beletört már a bicskája...
Olyan ötletek vannak, hogy legyen bele új motorvezérlő, vagy kapjuk szét az egésze motort, de mind drága mulatság, és egyik esetben sem garantált a siker.
Meg tudnátok mondani, hogy egy 2001-es facelift előtti Audi A6 2.5TDI Quattro Tiptronic 180Le autóhoz milyen diagnosztika kábel való? Olvastam már KKL-t is és OBD2-t is... A vateráról próbálok rendelni valamit mert már sokadjára kellett volna, és rászántam magam, de azt sem tudom merre induljak.
Akkor ahogy a videón kivettem a SETUP és a RETURN gombokat, ha egyszerre lenyomom pár másodpercig, majd ott interfacebox-ban megnézem, hogy melyik szoftver van rajta?! :)