Információk és hírek a traffipaxok ellen bevethető eszközökről. A sebességmérés üldözöttjeinek topikja: károsultak és előrelátók, detektorhasználók és forgalmazók - de természetesen a Sasszembrigád tagjainak hozzászólásait is várjuk az utca 'másik' oldaláról!
Rég jártam itt így kérdezek hozzáértőktől beszerelőktől tesztelőktől, eladtam az autómat (2011 peugeot 508 sw ) az ALP-vel együtt, váltottam magasabb autóra a ki be szállás miatt öregszik az ember kérdésem a következő elég 1-1 fej előre hátra ALP-ből Suzuki S Crossa?
Kiyo D professional 4 fejes lézerblokkoló Hat éves tökéletesen működő 4 fejes eredeti (kicsi-fejes) KIYO D PROFESSIONAL rendszeremet eladásra kínálom. A csomag része, 4db szenzor rendszámtábla keretekbe szerelve, a rendszerhez tartozó összes kábel és a központi egység. Ausztrai ingázás miatt került leszerelésre. Itthon tökéletes védelmet biztosít.
Nekem sajnos csak az angol voice pack van meg, esetleg próbáld www.detektorbolt.hu-t telefonon. Ők forgalmazták, vszeg kellett hozzá legyen magyar hang.
Én meg keresnék Interceptor fejeket, vagy komplett bontott rendszert akár.
régebbi interceptor van a motoromon, (legalább 15 éves) de ezeket az új mérőket, amiket méteres oszlopokon már minden faluban kitesznek, nem érzékeli. Frissíteném a szoftvert, hátha akkor érzékelni fogja. A Communicatort letöltöttem, a szoftvert is, de a magyar hangfile-t sehol nem találom hozzá, de tartok tőle, hogy ha felülírom a régi beállításokat, akkor szükség lehet rá. Tud valaki segíteni, hogy honnan tudom letölteni a magyar hangfile-t?
Bluetooth modullal a telefonodra tud kapcsolódni, azon jön a riasztás, a füledre, motoron, így nem egy külön valami dumál a füledre, hanem a telefonod, amivel telefonálsz is, stb. https://www.detektorbolt.hu/alp-connect-bluetooth-modul
Szia! Próbáltam belőni a helyet, de a térkép szerint nem keresztezi egymást a két út. Az emil címed érvénytelen, sajnos privátban nem tudtam írni. Szívesen megnézem neked ténylegesen milyen mérőpontról van szó.
Sziasztok. Erdekelne, Szerbiaban es Boszniaban tudja-e valaki, mennyire bajos ha lezerblokkolo van szerelve az autora? Rejtett, szamtablakeretbe van rejtve a ket L.I. fej, nem hasznalnam egyaltalan arrafele de szeretnem rudni ha vadasznak-e ra vagy sem (mint pl ahogy Ausztriaban teszik). Ha bajos, megyek, kiszereltetem inkabb minthogy bajom essen. Koszi elore is az esetleges valaszokat