Feleségem ultimátumot adott nekem, hogyha most már nem építek azonnal-de-rögtön egy terepasztalt mert nagyon óhajtana villanyvasutazni (amiért mellesleg egy jó ideje nyúz már) akkor rettenetes dolgok fognak történni, amiket én nem óhajtottam megtudni, hogy micsodák, inkább építettem egyet.:-) Szeretném ha ez egy olyan topik lenne, ahol képes beszámolókkal, építési leírásokkal, ötletekkel, trükkökkel ismertetnénk meg egymást és jómagam szívesen olvasnék, néznék meg hasonló építési leírásokat mint amibe én fogtam.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, tudom, hogy nem jármű építés, de építés. A Keleti pályaudvart szeretném H0 ban megépíteni és szükségem lenne vágányrajzra vagy olyan képekre amiken élesen látszódnak a vágányok, ha valaki tud ilyen képet vagy valakit aki esetleg rajzot készített már a vágányzatról kérem írjón az alábbi email címre. Googlen már sok képet találtam, de nem az igaziak.
Sziasztok! Régóta figyelemmel kísérem a beszélgetéseiteket, észrevételeiteket és meg kell vallanom sokat tanultam!:)
Én már a 8. verziót építem jelenleg, de úgy érzem most lesz az ami tényleg megmarad! A kezdeti bénázásom már elmúlt és az elmúlt 10 év alatt ragadt rám némi instrukció is!
Egy dologgal azomban nem tudok mit kezdeni: az utakat miből készítsem el?
Az asztal bútorlapokból készült 2-3mm-es fézagokkal a vetemedés elkerülése miatt és remekül bevált!
Már 6 éve megvan az alap és semmi vetemedés! Erre hungarocell került mert nekem ez jött be és könnyen alakítható, bár az asszony nem igazán rajong a golyó porszívózásért!:)
Szívesen vennék ötleteket az utak elkészítésére mert az iparterületekkel nem vagyok bajba csak a közutakkal!
Néhány képet mellékelek bár még eléggé az elején vagyok, csak a pálya van bekötve és rögzítve!
Az épületek még nem 100%-os helyükön vannak! Pittu