Én nem adnék neki letöltendőt sem! Az antennakábel terhelhetősége kb ugyanakkora mint egy kínai hosszabbítóé tehát elméletileg baj nem lehet, csak a földelést kötötte volna be. :-)
A dugvillák rögzítve voltak a T elosztóba? Ha igen akkor nem bántanám! :-)
Ez az szalagantennakábel simán viszi a 16A-ert, a koaxkábel meg kb 10A-ig is jó. A 0,5-ös hangszórókábel 5A-nél már néha bosszankodik azért.
Ui: ez annyira tetszik hogy megkérdezem: ellophatom a képeket és kitehetem a blogomba??
Ha ez antenna(szalag)kábel, akkor szemre (erek vastagsága és távolsága egymástól) kb 50 ohmos impedanciájú lehet, ami igencsak ritka dolog (tudtommal csak a 240-300 ohmos az, ami ami elterjedt), ebből gondoltam, hogy valószínűleg hangszórókábel. ...mondjuk egy közelebbi fénykép sokat segítene.
Szerintetek a következő LED-es lámpa képes helyettesíteni a honlapon megadott 500 W-os halogén fénycsővel ellentétben legalább egy 150-200 W-osat, vagy totálisan kamu az egész?
Egy valami biztos, hogy: az emberi hülyeségnek nincs határa.
Megrendelő elmondása szerint, a képen látható tűz és életveszélyes gányolást a gáz-szerelő követte el, mert kisebb villanyszerelési munkákat ő is meg tud csinálni.
Igen, egy szalagantenna-kábelról működtette a tűzhelyet oly módon, hogy az antenna mindkét végére dugvillát szerelt, majd egyik vége ment a konnektorba, másik vége pedig abba a barna elosztóba, melybe a tűzhely dugvillája is csatlakozik.
Emberünk azért ügyelt az érintésvédelemre is, ezért a T elosztó villáit leszigetelte. -kedves tőle...
Na ki, hány év letöltendőt adna neki így láttatlanba ?
Ha nincs földelése, a fémháza bizony 115V-on lesz, és ha te izzadt lábbal állsz apadlón és megfogod ráz az bizony, próbáld ki, de még papucsban is bizsergető érzés.
Amúgy összemostál két hozzászólásom! A "visszaküldés" , szakadt védővezető esetére írtam, amikor a szakadt részen van/vannak ilyen berendezések!
Korrekt helyeken a Splitter - amit a lakás főelosztójába vagy annak közelébe raknak - földelésre kerül.
"Azért a semmi gáz túlzás! Először is zavart termelsz amit visszanyomsz a hálózatba és ez pl. a hagyományos analóg TV-t néző szomszédodat nem kicsit zavarhatja. Nincs védelem ha beüt a krach."
1: ha nincs földelése, semmit nem küld vissza sehova
2: ha van földelése, akkor nem rázza meg a pacemakerét
a kettő együtt nem létezhet
3: nem ez zavarja a TV-t, hanem a földeletlen 25km hosszú koax, ami csak a kettős szigetelésű TV-ken lóg, és ide rádugsz egy földelt TV tuneres PC-t, akkor lerántja az egész hálózatot
Azért a semmi gáz túlzás! Először is zavart termelsz amit visszanyomsz a hálózatba és ez pl. a hagyományos analóg TV-t néző szomszédodat nem kicsit zavarhatja. Nincs védelem ha beüt a krach. Vannak beteg emberek akinek a szívét egy ekkora áramütés is kibillentheti a normál ritmusából.....stb. Nem véletlenül van rajtuk földelt dugó!
ha jól értem: a mosógép a földelésen "visszaküld" ~115v-ot amivel nincs is gond, kivéve, ha szakadt a védővezető, mert akkor a hátralévő szakaszokon lévő földelt eszközökön is megjelenhet ez a feszültség
ha nem szakadt a védővezető, akkor nem jelenik meg, mert a föld elvezeti (neki kisebb az ellenállása, mint mikor megérintek egy ilyen eszközt)
?!
és nálam meg egyáltalán nincs földelés, ezt akkor sürgősen meg kell oldani
ugyan a mosógépet nem használom, biztos a pc, meg a monitor sem véletlen van földelt dugóval ellátva