hahaha, ezt a hirdetést épp ma néztem a racingbazáron és holnap akartam már hívni-:)))
szóval jobb vagy bal előre szeretnék egyes ülést, illetve van már hátra 1 db kivehető ülésem és az mellé szeretnék még egy kivehetőt. ha ez nem jön össze akkor hátra kivehető üléssort. tudsz képeket küldeni,hogy milyenek vannak, mert én pesti vagyok te meg hevesi és akkor tudnám eldönteni milyen variáció legyen, ha tudom mi a pontos kínálat. addíg nem tudok választani sem. zsm250@gmail.com azért holnap kereslek telefonon. üdv
Szia! Persze, hogy nem zavar, szivesen veszek minden hozzászólást, de csodálkoznék a dolgon, mivel kb 50 ezer km-t mentem velük, kapott 4 új csúcsot, de ezen kívül megvan a régiből is három, amiket szintén bemérettem és jók, szóval ha nem jutok a légtömegmérővel előrébb, azért nézek egy résolajmennyiséget, végülis ezek bosh, porlasztók, a németeknél minden előfordulhat!:S
El kell vinni KC tuning kollegához, aki odamegy a notebookjával a kocsidhoz, rácsatlakozik, azt mondja, hogy download, majd upload, és máris 1XX lóerő lesz a werda :D
Szia! Köszönöm szépen a gyors választ, nagyon kedves vagy! Beszámolok majd a fejleményekről, mire jutottam a légtömegmérő cseréje után. Holnap leveszem a coolert, kimosom, kiváncsi vagyok mi van bennt, meg arra a turbó tengelyre is, hogy mennyit lóg. Ez a megan turbos project birizgálja a fantáziámat, szerintem ez ügyben mindenképp találkozni fogunk, ha azt mondod csináltál már ilyet,megnéztem 190km-re vagy tőlem, ezmár nem tétel egy turbocseréhez képest. Köszi mégegyszer!:)
BÚÉK mindenkinek. az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek 1-es ülése a vivaroba lehetőleg kivehetős vagy esetleg üléssor hátra valamilyen. Nekem meg van eladó első kettes ülésem hibátlan. Akinek van eladó illetve az enyém érdekli az dobkon mailt a zsm250@gmail.com-ra.
Sziasztok! Először is B.U.É.K. Minden kedves fórumozónak!:)
Van egy vivarom, 1.9 dti 100 lovas, motorcserés volt f9qU760 motorkód. Elsősorban Vargamunka és Vanyek82 válaszára számítok, látom ti nagyon otthon vagytok a renault témában.
A gond az lenne hogy 270 ezer km-nél elkezde azt játszani, hogy hidegen nem indul elsőre, hanem elindul, ketyeg alacsony fordulaton pár másodpercet, majd megáll, utána simán indul, és veszi a lapot, de valamikor rá kell indítani 3szor is, mire összeszedi magát. Ezen felül 1900-2000 fordulat alatt "halott" a gép, semmi erő nincs bennt. Turbóra gondolok, de érdekes mód az olajat nem eszi, egyébként 15 ezrenként lecserélem, 8ezrenként légszűrőt, mert az nagyon alulméretezett, most kapott új gázolajszűrőt is. A tankban még régebben cseréltek ac-t, azóta nem is mér rendesen a szintjelző, meg világítani sem világít a tartalék, ráadásul full tele tankal sem megy feljebb háromnyegyedénél a mutató....na de ez nem ide tartozik:) Az egr-t kitakarítottam, hátha azért nincs töltőnyomás, de mozog rendesen, furcsállom a dolgot, mert 2000 környékén fütyül rendesen a turbó, utána viszont abszolút semmi hangja. A másik meg hogy ha logikusan gondolkozok alacsony töltőnyomás miatt még elsőre kellene indulnia hidegben, vagyszar turbó miatt csinálhatja ezt a leállást? Amúgy melegen nem egy erőgép, de 2000-2500 között simán autózható teherrel is. Turbonyomás szabályzó szelepet kicseréltem, a vákumot megkapja, próbáltam ugy is, hogy összekötöttem egy fékcsővel és direktbe kapta a turbo a vákumot, ugy sem javult a helyzet, de 2500-nél letiltja az ecu, szóval nyomásnak meg kell lennie, ha letilt.... A real cső végén a biztonsági szelepről lehúztam a csövet, arra gondoltam hátha az adta meg magát, de az jó. Cseréltem még a magasnyomásún a szabályzó szelepet, semmi változás. A szivattyú kb. 30 ezer km-t ment mióta felkerült a kocsira, az akkor be lett méretbe 1850-bárt nyomott, azt mondta a szerelő, hogy hibátlan. El is felejtettem majdnem mondani, hogy hibakódot természetesen nem ír. Van esetleg valami ötletetek, németbe járok az autóval, nem szeretném, ha otthagyna valahol, de kell a szekér és nem igazából tudnám hónapokra otthagyni szervízben. Köszi előre is!:))
Kb 120 ezer forint a CAN buszos változat (ha jól emléxem) + a beépítés.De majd jövőre pontosan meg tudom nézni. Ha érdekel valakit, be is tudom építeni.