Mennyi súlyt lehet leadni egy buliban ha valaki (mindenféle fogyasztószer, alkohol és egyéb vegyi dolgok nélkül, folyamatos ásványvíz pótlással) kis pihenések közbeiktatásával végigtáncolja az egész éjszakát (8 óra)?
A zene/tánc gyorsasága 140- 170 BPM vagyis ennyi az ütem percenként.
A kérdés tehát ha egy aerobik órán (90-140BPM, legalábbis az aerobikos zenéket nézegetve) -azt olvastam- 200-400 kalóriát veszit valaki, akkor itt -jóval gyorsabb és hosszabb ideig tartó mozgás- mennyi kalória jön le?
A 3-4 Kg súlyveszteség az reális vagy csak városi legenda?
a dolog igen egyszerű, épp ezért nehéz:-) Nekem mondjuk a hozatott étel a szokások kialakításában segített iszonyú sokat.
Szóval: 3 óránként enni, lehetőleg a lúgosítás szabályait betarva, egy ökölnél kisebb mennyiségűt. Mint a kisbabák. Hozzá minimum 3 l folyadék, + napi legalább 30 perc mozgás...
ha mellette betartod amit mar tobbszor irtunk elkepzelheto, hogy segithet, de ovva intenek mindenkit ezen anyagok hasznalatatol, ami drasztikusan befolyasolja a szervezet anyagcserejet, mert az bizony megbosszulja magat.
Szoval mozgas, mozgas, mozgas, +esszeruen enni MINDENT. (mindenbol keveset) nagyon roviden osszefoglalva.
Köszönöm! Azt hiszem a mérhetetlen sok folyadék kivételével a tanácsokat igyekszem megfogadni. T Egy TV - műsorban Monspart Saroltától hallottam a bölcsességet, hogy korunk előrehaladtával tegyük el a nagytányérokat, és használjuk kistányérokat. Azt hiszem itt a lényeg, többet és gazdagabban eszünk a kelleténél. Az én fiatalkoromban nem voltak kövér gyerekek és fiatalok, most meg rossz körülnézni egy villamoson.
Sajna az idősebbek elhízásával nem foglalkoznak, és nagyon nehéz szervezett mozgásformát is találni korosabbaknak.
Ha fogyni akarsz akkor napi fel-egy ora mozgasra van szukseged legalabb es naponta 5-6szor egyel, de kis adagokat.
Csokkentsd a zsiradekokat, (meg a vajat is) egyel sok zoldseget es proteinben gazdag kajakat. Feher husokat es a tojasnak csak a feherjet ( egy tojas=70 kaloria, de a feherje magaban csak 15-20 kaloria es nincs benne koleszterin) Jo protein forras a lencse es a bab is. Igyal napi 2.5-3 liter vizet. Evvel a modszerrel fogyni fogsz.
Én bikinizek második hete, de lazásan, mert a dinnyeszezon közepén ugye...:-) De így is -3 körül járok, szóval teljesen jó:-) De te nagyon ügyes vagy a -2-vel 1 hét alatt:-)
De most mit osszunk meg egymással ,én pl. a turbót eszem most 5.napja és lement 2kiló ez még nem is a vége jövő héten szénhidrátszegényt fogok enni egész napos étrendet!!!!
Jogos. Akárki akármilyen hiperúj dolgot talál ki, ami biztos beválik, az szimplán az életmódváltás. Igazából szerintem a mit az nem olyn fontos, mint a mennyit (keveset) hányszor(napi 4-5) mikor (3 óránként...) Ha ez mellett ott a 3 l folyadék és a napi min 30 perc mozgás, akkor nem nagyon lehet mellélőni... Ja, és tabletta sehol még... kiegészítésnek ok, még placebónak is, de ennyi.
Szerintem az átlagod egy 73kg lenne.Én ugyan ilyen magas vagyok és nekem is ezt mondták.
Szerintem próbáld ki a Gastroyal zsírégetőklub oldalán lévő ABC étrendet,nagyon hatásos nekem bevállt és napi 5x-i étkezés van 3liter folyadék mellett,koplalásról szó sincs,ha koplalnál az egészségtelen és nem fogyaszt hosszú távon!
Okosan taplalkozni, naponta lehetoleg 5szor, keveset, valamint mozgas, mozgas es mozgas. Lehetoleg tobbet mint 30 percet. Ez lehet akar mindennap ha birod, de legalabb heti 3x, a lenyeg, hogy tobbet egess el mint amit megeszel.
ha ez megvan akkor lehet finomitani a dolgon hogy mit eszel... kerulni az egyszeru szenhidratokat, cukrot, tulzot sobevitelt stb stb.... hatalmas az irodalma ennek.
Lehet finomitani a dolgon, hogy mikeppen toltod el azt a min 30 percet mozgassal (pulzusszam -intenzitas, mozgasforma stb)
Valamint kerulni az ilyen olyan fogyi tablettakat, mert a tobbsege tobb kart okoz mint hasznot.