Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sziasztok, továbbra is keresek saját részre Weihrauch HW80, vagy HW95, vagy HW97K és Slavia 631, vagy 634 modelleket. Kizárólag makulátlan, újszerű állapotú pusek érdekel. Azonnali kp fizetés, vagy megegyezés szerint beszámítással.
Maradt egy-egy darab profilos és normás szivacsbetétes 124-es fekete vászon fegyvertokom, abszolút újszerű állapotban, profi minőségben (egyedi rendelésre készült Vabor) amit eladásra kínálok. Ár: 6.000,- ill. 5.000,- Ft + igény szerint posta.
Eladó egy DIANA 75 oldalkaros légpuska. Korához képest jó állapotban van. Adok hozzá térdtámaszt, légpuskatámaszt, több mint 500 db töltényt, cső tisztító kefe, stb... Lásd a képen.
Én a klasszikus nátronlúgos melegbarnítást alkalmazom. Ha érdekel néhány mondatban le tudom írni.
Nem veszélytelen a módszer, de néhány biztonsági szabály betartása mellett gond nélkül kivitelezhető házi körülmények között is. Ha nem akarsz ezzel hosszabb távon foglalkozni, egy puska miatt nem érdemes belefogni /vegyszerek ára, rozsdamentes edény/. A hidegbarnítás egyszerűbben kivitelezhető, de az én tetszésemet nem nyerte el a nem megfelelő tartóssága miatt. Biztosan valamit nem jól csináltam.
Nem szerencsés vörös izzásig hevíteni az acéltárgyat, elég csak a kék futtatási színt elérni.
Előnye, hogy házilagos körülmények között is kielégítő eredményt lehet elérni,sajnos nagyobb méretű tárgyak esetében, nehéz egyenletes hőhatást elérni.
Üdv! Tisztelettel érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata Roehm Air Hunter müködéséről, sütéséről, egyéb megoldásairól vagy kipróbálható darab használatban, a szekrény mélyén. Csak néhány cikket találtam, az édes kevés. Bocs az OFF-ért!
Eladó egy Diana 25d légpuska, megkímélt, szép állapotban. Rendkívül finom (golyósreteszelésű) állítható elsütő szerkezettel, diófa tussal. Német precizitás.