"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Az a kellemetlen, hogy tavaly mikor azt mondta Dome, hogy 7.-8. hely, akkor mindenki, en is fel voltam haborodva. De beletrafalt. Igy remeljuk most nem talalja el.
Détári a mai Sportban azt mondja, a legnagyobb csalódás az átigazolási-felkészülési szezonban a Ferencváros, s nemhogy az első hatban nem lesz benne, hanem legfeljebb a tizedik-tizenkettedik helyen zár. Az 3-5 hellyel rosszabb, mint a tavalyi szereplés.
Az LMP honlapján fenn van a sukorói szerződés. Érdemes a sukorói ingatlan értékbecslését megnézni.
Döbbenetes, hogy az összehasonlító elemzés során -85%-os (!) korrekciót alkalmaztak! Em vagyok értékbecslő, de hetente kb. egy értékbecslést át szoktam nézni, és elmondhatom, hogy -30%-osnál nagyobb korrekció is ritka, nemhogy ekkora!
A lényeg, hogy így jött ki, hogy az 5 milliárdos sukorói telek, csak 1-t ért az államnak!
Ezért jobb helyeken börtön jár minden résztvevőnek!
Nem feltétlen állunk rosszul csatár fronton, ahogy tavaly sem, viszont a középpályás sorunk támadásszervezési készsége gyenge. Ezen kell gyorsan változtatni. Mert sokszor jól kiszolgált közepes képességű támadó is meg tudna ezekből élni.
Amint nézem a magyar csapatok nemzetközi meccseit sajnos ez magyar betegség.
FTC: Prukner László építkező, és nem romboló Fradit szeretne
Prukner László vezetőedző az ftc.hu-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy olyan Ferencvárost szeretne, amely nem rombolja, hanem építi a játékot. Reményei szerint a Paks elleni bajnoki nyitányon harcos és játékos csapat lép majd pályára.
„Nincsen még kész a csapat. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy összeálljunk - ezzel nyilván az edzőkollégáim is így vannak. Fontosnak tartom, hogy egy építkező Fradit szeretnénk kialakítani, nem pedig egy olyat, amelyik rombolja a játékot, és előbbit sokkal nehezebb kialakítani, mint utóbbit" – mondta Prukner.
„Nyilván jó lett volna egy kicsivel több idő, hogy a játékosok jobban megismerjék egymást, de ettől függetleníteni kell magunkat. Ami a pénteki meccset illeti: reményeim szerint egy harcos és játékos Fradi lép majd pályára a Paks ellen, mint a Ligakupa-meccsen Pápán. Én szerettem volna nehéz ellenfeleket, és messzemenő következtetést nem is akarok levonni az eredményekből, mert tudom, melyik meccsen mit miért tettünk, melyik nehéz ellenféllel miért játszottunk. A támadójátékunkban kell majd a friss elem, friss erő, de most belső erőből kell megoldanunk ezt a helyzetet."
Nem csak a csatárokra gondolok, támadó középpályásokkal is nagyon gyengén állunk. Az elmúlt szezonban legalább a védekezésünk összeállt úgy-ahogy, de Pista nagyon kevés használható labdát kapott (persze még azokat is elrontotta)
Ki fogok menni, mint ahogy a másodosztályban is rendszeresen kijártam. Épkézláb támadók nélkül viszont senki ne számítson ebben a szezonban látványos, közönségszórakoztató játékra, idén rengeteg 0-0 közeli meccsünk lesz, sajnos hazai pályán is.
Berkes Zoltán:"...ugyan a mezen még nem látható, de a Fantastic League nevű cég is támogatja a Zrt-t, ez McCabe úr cége, ideiglenes jelleggel támogatja mint mezszponzor a csapatot, egészen addig, amíg a magyar befektetői körökből nem találunk az Unibet helyére másik szponzort. ..." (üllői129)
Rendben van. Tessék, szabad út nyílt a hazai befektető körök invitálása előtt... Mint eddig mindenben másutt, itt is lehetőséget kaptunk, hogy saját lábunkra álljunk. Addig viszont segít. Nem halat töm belénk, hanem időt ad arra, hogy megtanuljunk halászni...
Igen, valahogy így. Viszont abban igaza, van, hogy bizonyos dolgokat nem lehet csak úgy a nagyközönség elé tárni. De, ha ez a helyzet, akkor legalább ne sejtetne... ráadásul olyasmiket, ami akár helytelen is lehet. Na, mindegy, lezárta a témát, reméljük így is marad, és többször már nem is eleveníti fel.
Inkább koncentráljunk arra, ami közös bennünk: Hajrá Fradi!!!
Szerintem penteken aki tud menjen ki, mint a masodosztalyba szamuzeteskor. Osszefogas. Lehet szolni ilyenkor baratoknak, stb. Nagyon sokat szamit, hogy aki kimegy erdeklodik es ravesz olyanokat kik meg nem dontottek, hezitalnak.
Megis csak nyitomeccs, kapjanak bizalmat a sracok, ha mar negerek es mindenfajta harmatgyenge angolok megkaptak korabban.
Legyen jo hangulat, aztan a csapat megmutatja mit tud, remeljuk kierdemlik.
Nekem mar hianyzik a Fradi meccs.
Nincsenek toketlen angol vezetok, nincs berki, nincs, vagy alig maradt angol jatekos.
Ezeket erte a legtobb tamadas hosszu ideig, DE ma mar nincsenek itt.