F.A. Kazán Creative Commons License 2010.03.18 0 0 3389

Tisztelt a11 és Olvasók!

 

 Nem akarom megsérteni a fórum szabályait és árakat, reklámokat írni, de megpróbálom az eddigi kérdéseket úgy megválaszolni, ahogy szabad. A 25 KW.-os F.A. kazán fogyasztói ára is jóval 1 M Ft. alatt van. Azért nincsenek árak a honlapunkon, mert várjuk..várjuk..várjuk a pályázati támogatást ami a sorozatgyártáshoz szükséges.

Tehát egyediben gyártjuk a kazánokat, de csak minőségi, ipari kivitelű alkatrészekből, ebből nem adok lejjebb!

 A 25-ös kazán méretei vannak fenn, mert ez 825 l víz tárolására van méretezve, plusz a kazán tömegének hőkapacitása, tehát nagyjából 1 m3 víz hőkapacitását lehet figyelembe venni a méretezéskor. A 35 és 50-es kazán méretei és ezzel az ára is a helyszíni igényektől és lehetőségektől függ, mert hiába szeretnénk 2500 l.-es tárolóval szállítani, ha nem fér be a helyiségbe, vagy az ajtón.

A lángcső nyilván akkor működik hatékonyan, ha a primer és szekunder levegő mennyisége jól van beállítva. Ezt mi beállítva adjuk át. Egyébként, gyönyörű kék lánggal ég a fagáz benne, a kerámia pedig izzik körülötte. Majd megpróbálok videót készíteni róla, csak nagyon nehézkes a magas hőmérséklet miatt. 

A kazánt csak rá kell kötni a fűtési és HMV rendszerre, nyilván egy fűtési keringető szivattyú szükséges és ki milyen módszert alkalmaz a fűtés szabályozására.

 

Üdv: T.

Előzmény: a11 (3388)