amat Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2082

Gratulálok a T100 szervezőknek, nagyon jó verseny volt. Baromi nehéz, de szép utakon haladtunk. A pontokon a kiszolgálás tényleg mennyei volt:-)

Én ezen a versenyen laza futást terveztem, persze ezen a pályán lazázni talán nem is lehet. Kétszer sikerült eltévednem, az első még paprét előtt, ez agyilag nagyon megviselt, teljesen bepánikoltam. Aztán mire a Kisrigóhoz értem elfogyott mindenem, kajám, innivalóm, erőm:-). A személyzet hatásos közreműködésének köszönhetően magamhoz tértem és újult erővel haladtam tovább. Következhetett az újabb para, láttam, hogy elbúcsúzhatok a világosban beérkezéstől, új cél következett, legalább a Kevély nyeregbe érjek fel lámpa nélkül, ez sikerült. Itt elnéztem a térképvázlatot és a kéken indultam tovább, gyakorlatilag elindultam vissza arra amerről jöttem:-). Nagy mákom volt, hogy a kék és a piros párhuzamosan talán 50-60 méterre egymás mellett halad, így észrevettem az érkezőket és ők is észrevettek. Becsatlakoztam egy gyaloglós szekcióba, nem akartam többet elkeverni, így innen szépen begyalogoltam a vezetőimmel. A vége sokkal gyengébb lett, mint amire számítottam: 16:27, lesz min javítani jövőre:-).

Újból csak gratulálni tudok a szervezéshez és az egész versenyhez, nekem egyetlen frissítésel kapcsolatos problémám volt, az előbb már említett Visegrád - Kisrigó közti 15 kilis szakasz, ide kevés volt amit magamba tömtem a ponton, ill. amit magammal vittem izóizé.

Most egy hét regenerálódás, pihenés következik, aztán jöhet a K100, már a térképet nézegetem:-) Persze titkon reménykedem a javításban ( 2008: 12:58 ), de alapfeltétel az egészség megörzése, hiszen közeleg az év versenye a Balaton karika.

Hajrá!