Bazsi75 Creative Commons License 2006.02.11 0 0 6651
Szasz!

Megint szép hosszút írtál :) Egyébként senki nem beszélt az ötperces közlekedésről. Akkor teljesen jogos, hogy nem várja meg. Itt most a 10-15' perces közlekedésről volt szó ami mondjuk egy csendes CSD10-et nézve már elég súlyos percbeli külömbséget hozhat össze két utazás között.
Az utas megNEMvárás se mindennapi ez tény (sőt egész jól állunk) DE a kiinduló vita abból volt, hogy:
Arról miért nem esik emlités, hogy hány és hány fútó embert várunk meg naponta, és ha zord az időjárás, és tudod, hogy a követekző vonat csak 10-15 perc múlva jön, akkor igenis sokan megvárjuk a az utánuk loholó embereket.
Erre írtam, hogy szolgáltatók vagyunk. Ne várjunk hasraesést, bon-bont, virágot mert ez a dolgunk. (A kultúrált utas úgyis megköszöni)
De a negatív is tapasztalat az utasban sokkal jobban benne él ezért kéne kerülni az ilyen apró odafigyelésből adodó problémát. Te is dolgoztál velem Bt-n és Cl-n és tudod, hogy az utas minden apróságért bejön szólni.
De, hogy elrontsam ezt a szép beírást:) Ha a dolgozó jobban meglenne fizetve és elégedetten ülne a bakon akkor jobban odafigyelne ezekre is és nem fásulna be nagyon hamar.

Ui: Még egy gondolat. Maga a futás mint jelenség. Nem lehet róla leszoktatni senkit. Felgyorsult világban ez már az élet része. Ha segíteni őt nem tudjuk legalább ne gátoljuk. (lásd mozgólépcső jobb oldalra állás)

Na üdv

I.B.
Előzmény: G. Bear (6649)