Zitka Creative Commons License 2004.09.20 0 0 54

>Bocsi, ne feledd, hogy itt pulykamellel írtam a receptet!!!

>A munkánál természetesen olíva, sütésnél kukoricacsíra olajat kell használni!!!

 

Én már default üzemmódban :-) is azt használok, legalább 10 éve. De szerinted a karaj annyira zsíros hús lenne??? Szeretem a pulykamellet, csak egy idő után meglehetősen unalmas, bármit is csinálsz vele...  Szerintem én egy "átlagos" magyar háziasszonyhoz képest bőven diétásan főzök. Ezért egyelőre nem izgatom magam túlságosan olyan apróságokon, hogy pl. vmibe használhatok-e tejszínt, vagy 3 dekányi bacont. Inkább szedek majd (ha kell...) Rowacholt, mint depigyógyszert. :-)))

Egyelőre gyógyszer nélkül sincsenek különösebb tüneteim - bár tudom, hogy a kövek ott vannak. Egyszer egy céges vacsorán jeleztek csak, na de ott saját zsírjában sült libamájjal indult a trakta :-)))))  - és ez még csak az előétel volt...

Előzmény: joy (50)