norver Creative Commons License 2002.03.12 0 0 4455
Glashuette : csatlakozom j b-hez.
öccse : Ha felhoznád Bp-re,és rászánnál mégegyszer ennyit, a POEN-ben biztos gyönyörűen rendbetennék. Sajnos arrafelé én sem tudok segíteni.
JTK : Ma jártam Walterünknél, az egy éves (fehér számlapos,barna bőrszíjas) Memovox 8 kiló. Mégiscsak lehet valami abban a ronda svájci akcentusban, merthogy az 1.2m-t a kereskedelmi listaárra mondta :-)))
Egyébként meg 430 egy mégoly gyönyörű Memovoxért is qrva sok. Nem tudom, ismeri-e valaki Császár Lajost, tőle kb. a feléért biztosan beszerezhető. Decemberben 1500 DM-t kért egy automata dátumosért. A kézifelhúzos dátum nélküliekre 1200-1300-at mondott. (természetesen azok is hibátlan állapotú,gyönyörű számlapos darabok)

Tanácsot is kérnék Tőletek : adott egy '60-es évekbeli, kicsit kopott, de amúgy szép állapotú aranyozott (de ez még a tizedmilliméteres,nem a mikronos aranyozás) kicsi, női automata Heuer. Korrekt srácnak tűnik, és 35-öt kér érte. (Megmég fel is polírozza a házat.) Én sajna abszolúte semmitsenem konyítok a Heurekhez, de a barátnőm teljesen beleszerelmesedett. Tudja valaki milyen szerkezet lehet benne? (Meg az is ordítson rám, aki szerint gond van az árral, bár az szerintem rendben van)

j b : én is javasolnék Neked valamit:a Zeno Basel kronográfját, az garantáltan lehúzza a csuklódat, annak is 48 mm az átmérője.(werk:Valjoux 7750, ára 140e. (eredetileg meg 1000 EUR))
Ehol egy kép róla :