Evocáf Creative Commons License 2019.02.13 0 0 30556

***AZ AIDS-t is ő termtette? Vagy az is leegyszerűsödött valami bonyolultból?

Rögtön tisztázni kell valamit: a Nagy IDehozó (a Nagy Génmanipulátor) nem teremt, hanem tervez! Érted a különbséget? Ha igen, akkor a jövőben ne hozakodj elő a teremtéssel...
Az AIDS-ről pedig: a SIV magától mutálódott HIV-vé, ám azt nem tudom, hogy maga a SIV a Nagy IDehozó műve-e, hiszen ő gyártási titkokat még velem se oszt meg...
Vesd össze: "a tervezéssel megbízott Nagy Génmanipulátor az emberfajtákat színek szerint tervezte, ám ennek sorrendje, módszere még gyártási titok..."
Megjegyzés: amit te "retrovírus" néven ismersz, az valójában nem más, mint a Nagy Idehozó által készített "minikromoszóma".

***Hol élt előtte ebben a kinézetében a horgasfejű galandféreg? Pl .a föld alatt? Oda teremtette a jóindulatú teremtő. Ugyanúgy nézett ki ott is?  Csak bejutott az emberbe? Erre ő sem számított. :-) Nevetséges.

Nos, hát erre épp emiatt tagadom meg a választ, mert félő, hogy megpukkadás nélkül jómagam se bírnám ki...
Ám, mielőtt még mindenről megkérded, mikor-miből-hogyan-hova "teremtette" a Nagy IDehozó, most róla is lerántom a leplet, mert az is félő, hogy te ezekkel az infókkal még nem találkoztál:

"Az evolúciós modellt nem kiegészíteni kell, hanem helyettesíteni - e körben időközben megkedveltem a Nagy Idehozót, (...)" (Evolhívő)

"Egyébként a Nagy Idehozóról eredetileg mmonitortól értesültem - s hogy ő honnan szedte, azt nem tudom (csak nekem is megtetszett)..." (Sti_)

Előzmény: Láló 36 (30551)