attila1142 Creative Commons License 2017.04.13 0 0 4139

:) Köszi a választ, igen épp ezért a rugalmasságért szeretném a saját kocsi bérlést minden kényelmetlensége (és a maximális koncentrációt igénylő vezetés) ellenére. Így tényleg benne lehet a szabadság érzése, ha valami megtetszik.

Tavaly egy hétig úgy csavarogtunk kocsival Cipruson, hogy esténként félrehúzódtunk egy-egy városban és ott foglaltuk az aznapi szállást, ahol ért minket az este. Igazából imádtuk, de lehet ez itt kockázatosabb lenne, így azért itt-ott, több napos bázist betervezünk majd.. De azért ez még nagy dilemma.. :)

 

Az autó bérlés miatt, valószínűleg a helyszínen érdemes majd nézelődnünk (ez egyben elég nagy rizikónak is tűnik), mert innen lefoglalni egy autót előleggel lehet, hogy nagyobb kockázat, mint a helyszínen körbejárni, megvizsgálni egyet-kettőt. Igazából a Tuk-Tuk bérlés lenne persze ésszerű (valaki korábban már bevállalta), de ott meg a csomag zárása lenne az állandó macera tárgya. Mert egy autónak az is az előnye, hogy (az amúgy nem túl hatalmas) csomagunk végig a csomagtartóban maradhat, amíg A-ból B-be utazunk, vagy egy nevezetességet járunk be éppen. Remélhetőleg parkolási költségekkel nemigen kell számolnunk... :) 

Előzmény: Tojglius (4138)