forgione1 Creative Commons License 2015.08.04 0 2 112941

Látom kicsit sem értesz hozzá:-)

 

Pont az a lényege, hogy desztillálás során semmi, de semmi nem kerül át csak és kizárólag H2O

 

Ha mégis átkerülne valami 0.000001 arányban akkor a második desztillálás megoldja:-)

 

Még ásványvíznek (mely leginkább csapvízből készül) azt nevezzük mely legalább 500 mg "kőport" (szervetlen ásványi anyagot) tartalmaz. Ha a felhasznált csapvízben nincs ennyi akkor tesznek hozzá, hogy ásványvíz legyen:-)

 

Azt már csak bónuszként írom le, hogy a szervetlen ásványokat az emberi szervezet nem képes hasznosítani. A szervetlen ásványokat kizárólag a növények képesek táplálékként felszívni, melyet átalakítanak szerves ásványokká, melyek szükségesek az emberi szervezet működéséhez.

 

Jobb esetben szervezeted megbirkózik a sok kőporral, ami marad abból meg fogkő, vesekő, érfalra, ízületekre rakodott "mész" lesz.

 

Persze nem a pálinkába rakott kevéske ásványvíztől, hanem ha valaki csak azt iszik.

Ahogyan vízcső, bojler, mosógép, vízforraló stb belseje néz ki egy idő után úgy néz ki az ásványvíz ivó belseje is. Aztán nem érti, hogy miért magas a vérnyomás, miért hasogat ott, miért szúr amott és nyikorog emitt:-)

 

A lényeg, hogy vásárold a PET palackokat, melyből ugyancsak mérgek oldódnak ki, költs minél többet gyógyszerre és mire nyugdíjas leszel, ne keljen vagy a lehető legkevesebb ideig folyósítani a járandóságod.

Előzmény: cenus (112928)