hzu Creative Commons License 2015.04.03 0 0 352147

Köszönöm a válaszokat, majd mondom neki, illetve ha lesz időm- ami most pont nincs-megnézem neki én is. Azóta annyi fejlemény van, hogy kiderült, a neje szállt ki az utasülésről és ez a mostani nagy szél kikapta a kezéből az ajtót, ami teljesen kivágódott. Azóta csinálja állítólag. Köszönöm hogy szántatok rám egy kis időt..

 

Még annyit, hogy nagyon jó volt közétek tartozni, de sajna a w210-em kora miatt megérett a cserére. Sajna főleg a karosszéria miatt nagyon sokat kellene költenem rá és akkor is csak ideiglenes állapot lenne. Nagyon szerettem, még ha Lucas is :) soha nem hagyott ott sehol. Lehetett -15 vagy +35 fok pöccre indult, el és hazahozott. Néztem fiatalabbakat de szinte mindnél láttam már a jövőt, ha meg nagyon szépet néztem annak az ára is nagyon szép volt. A w211 lenne az utód, amit még sajna nem érek el, vagy ha elérném akkor a legelső és legalacsonyabb árkategóriát, amit meg nem merek bevállalni. Ezért kihagyok egy kis merci időszakot, de a nejem már most megígértette velem, hogy a következő MERCI lesz. Ő nagyon szerette ! ( ő is ) A fiaim megtanultak nyugodtan, komótosan menni a csillag után. Ha javítani kellett valamit, azt viszonylag olcsón, egyszerűen lehetett rajta. Olaj egy deci nem hiányzott soha, a fogyasztása meg egyszerűen fenomenális volt. Ha páylán mentem, akkor mindig eszembe volt itt egy hozzászólás, hogy a 220d nem való pályára. Ezt nem értettem, mert tempósan haladva mosolyogva néztem a ford.szám mérőt és hallgattam a szép egyenletes hangot.

 

Nektek köszönöm a segítségeket, a segítő válaszokat, Zolinak a gyors és nagyon korrekt alkatrészellátást és segítőkészséget.

 

Bár most más autóval, de maradok még hű olvasótok, adig még újra nem írom majd, hogy VETTEM egyet. A másik autóról ami addig lesz nem írok, -ezen a fórumon talán nem is lenne szerencssés - :)

Köszönöm nektek