fvcc Creative Commons License 2014.05.07 0 0 42190

Csak általában 3 példa/hozzáállás (mind maszek szerviz):

1.) Első ablak leesett, szalaggal felragasztva. Vihetem 3 nap múlva. 5 nap múlva: még nem rendeltük meg az alkatrészt. 3 hét múlva: mehetek.  !!!  (Annyit minden hülye tud, hogy "nyitott" ablakkal ugyan lehet autózni, de ne hagyd ott sehol!) Már rég megcsináltattam máshol
2. a máshol: saját alkatrész, 8-kor autó átvétel, 3/4 9 kor csomagtartó nyitva (modom: első ablak!) szól a zene, szerelők sehol!  9-9,15 között megcsinálják (15 perc munka), fél 10 kor csomagtér bezár.  Ezután kérdezem a munkafelvevőt, mi van? Nem pászol az alkatrész, de majd megoldják. (Van olyan hely, ahonnan kívülről az ablakon keresztül pont az autóra látni).  11-kor lekiabálom a felvevőt, hogy 1/2 10-től kész a kocsi, mire vár?!  Hülye duma, hogy nem tudhat mindenről... 4 óra szerelési óraidőt szeretett volna, hogy fizessek, másfelet - 30 €) kap. 15 perces munkaért!

3. Olajnyomás jelző világít, olajnyomás rendben - valami kis elektronikai hiba, 30 km/ó gyorsaság felett . Holnap reggel 8-ra mehetek.  Szervizhoz el, épp le vagyok amortizálódva: se állni, se menni nem bírok, csak úgy 4-5 métert, azt is bottal. Mondom: itt lakok két utcával arrébb...  Máris szólok a főnöknek: haza viszi!    Fajront előtt szól a telefon: jönnek értem!

Nem tudom, mennyit tökölődtek a hiba keresésével: 15 €-t kértek összesen.