Jokeva Creative Commons License 2013.10.10 0 0 57592

Fú b+, de túl van ez komplikálva. Konkrétan a háziorvosomat beavattam, hogy csinálhat mindenki amit akar, én szedni fogom a metet. Erre inkább írt nekem papírt, hogy szedem, orvosi javaslattal, így ha bárki kekeckedett, csak ezt felmutattam, és mindenki megnyugodott.
Én olvastam ezekről külföldi szakirodalmat Szeleszte, és meg kell hogy mondjam, hogy több a hátránya, ha lerakod, mintha nem rakod le. A méhlepényen keresztül meg már úgyis kapott annyit az a gyerek, hogy annak ha jól emléxek kb a 0,3%-a jut anyatejen át a babába, akkor meg nem tökmindegy???? (de nem akarok hülyeséget írni, ez az adat ugrott be)
Soha nem volt semmi baj a cukrommal, és a gyerekek cukrával sem. Tudták a dokik hogy metezek, igaz, a másodiknál már nem erőlködtem hogy mindenkinek a tudtára adjam. Úgy voltam vele, hogyha kíváncsiak rá, olvassák el a kartonomat, ha nem kíváncsiak, én nem részletezem... Szóval gyanítom úgy műtött a két doki, hogy fingja nem volt a metről. De ki nem szarja le??? Annyira nem kavar bele ezekbe a dolgokba, hogy nagyon nem.


"Ha a gyerek cukra alacsony, a tiéd magas volt..." Hát bazmeg, ettől konkrétan csikorog a fogam. Szerintem az alacsony cukor is és a magas cukor is kurva káros, nem tudom melyikőtöknek lesz ebből előnye.

Bocs a hangnemért, nyilván nem neked szól a dühöm :(