vidéki60 Creative Commons License 2013.10.10 0 0 3046

Kedves Ági!

Lájkoltam az oldalt, de lehet, hogy én bénázok már megint, mindenesetre nem tudtam hozzászólni, nem engedte, csak azt, hogy elolvassam a mások által írtakat. Ezért írok ide, ha tudsz segíteni a hozzászólásban, írd már meg, akár e-mailben is jó.

Kösz a válaszod, tudtam, hogy te teljesen képben vagy ezeket a dolgokat illetően. Tudom, hogy az csak humbug, hogy gyorsan bazi nagy izmok lesznek az emberen, de nálunk nem is ez a cél. Azt vettem ki a szavaidból, hogy nyugodtan használhatja, nem fog ártani. Gyógytornászt most kértünk, eddig én tornáztattam, ahogy tudtam, majd hó végétől tud jönni. Amiket még írtál, hogy miket kellene szedni, hát nem semmi, ez rengeteg!! Amit most is szed Béla az Xtreme gain mellé: Neuromultivitamin (ez hatóanyagát tekintve ugyanaz mint a B vitamin komplex, a háziorvosunk szerint), E vitamint és Panangint. A többit nem szedi, ill. egy ideig idegvédőnek Milgammát szedett, amit Te írtál a thiogamma, az valami hasonló? És mi az a nyelv alatti B12?

Mindenesetre ki van adva estére a házi feladat, amiket írtál, nézzek utána én is a neten, mit írnak róla, és hol tudok venni.