srq Creative Commons License 2012.02.23 0 0 31442

"bankroll alakulásom a világ legmegbízhatóbb kaszinójábol vettem a smartliveból"

 

Hú, már hiszek is neked, ezek után, hogy ekkora bizonyítékod van: egy egész mondat. Már nem is érdekelnek a matematikai törvényszerűségek!:)

 

Azt, hogy egy a véletlenszerűen generált számokon alapuló statisztika csakis önmagára reflektálhat, semmivel nem támasztottam alá, mivel ez egy egyetemes tény, nem szorul további magyarázatra.

 

Te mégsem ezt cáfoltad, hanem abba kötöttél bele (nem véletlenül, mivel totálisan irreleváns, viszont csúsztatásnak jónak tűnhetett részedről, amit a kevésbé szemfülesek talán észre sem vesznek majd - gondolhattad), hogy a Wikipédiáról idéztem csupán annak alátámasztására, hogy a Martingale módszer is egyfajta stratégia, nem pedig puszta tétemelés.

 

Tehát azt, hogy hazudsz, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a hozzászólásom leglényegtelenebb részére reagáltál, azt támadtad valamivel, ami ráadásul abszolút nem a tárgyhoz tartozik, tehát még ha igaz is lenne, sem jelentene semmit. Gondoltad ezzel a kis csúsztatással automatikusan lejárattad a hozzászólásom lényegi részét is.

 

Miért is idéznék bárkit is, aki "mérvadó a rulett területén"? Egyáltalán van ilyen?:) Egy igazi véletlen-szakértő?:D Aki tudja, hogy a véletlent igenis ki lehet játszani a monter és Trend Hunter nicknevű "csapat" által propagált "nem import" stratégiákkal operáló fizetős programmal, még akkor is, ha az matematikailag lehetetlen? Ahogy te írtad: kac, kac:)

 

Nekem aztán gőzöm sincs az egész ruletthez, meg a matekhoz sem, meg semmihez sem, de azért megnézném mikor dobsz össze a nagy tudásoddal magadtól legalább egy fele olyan szintű táblázatot, mint én.

 

Mivel nyilvánvalóan anyagi érdeked fűződik az általad propagált programhoz, akár a végtelenségig is írogathatnánk egymásnak, bármit is írok, arra úgyis reagálsz valami baromságot, vélhetően a munkanélküliséged mellett erre van is időd bőven, nekem viszont nincs, úgyhogy részemről befejeztem.

 

Aki egy kicsit is tud gondolkodni úgyis látja, hogy egy nyomulós kis munkanélküli, agitációs propagandista vagy, aki mások átveréséből próbál meg egy kis pénzhez jutni - hozzáteszem ez az egyik legutolsóbb embertípus a világon.

 

Előzmény: monter (31440)