Lux Kapitány Creative Commons License 2010.06.15 0 0 1941
Szia!

Én annyival egészítem ki Viktor nagyon bölcs és feltétlen követendő javaslatát, hogy a szervizkönyv megléte (ugyan sokaknak fontos, bizalom növelő, de ugyanakkor) nem feltétlen erény. Pár ezer forintért lehet "rajzoltatni" szervizkönyvet, sőt, más márkáknál arra is volt példa, hogy kamu szervizbejegyzéseket (munkalapokat!) vittel fel a számítógépes rendszerbe. (Szerencsére a PUG által használt informatikai megoldás erre nagyon kevés lehetőséget ad, gyakorlatilag csak superuser jogosultság mellett. Ők meg eddig megbízhatóak voltak!!!!)

Ha márkaszervizbe hordta a tulaj (főleg míg garanciális volt), akkor arról kell legyen papírja (munkalap / számla). Ha nincs, akkor trehány (azt kell mondjam) és akkor én autót is csak óvatosan vennék tőle.

Én úgy tapasztalom, hogy itthon automata váltóval annak idején viszonylag kevés SW-t adtak el. 4-5 éves koruak között én sok külföldről hozottat (és "magyarítottat") találtam anno, amikor én kerestem 407-et. (Szerintem 4 sebességes verziót itthon szinte el sem adtak belőle). Ez 4-es vagy 6-os?

(Óvakodj egy bordó, vaj bőr belsejű, full-os verziótól).

Sok sikert, üdv.:
Balázs
Előzmény: Repiv_ (1939)