Azt hittem,hogy van benne egy Navionics kártya.A régi Raymarine navim egy ilyennel működik,az nem jár le.Szerintem még most is kaphatóak ilyen kártyák.Valószínű,hogy kisebb üzlet,mint évente elkérni egy adriányi területért 25 ezer forintot.
Többnyire biminivel megyek,nem biztos,hogy telibe kapja a nap.Majd ki kell próbálni.
A csatlakozó valószínű,hogy állandóan be lesz dugva,így kicsit védettebb.Ahhoz már elég nagy hullámok kellenek,hogy a szélvédő mögött vizes legyen.Szerintem ekkor ez a tablet fog a legkevésbé érdekelni🙂.Valami stabil rögzítést,és helyet kell neki találni.
Ja, hogy ez még a kivehető akkus. Annak belül van a kártyatartója. Valószínűleg olyan, hogy alul az SD, felül a SIM kártya helye. De miért is kell neked ebbe SIM?
Az USB csatlakozó persze kívül van, de vízmentes. A csatlakozó az egyik oka, hogy nem szabad klóros és sós vízbe tenni. Az érintkezők megsínylik.
Mindenek előtt viszont azt nézd meg/próbáld ki, hogy napfényben mennyire látni a kijelzőt. Gyanítom, semennyire. :((
Szabadban, napfényes időben ezért igen korlátozottan használhatóak*. Erre az ipari tablettek alkalmasak, de az egy nagyon más árkategória. :/ (mint a plotterek is)
* drónozni is macerás ezért mind telefonnal, mind tablettel. Árnyékot kell keresni, hogy a kijelzőn lévőket látni lehessen. A tükröződés csökkentő fólia csak minimálisan javít ezen.
Nem terveztem sznorkelezni vele,de gondolom azért jobban bírja,mint a telefonom.Van hozzá egy védőtok,ami javít a helyzeten,de a töltő nyílás szabadon van.
Samsung SM-T365,régebbi modell,de állítólag akkumulátort fél éve cseréltek benne.
Van hozzá egy gumitappancsos tartó is,nem tudom,hogy az vajon a hánykódó csónakban megtartja-e
Samsung tablet több tucatnyi féle van, nem mind fogad simkártyát. (típus??) Amibe igen, azok többségénél ugyanabba a tálcába lehet tenni mint amibe az sd kártyát is.
Az IP67 csak korlátozottan vízálló (max. 1m mélységig max. 30perc), de a Samsung kiköti, hogy ez nem lehet klórozott medence, vagy tengervíz. Ergo, ne akarj vele tengeren víz alatt fényképezni.