Keresés

Részletes keresés

Detonation Creative Commons License 2011.02.16 0 0 199

Sziasztok.

20 éves srác vagyok, nemrég találkoztam csak a témával, és rengeteg kérdésem, illetve kritikám született ezen rövid idő során.

 

Éppen hallgatok egy "indigó-előadást", ahol az előadók önmagukat is annak tartják, és igen, úgy látom mindketten felmutatják magukról a jelvényt, amivel passzívan ugyan, de a környzetetet támadják.

 

Nem értek egyet ezzel az ezodivattá vált dologgal több okból sem. Tegyük fel, hogy valaki indigó gyerek. Na és akkor mi van?

 

Valóban minden hiperaktív gyerek indigó is volna, vagy csupán egy részük? Önmagában hibának tartom, hogy a jelenséget mindössze diagnosztizálja a témával foglalkozó "szakértők" csoportja, és a szülőkhöz szól első sorban. Sok szülő azt hiszi talán, hogy a gyermeke különleges képességű, mert problémás.

 

Ki tudhatja eldönteni valakiről azt, hogy indigó-e vagy sem, és mik alapján? Lehet-e viselkedészavar-megállapítás a válasz. Tegyük fel, hogy a gyermek indigó, és a szülei alapvetően sokat foglalkoznak vele, gyakran beszélgetnek, kielégítik otthon a tapasztalatszomját, ettől a kölyök nem problémás. Már nem is indigó, csak az, akivel otthon a szülők nem akarnak, vagy nem tudnak, mert nem képesek úgy és annyit foglalkozni, amennyit egy ilyen kisember igényelne.

 

Tegyük fel továbbá hogy az indigók tényleg képesekké válnak majd a kizsákmányoló társadalmi rendszert picit vissza fogni, kellemesebbé, emberközelibbé varázsolni. Képesek lesznek-e ezt egyedül megtenni, vagy össze kell fogniuk. Ha össze kell fogniuk, hogyan, mi alapján találják meg egymást? Ha megtalálják egymást mi a garancia arra, hogy nem vetélytársaikká válnak egymásnak, hanem társaikká?

 

Én személy szerint 20 évesen úgy érzem senkire nem hallgathatok, kizárólag a belső motivációmra és intuícióimra támaszkodhatok, legyen ez a társadalom szemszögéből rossz, avagy jó. Úgy gondolom a társadalom maga is kizárólag utólag képes helyesen gondolkodni, mert közös intuíció hiányában csak utólag lehetséges vizsgálni. Előre csak jósolni, feltételezni lehet, ami vagy helyes, vagy helytelen lesz.

 

Az indigók létének okát tudjuk, a célját sejtjük, a kivitelezés módjáról és idejéről gőzünk sincs, sok ember reménykedik, hogy indigó, sok elkönyveli, hogy indigó, sok csalódik, ha már azt hiszi magáról, hogy nem az. Ha az, ha nem, nem hiszem hogy számítana. Ez nem egy superman-státusz, nem egy mérvadó dolog.

i.makara Creative Commons License 2010.08.28 0 0 198
Véleményem szerint azon kívül, hogy eddig kiadtak több könyvet az indigógyerekek témát illetően melyben tudatosítják, hogy mennyire mások a mai kor gyermekei. (kezelhetetlenek, hiperaktívak, angyalokat látnak, felettéb intelligensek) Ezzel túl sok minden változást nem értek el.
Végre fel van fedezve! Na de most! Ideje lenne talán továbblépni, mivel tudomásom szerint elég sokan keresik
a nyomtatott média ellenére a helyüket és még mindig nem találtak így rá, hogy miért is születtek ők valójában.
Eljött az ideje, hogy ezt az egészet kiemeljük a misztifikációból és ne ölbe tett kézzel várja mindenki a 2012-őt.
Mivel így minden fiatal indigógyerek elmalmozik azzal, hogy ő mennyire más, mint az a generáció aki irányítani befolyásolni akarja az ő életét.
Egyre több lesz a drogos és a céltalan fiatal.
Persze, hogy azon kívűl, hogy fejtegetik őket, túl sok motivációt nem tudnak nekik adni.
Tudomásul kell venni, hogy a spiritualizmus és a dimenzióváltás nem el fog jönni, hanem már jelen van. Elég rég jelen van.
Nem kell ezt a témát misztifikáltan, avagy mint egy gyülekezetet kezelni és ilyen nézőpontba helyezni, mivel csak nehezítik ezzel a helyzetünket.
Kicsit olyan nézőpontba kerül így, mint a scientológia és hiteltelen lesz.
Elfogadjuk mi, hogy céllal születtünk és egy magasabb szintű energia aminek a neve életenergia határozza meg a létezésünket,
és ez jelenleg itt van jelen a Földön, erre kell vigyáznunk, mert
ennek a két lábon járó, tudattal rendelkező fizikai megvalósulása vagyunk mi is és minden ember.
Hallottak már arról: ahol a figyelem, ott az energia? biztosan. Egy közös biztosan van bennünk és oda fogjuk tenni a figyelmünket. na ebben kell segíteniük.
Én beszélem ezeknek a gyerekeknek a nyelvét, mivel kitapostam már előttük az utat és nem hiába tettem mindezt.
A globalizáció, az anyagiasság elpusztította ezt a bolygót és jelenleg is háborúkhoz vezet.
Önök szerint fogom én ezt hagyni és ölbetett kézzel fogom várni, amíg minden rendbe jön???
Az én gyerekeim már nem ilyen világba fognak születni, mivel ha sokan látnának is nemcsak néznének, észrevennék, hogy milyen gyönyörű ez a Bolygó!
Ezeknek a gyerekeknek/felnőtteknek, ha beszélnék a nyelvüket már rég a tetteiket élveznék, nem csak a puszta jelenlétüket.
 
Véletlenek nincsenek. Addig hívod csak véletlennek ameddig át nem látod, hogy ezeket mi mozgatja valójában.
Velem sem, ahogyan veled sem sincsenek véletlenek.
Mindent okkal és céllal sodor eléd az élet és mivel fontos vagy az életnek akkor is, ha rossz úton haladsz, ezért nem fogja elengedni a kezedet, ameddig észre nem veszed, hogy fönt akadtál a saját magad által kreált rostán és árral szemben úszol, pedig ez a valami, csak jót akar neked.
amikertunk Creative Commons License 2006.05.14 0 0 197
paci100 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 196

Udvozlok mindenkit.Ugy latom ez a topik kisse kihalt. Anyabanya talan meg neha be nezel ide .En egy 37-eves indigo vagyok es ugyancsak le blokoltam a tanaraim elott barhogy keszultem nem tudtam el mondani ha fel szolitottak.A foldrajz tanarnom egyszer tablara iratta le velem a lecket.az utan nala igy feleltem igy tudtam.Sajnos nem beszelte meg akollegakkal ezert nagyon sok rosz jegyet kaptam es gunyolodast.Talan Csabikanak is jobb volna papirra irni ha a tanartol kissebsegi erzese van .Sajnos az en anyukam minden napos veressel ,harapassal ki verte belollem az indigot .Alelkem melyen meg maradt aszeretet mindenki irant de kifele nem nagyon mutatom.Amig nem olvastam az indigokrol azt hittem nem vagyok normalis.Most mar tudom mas is vav igy ez meg nyugtat kisse.Sajnos az elszenvedettektol es az el fojtastol bor betegseget kaptam esiskolaban ki alakult a diszkalkulia amirol eddig sziten nem tudtam ,hogy mi az a butasagom ,hogy meg kulonorakkal sem tudtam megtanulni szamolni.Viszont nagyon jol rajzoltam es rengeteget olvastam.Tehat nem minden indigo agytroszt a suliba.Viszont nagyon sok megerzes van ami igazolodik.Bocs.hogy sokat irtam ,kulomben kisfiam 4 eves kezelhetetlen kis lurko (indigo).Utana kutattam az interneten ,hogyan tudjam nevelni es igy akadtam ra az indigo gyerekekre es ki sult hogy O is meg en is.Nagyon feltem itt nalunk erdelyben ez az indigosdi nagyon gyerek cipoben jar.Meg sokat tudnek irni  .Remelem Anyabanya el olvasod.

Előzmény: anyabanya (167)
Anilla, SüSü unokaöccse Creative Commons License 2005.09.04 0 0 195
Üdvözletem!

DOT! Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szép tőled, hogy próbálod népszerűsíteni a csillagszülötteket/vagy kiket, mert sajnsos nem ismerem őket pontosan/, de az emberek többsége a háta közepére nem kívánja a tágabb valóságot... EZZEL vigyázz!!! Valószínűleg pont emiatt nem fognak jelentkezni a társaid...

Voltam Tisztelettel: AD
amikertunk Creative Commons License 2005.06.24 0 0 194
Gyerekek... Ez az Oszter egy istentagadó... Voltam egy előadásán. Azt mondta, piros, narancssárga, sárga az aurám. :))) Csalódtam az egészben... Na mindegy.
Előzmény: amikertunk (191)
amikertunk Creative Commons License 2005.06.22 0 0 193

Ő, szerintem, itt több infót találsz:

http://indigogyerekek.lap.hu

 

Előzmény: hoviraeg (192)
hoviraeg Creative Commons License 2005.06.21 0 0 192

Sziasztok!

 

Tudnátok nekem segiteni?

Szeretném megtudni, hogy az én kis örökmozgóm indigó e.

Hová tudnám elvinni, hogy magam megállapitani, hogy mennyire igaz ez rá?

 

Előre is köszi

 

Bea

amikertunk Creative Commons License 2005.06.19 0 0 191
szomorce Creative Commons License 2005.05.28 0 0 190

Szerintem a csillagszülöttek nem fognak jelentkezni, illetve nem azok jelentkeznek, és aki az, az nem jelentkezik... ...

Te miből gondolod, hogy a csillagszülöttek televízióban akarnak szerepelni?

Előzmény: * Dot * (189)
* Dot * Creative Commons License 2005.05.18 0 0 189

Sziasztok! :)

Most azért írok, mert lenne lehetőség televíziós szereplésre csillagszülött témában, csillagszölöttként. Akit érdekelne ez a lehetőség, írjon nekem a részletekért, csak arra kérem, hogy az idő szűke miatt ezt minél előbb tegye ;)

üdv! :)


Dot

* Dot * Creative Commons License 2005.05.18 0 0 188

Sziasztok! :)

 

Indítottam egy chatszobát a http://chat.gyaloglo.hu/ -n Csillagszülöttek címmel, csak gondoltam, szólok ;)

 

Namaste! :)

 

 

Dot (alias Delphine)

csen Creative Commons License 2005.04.12 0 0 187


http://www.indigok.hu/html/home.html
* Dot * Creative Commons License 2005.03.16 0 0 186

Nem, még nem ismertem, köszi a tippet! ;)

 

üdv :)

 

Dot

Előzmény: szomorce (185)
szomorce Creative Commons License 2005.03.15 0 0 185
(Bár a harmonet már bent van.)
szomorce Creative Commons License 2005.03.15 0 0 184
S ezeket ismered? http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9108500&la=42505536 http://www.forum.harmonet.hu/viewtopic.php?t=264&highlight=indigo http://www.forum.harmonet.hu/viewtopic.php?t=652&highlight=indigo
Előzmény: * Dot * (183)
* Dot * Creative Commons License 2005.03.15 0 0 183

Köszi a tippet, de már fönt van ott is :), csak gondoltam, veletek is megosztom ;)

 

Szép napot! :)

 

Dot

Előzmény: szomorce (182)
szomorce Creative Commons License 2005.03.14 0 0 182

http://indigogyerekek.lap.hu

Kedves Dot!

Ez a topic nem egy forgalmas hely. Ha ajánlod az általad jónak tartott oldalakat ennek a lap.hu oldalnak a linkajánlójában, azt szerintem többen fogják látni - ha a lap szerkesztője is jónak találja őket.

Előzmény: * Dot * (181)
* Dot * Creative Commons License 2005.03.14 0 0 181
anyabanya Creative Commons License 2005.03.07 0 0 180
hát van délelött 4 és egy délután. Amugy Cs is magányos tipus, és ha valami nagyon nem érdekli, akkor azzal nem tud foglalkozni, akkor öt perc figyelem már csucsnak számit, de ha valami érdekli, akkor azzal órákon át képes foglalkozni. 300 oldalas könyvet kiolvas néhány nap alatt, de a nem érdekli lecke 2 oldalát egy délután alatt sem sikerül...
Előzmény: Lujza71 (179)
Lujza71 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 179

harmadikban hány tanárjuk van ?

 

 

Előzmény: anyabanya (167)
Lujza71 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 178

sziasztok indigosok

 

mindjár végigolvasom a topikot mi vicánál lefényképeztettük ,teljesen kék és nem a humanista fajtábol ,viszont igy imádom és miota tudom sok sok minden a helyére került

sajnos viszont magányos gyerek lett belöle ,egyszerüen nem tudja kezelni a korosztálya mondjuk nem is törekszik rá hogy kezeljék

néha sajnálom és remélem nem tesz a vállára megoldhatattlan feladatot a sors

egy vaslady kemény mint az acél

 

 

amikertunk Creative Commons License 2005.03.05 0 0 177
Előzmény: winemaster (165)
* Dot * Creative Commons License 2005.02.26 0 0 176
* Dot * Creative Commons License 2005.02.26 0 0 175
* Dot * Creative Commons License 2005.02.18 0 0 174
amikertunk Creative Commons License 2005.01.20 0 0 173

:) Szia! (Most olvasom...)

Előzmény: windermere (163)
amikertunk Creative Commons License 2005.01.20 0 0 172
Előzmény: winemaster (161)
ZsuR Creative Commons License 2005.01.19 0 0 171
Akkor a tanerovel kell beszeljel - valamit kozosen kell kitalalnotok. Nem ugy nez ki, hogy ez a "massag" elmulik, jobb minel elobb megtalalni azt, mi segiti a gyereket.
Nagyon kovetkezetesnek kell lenni mint a kettotoknek, hogy valami szokasrendszert tudjatok kiepiteni. Ha nem sikerul, nagyon nehezek lesznek az iskolas evei.

Ha terembol terembe mennek, akkor mar biztos felso tagozatos. Gondolom gondot okoz neki a fuzetek osszevalogatasa, melyik orara melyiket viszi - mig keresgel az agya kirandul mashova. Tudod az orai cuccait egy tokba tenni (fuzettarto, tasak, akarmi ami osszefogja az egy orara valokat)? Akkor a taskabol csak kikapja es megy.

Van egy tanivanyom, aki hasonlokkal kuszkodik, es ez a modszer segit rajta. Este bekesziti - az iskolaban meg kiveszi a taskabol az orara valo csomagot.

A tanarno mit ajanl?
Előzmény: anyabanya (170)
anyabanya Creative Commons License 2005.01.17 0 0 170

az a baj..., hogy bevinni még beviszi a suliba, csak az egyik terembQl nem a másikba...

Amugy tényleg tud kiakasztó lenni ezt én is látom, sokszor nekem sem könnyü megörizni a hidegvéremet.Ö másként  szemlél mindent, másként szól a dolgoghoz és néha teljesen váratlanul mond egy két oda nem illö dolgot...Ülünk az asztalnál és Q felkiált, hogy meg van én kérdem mi van meg erre Q, hogy etiopia fövárosa (ö tudja mi) biztosan  oázisra épült...csak éppen senki nem beszélt erröl az asztalnál...vagy esti meseként az 5 éves öcsinek arról beszél, hogy vigyázni kell, mhogy nehogy elkapja az AIDS-t, mert akkor az immunrendszere tönkre megy...s ez megy a suliban is...Multkor leesett a falról egy nagy térkép a földrQl a, a tanitónéni Csabit és egy kis egyébként kissé hiperaktív osztálytársát küldte, hogy tegyék vissza...félóra múlva ott ültek még ketten a térképnél és arról beszélgettek, hogy mely földrászen milyen állatok élnek, amik máshol nem, s közben nagyokat röhincséltek (szerintem a kis társa akkor ült legtovább önszántából egy helyen)...itthon meg

Előzmény: ZsuR (168)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!