Csak általános tippeket tudok mondani, lehet testelés, valamelyik csati, biztosíték aljzat, feszűltség szabályzó csatija is hajlamos a melegedésre, megolvadásra is, gyujtáskapcsoló betét, ez elég húzós mert csak komplett cserélhető, ráadásul a maga művelet sem túl egyszerű. Sajnos le kell bontani mindent, aztán szakembert keresni aki azért a motorokban is jártas. Sok sikert a hibakeresésben!
Bovdennel nyílik az ülés semmi köze az aksihoz De ez egy elég halott oldal inkább a facebookon érdeklődj Suzuki burgman scoportban illetve van ,ég egy rakás burgmanos csopi a facen
Sziasztok! Van egy rejtélyes probléma a gépemben. A gyertya , érdekes módon csak akkor kap megfelelő nagyfeszt ha kívül van, beszerelve meg, vagy nincs vagy akadozik. A szerelő a fejét vakarja, mindent átnézett, az összes kábelt átnézte, a perifériákat kipróbálta másik gépen,új gyertya, aksi.. stb. a múltkor már autóvillamossági szakit hívott, együtt nézték át a rendszert, és nem jönnek rá a hiba forrására. Jó minden de mégsem működik... Erre tud valami megoldást valaki?
Suzuki burgman 2001/400 eladó 2017 ben vettem de 2019 ben vettem egy nagy testvért 650/2003 és azt használom. A kicsin nincs műszaki de bármikor meg lehet csinálni üzemében most egy régi aksi van benne ha rá töltök pöcc rövid indul. Pest-megye.
Kicsit késői reagálás, de hónapokig kínlódtam ugyan ezzel a problémával. Az enyém 2000-res évjáratú. Azt láttam hogy az előző hozzá szólók is test gondokra gyanakszanak. Összes fővezeték csati, saru, megtisztítva, leforrasztva, váz és a blokk közé plusz kábel beépítve, probléma maradt. No aztán ismerős villanyász azt mondja, hogy azt szokták csinálni az autókkal, ha ilyen test probléma van, akkor nem a köteget bontják meg, hanem csinálnak direkt testet. Na ez lett a hiba megszüntetés módja!!! Csináltam az első-hátsót lámpa csoportnak új testelést és azóta hibátlan. Remélem közben a tiéd is meggyógyult.
Szerintem testelési hiba. Összes testvezeték érintkezési pontját tisztítsd meg a lápafoglalatokban és a vázon is. Ha még mindig csinálja, akkor az izzókat kell egyenként kicserélni és megnézni melyiknél csinálja. Ahol jelentkezik a hiba ott kell a kontaktust (vezetéket) javítani, vagy izzót cserélni. Ellenőrizni a vezérelt 12V-os vezetéket is, tehát a gyújtáskapcsolótól a fogyasztók felé induló csak gyújtáskor megjelenő 12v-os vezetéket végig. Illetve ellenőrizni az index relére menő vezérelt 12v-os vezetéket.
Lehet, hogy a lámpacsatlakozó kötegben valami szakadás, kidörzsölődés van, emiatt a többi fogyasztón záródik az áramkör. Esetleg fesszabályozó hiba.
Találkozott már valaki olyan hibával hogy világítás felkapcsolásakor, illetve index kapcsolásakor kihagy a gyújtás.Töltés van, kapcsoló és csatlakozó kontatktusok rendben, csak akkor csinálja a motor ha a fogyasztók, lámpák bevannak kötve lehúzott első lámpa csatlakozóval nincs hibajelenség.Ez egy 1999-es 400-as burgman.
Szia! Megcsináltam amit javasoltál,hát tiszta ferrodol por volt a kuplung harang belseje ezért rángathatott indulásnál. Most olyan lett mint a vaj, olyan finoman indul. Kicseréltem az olajat is a szöghajtásnál ha már szét van szedve . Jöhet a tavasz!