A linken szereplő cikk talán helytáll egyes aloe termékek esetén, de nem tudom hogy keverte ide a cikk írója pont az FLP-s aloe gélt. A Forever Aloe gél 99.7%-os aloe tartalmú, az aloe levélnek csak a belső kocsonyás részét tartalmazza.
A cikkhez is kommenteltem, de leírom itt is: A cikkben hivatkozott NÉBIH tanulmány-t érdemes átolvasni, a tanulmány olyan készítményekre vonatkozik, amik a teljes aloe vera levelet tartalmazzák - ellentétben ugye az FLP termékkel, nem véletlenül.
A külső héj ugyanis az, ami az említett hashajtó hatású anyagot tartalmazza.
Az interneten mindenről lehet cikket találni, és az ellenkezőjéről is.
Minden esetben érdemes utánanézni a cikkek által hivatkozott forrásoknak is és több helyről is tájékozódni.
Ha en termelem meg a zoldseg, gyumolcsot permakulturas ,bio modszerrel komposztos talajban akkor nem hiszem, hogy a vitamin, nyomelem ertekei ne javulnanak.
Szia! Nem tudom, aktuális-e még az érdeklődésed a fields of green-nel kapcsolatban. Több vásárlóm is dícsérte. Tökéletesen beállította a vércukorszintet. Amit én szoktam javasolni, hogy ne hagyják abba a gyógyszerüket azonnal, hanem csak fokozatosan. Berry Nectart is hoztam már ki vásárlónak. Energikusabbnak érezte magát, javult a közérzete. Rendelésben, regisztrációban vagy egyéb kérdés esetén keress bátran.
Édesanyám 3 éve meghalt, de előtte Ő egy pár évig benne volt az üzletben. Kérdezem ( ha tudja rá valaki a választ ), hogy ez a pozíció, üzleti siker örökölhető-e? Magyarul folytathatom-e onnan az üzlet építését..., ahol anyu abbahagyta? Van-e egyáltalán értelme kb 3,5-4 év kihagyás után onnan folytatni?
Én arrra lennék kíváncsi, hogy van valami kutatás, tanulmány.......,, hogy a gyümölcsök és a zöldségek, tényleg kevesebb vitaminokat tartalmaznak, mint régen? Vagy ez is csak 1 nagy biznisz?