Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Igen Te vagy a bezzeg MLM-es, te mindent másként csinálsz, mint az átlag mlm lúzer. A céged kompenzációs tervében sem látsz hibát.Találtál valami hibát a Nuskin cégnél illetve a képzési rendszerben? Vagy soha semmi hibát nem találtál? Mert ha soha nem találsz a cég, és a képzési rendszer működésében hibát, akkor bizony te hibátlannak, tökéletesnek látod az egészet.
M: "A miénket ismerem. Abban eddig nem láttam hibát."
P: "Érdekes, hogy nálatok minden tökéletes."
Csak annyit mondtam, nem láttam hibát benne. Tökéletesről szó sincs (minden tökéletesről pláne), de ha neked örömet okoz az általánosító és bugyuta affektálás, nem állok elébe. :D
"Tehát hibás a cégek szabályrendszere és működési elve?"
Nem tudom hogy hibás-e. A miénket ismerem. Abban eddig nem láttam hibát.
"Tudsz konkrét példákat is mondani a hibákra?"
Amennyiben igaz, amit mityu mesélt (hangsúlyozom még egyszer: HA IGAZ), akkor a kompenzációs rendszerük meghekkelhető, aszerint ahogy mesélte (nem, nem fogom megkeresni és idézni, majd megteszi, akit érdekel).
" De ez nem az mlm elvéből, hanem a cégek szabályrendszeréből, működési gyakorlatából következik." Tehát hibás a cégek szabályrendszere és működési elve? Tudsz konkrét példákat is mondani a hibákra?
Egyik rendszer sem tökéletes (akár mlm, akár kisker-láncolat). És nem minden rendszer védett a belső hekkelésekkel, direkt szabotázsokkal szemben sem. De ez nem az mlm elvéből, hanem a cégek szabályrendszeréből, működési gyakorlatából következik.
"100 emberből akiknek felajánlottad az üzletet hányan mondtak nemet?"
Megismétlem: nem számoltam. Tudod párizs, aki toboroz és intenzíven dolgozik, nem jut eszébe ezt számolgatni. Bár nem tudom dolgoztál-e valaha úgy, hogy ilyesmit megtapasztalhass.
De csak hogy szakmázzunk is egy kicsit, a probléma egyáltalán nem is a "nem-et mondókkal" van.
"Mert akiknek Te ajánlod fel az üzletet azok neked mondanak nemet és nem a szomszéd Juliska néninek."
Pontosan mit értesz az alatt, hogy "felajánlom az üzletet"?
Ne beszélj mellé. 100 emberből akiknek felajánlottad az üzletet hányan mondtak nemet? Mert akiknek Te ajánlod fel az üzletet azok neked mondanak nemet és nem a szomszéd Juliska néninek.
"Egész másképp nézne ki az mlm hírneve, ha a panaszkodó lúzer véleménye mellett kötelező lenne a szponzor véleményét is meghallgatni (alátámasztva a megállapodásukkor leírt, végrehajtandó és a végrehajtott feladatok számával." Mityu többször leírta, hogy M. Attila amway gyémánt üzlete teljesen szétesett. Akkor ott mindenki lúzer volt, több ezer ember, beleértve a gyémántot is?