Hajrá DIOK ! Hajtani tovább az MTK ellen Vissza jöttetek a meccsbe 2 után.. Nem feladni! Még van esély! Akár az X- re,de akár még a meccs is meglehetne.
Üdv srácok! Évekkel ezelőtt drukkerkocsmás voltam, csak elfelejtettem a jelszavamat :D Csak annyit, hogy igazán sajnállak titeket, ez a tábor többet érdemel. Évek óta szívatnak titeket és nincs rá esély, hogy ez a közeljövőben jobb legyen. :( Sok Diósgyőr meccsen voltam már, kellenének az NB I-be ilyen táborok. Kitartást!
Mondod te. Minden tradicionális klub szurkolóit megtalálod Miskolcon, személyesen is ismerek néhányat. Pesten meg a fradisták kisebbségben vannak, a többi nagy klub szurkolóival szemben. Legtöbben vannak, de kevesebben mint a többi nagy klub szurkolói. De te ezt biztos jobban tudod.
Ráadásul nem figyelsz. Egy jellegzetes faluról írtam Borsodban, ahol sok a kohány. Na ott többségben lehetnek a makik.
Most képzeljétek el , hogy állnátok az Újpest ellen bezsebelt ajándék pontok nélkül?
:-)
Komolyan már kezdelek sajnálni titeket, hogy mekkora ország lúzerjei vagytok. Nagyon ritkán van nálatok igazi pénz, de amikor van akkor is pont ott álltok ahol mindig szoktatok. Letelt.