"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
csatárral így is tele a padlás, (kérdés lesz -e olyan ,aki valóban gólt is tud lőni) egyelőre lövésem sincs kit lehetne hozni középpályára, vagy hátra.
a keretben Lakatos, illetve Madarász aki be lehet dobni a mély vízbe.
közben eszembe jutott, hogy a MK-ban nincs 5 magyaros szabály, érdekes lesz...
mindenestre ha sikerülne megnyerni, az már EL sel. indulást jelentene.
elvileg játszik, az nb1-ben gondolom nem lenne visszahúzó erő, vele kapcsolatban viszont úgy tudni már párszor megkerestük és mindig nemet mondott, elsősorban az ottani beágyazottsága miatt, az asszony már nem nagyon akar hazaköltözni, ha igaz.
Rendszeresen játszik, de szvsz egy kiesőjelölt Serie B-s csapatból neki előrelépés lenne a Fradi és ha Rossi valaha még számításba veszi a válogatottnál, az könnyebben megtörténhet innen.
hírek szerint Lukács és a horvát gyerek is képben van, megint lesz 6 csatár a 2 helyre, hátul meg 4 épkézláb védőnk van jelenleg a 3 belső védő posztra.
mlsz stratégiát már májusban elfogadta az mlsz közgyűlés, ahol gondolom OP is rész vett, tehát tudni lehetett, csak nagyon nem foglalkoztunk vele, hisz az 3-500 M Ft nem oszt nem szoroz, aztán a bajnokság előtt röviddel az NSMI is jelentkezett, akkor tudatosult hogy mégis be kell tartani...
-valóban jobb lenne ha átlagban néznék az 5 magyart, erre van igéret Csányitól erre vonatkozóan.
mondjuk jelenleg darabra is kevés magyar van a keretben
Rájuk gondoltam. Meg arra, hogy kb. nem közölték érthetően, időben az egészet, csak belengették a nagy futballmegmentő ötletet, aztán mindenki oldja meg, ahogy tudja.
Jobb lenne egy olyan, ahol év végén a magyar játékosok pályán töltött idejének függvényében osztozik mindenki a tortából. Értelemszerűen a Paks kapja a legtöbbet, a többi pedig, ahogy teljesített. Így pl. mi kimatekozhatjuk, hogy a Győr ellen csak két-három magyarral lépünk pályára, mert úgy a biztosabb a győzelem, a Kazincbarcika ellen pedig 7-8-9.
Nem tudom, mire/kire célzol ezzel "csak hát nem olyanok ülnek ott". A koncepció nem rossz. Amit az MLSZ szerintem nem gondolt át, az a magyar játékosok árának torzulása, meg a sérülésveszély.
Az egy nettó f....ság, hogy a bajnokság szintje zuhan (nincs hova), meg 100x szívesebben nézek egy átlag marokkói/ bantu néger helyett egy sutább, de igyekvő magyar srácot. Régen ezért is jártunk többek között ifi-meccsekre. Ez a dolog nagyon el lett b...va, nehéz szitu.
A honi klubok menedzsmentjével van a gond. Pl. a lilák érthetlen mód elengedték a dolgot, nem értem, hogy fordulhat elő, hogy egy ilyen múltú nevelő klub ilyen fos szintre is csak külföldieket tud kiállítani.
Kubatovéknak meg az esztelen pénzköltésre és az átgondolatlan igazolás-stratégiára tenne gátat a szabály, ehhez képest vettünk Barni helyére egy szlovént. Teljesen érthetetlen