Mondjuk a terheltnek sem mindegy, hogy halált vagy pedig súlyos sérülést okozó sztorival ítélik el, tehát abszolút nem a motoros magánügye.
Annak pedig elég komoly tudománya van, hogy felmérjék, milyen tempóval mit szenvedett volna el, vagyis nem találgatás, hogy mi történt volna vele (persze itt a fórumon találgatás, de szakértői szinten meg nem).
Mindenki megnyugodhat azonban, mert előkerestem az elsőfokú ítéletről szóló híreket, ott kifejezetten említették az erős sértetti közrehatást, gondolom most is benne kellett legyen a pakliban, csak a hírekből maradhatott ki.
Szóval a világ rendje a szokásos: 93-mal körúton motorozni nem egészséges, illetve andd szövegértése továbbra is gyér.
Nem a BEKÖVETKEZTÉRŐL írtam, hanem a baleset KÖVETKEZMÉNYEIRŐL.
Ennél jobban nem tudom leírni, hogy még te is megértsd azt, amiről nincs szó a cikkben. Tudom, hogy újra ezt fogod válaszolni, de hátha más megérti :)
Szerintem elég jó eséllyel kijelenthető, hogy nagyon nem mindegy, 93-nál, vagy 50-nél következik be a baleset. Ha 100%-ban a gyalogos a felelős, akkor sem mindegy, mekkora sebességgel borul a motoros. Ezt anno meg is tapasztalta, csak ő már nem tudja a tapasztalatot hasznosítani.
Nemtom foglalkozott-e ezzel a védő, azért gyanítom, hogy igen, hiszen amúgy is hetet-havat összehordanak.