Keresés

Részletes keresés

ambrozia Creative Commons License 2000.08.30 0 0 60
Szerintem sem túl nagy az érdeklődés, hiába a nagy reklámkampány. Tényleg a "ROMAntik" lesz az előzenekar? Hát...
Előzmény: ambrozia (59)
ambrozia Creative Commons License 2000.08.20 0 0 59
Ha ennek a topicnak a forgalmához viszonyítok, akkor a koncerten óriási pangás lesz.
Előzmény: ambrozia (58)
ambrozia Creative Commons License 2000.08.11 0 0 58
Megy valaki a koncertre szeptember 4.-én? Én nem leszek ott, de kíváncsi vagyok a véleményekre! Ugye majd valaki megosztja velünk az élményeit?
Ugyanmár Creative Commons License 2000.08.08 0 0 57
Lenti irományom néhány helyesírási hibát tartalmaz, nézzétek el nekem, az augusztusi fáradság hatása ez.
Ugyanmár Creative Commons License 2000.08.08 0 0 56
A felvétel király, bár az eredetiségét megkérdojelezném. Mindenesetre én is hallottam Iglesiast a VH1-on énekelni, és... Hát, nem voltam elragadtatva. Halkan énekekelt, a hamis hangok pedig csak azért nem jutottak el a nézok/hallgatók fülébe, mert a noi vokál ott volt a háttérben. Az pedig rengeteget tud dobni egy produkción. De ez csak egy fellépése volt, lehet, hogy rossz napot fogott ki. Szerintem ugyanis nincs rossz hangja és o is énekel a lemezein, ez ugyanis nem Magyarország és nem az UFO és Betty Love-féle brancs.
noimporta Creative Commons License 2000.08.08 0 0 55
Nem, inkább gyűjtöm a pénzemet arra az alkalomra, amikor majd a druszája jön ide :)
Előzmény: ambrozia (52)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.07 0 0 54
Valószínűleg.Az ,hogy egyszer szarul énekelt az lehet valamilyen betegség miatt is(pl torokgyulladás ,stb).Lehet nem akart kiszúrnu a rajongókkal aztán azért nem mondta le azt a koncertet.

ps
Nem vagyok E.I. fan :).

Előzmény: Bibike (53)
Bibike Creative Commons License 2000.08.05 0 0 53
"Rögzítették és kiderült,hogy tényleg jó a hangja."

És vajon ez a jó hang az a hang-e amit halhattunk tole eddig?

Előzmény: Törölt nick (51)
ambrozia Creative Commons License 2000.08.04 0 0 52
noimporta! Te mész a koncertre? :-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.03 0 0 51
E.Iglesias tud énekelni,az őt ért támadásokra úgy reagált,hogy vállalta, hogy rögzíthetik azt amit énekel az egyik fellépésén.Rögzítették és kiderült,hogy tényleg jó a hangja.
alienne Creative Commons License 2000.07.03 0 0 50
rossz.
Előzmény: ambrozia (49)
ambrozia Creative Commons License 2000.07.02 0 0 49
Szeptember 4.-én Enrique Iglesias koncert lesz Budapesten. Most ez jó vagy rossz?
noimporta Creative Commons License 2000.05.24 0 0 48
>>> 3. Persze hogy kifullad, mert őrült szaltókat ugrik közben, csak azt nem rögzítette a lengyel gyerek.

Félreértés ne essék, de ő nem csinál ilyet... ugyanis ő bizony nem egy táncos alkat. Volt szerencsém látni egy pár fellépését spanyol csatornákon még mielőtt így "berobbant" volna, és ő bizony még csak egy lépést sem tett meg a színpadon, csak a mikrofon előtt állva énekelt. Nem mintha az rossz lett volna... ami a hihetetlenül profi táncos show-t illeti, azt a druszája, az én Enrique Martin Morales-em műveli, méghozzá olyan szinten, amihez hasonlót nem nagyon láttam mástól.

Előzmény: Gedeon Bacsi (46)
Gedeon Bacsi Creative Commons License 2000.05.23 0 0 47
hogcímen=jogcímen
Előzmény: Gedeon Bacsi (46)
Gedeon Bacsi Creative Commons License 2000.05.23 0 0 46
Én úgy tudom, hogy nem ez ment ki a közönség felé, hanem a szép, tiszta CD-verzió, ezt csak a lengyel road hallotta (na meg most már a fél világ).

A kontroll-hangosításról írottakkal teljesen egyetértek. Én játszottam és énekeltem zenekarban, ahol - bár nem volt valami hajdeerős cuccunk - a kontroll nélkül teljesen elvesztünk volna. Vannak is olyan felvételek, amikor bedöglött a kontroll-keverőpult, és elég szégyenletes, amit énekeltem. Enrique esetében viszont egész mást hallok: mintha nem is tudná kiénekelni a hangokat, a végére meg teljesen ki is fullad, alig kap levegőt. Persze még ezt is meg lehet magyarázni:

1. A felvétel hamis.

2. Minek erőltesse meg magát, ha úgyis a playback szól. Igazából erről lehet szó. Nekem attól, hogy nem hallottam magam, még muszáj volt koncentrálnom, mert tudtam, hogy a zsűri engem hall.

3. Persze hogy kifullad, mert őrült szaltókat ugrik közben, csak azt nem rögzítette a lengyel gyerek.

Na tessék. Már én is védem Enriqét. Az a baj, hogy zeneileg nem tartom sokra se őt, se a mostani latin-dance wave fiatal kigyúrt-nyálas csodagyerekeit, sokkal többre értékelem az autentikusabb zenészeket (pl. Santana rulez). Csak azért kezdtem el a topicba írni, mert annyira tetszett az a bizonyos All I neeeeeed felvétel.

Azon gondolkozom még, hogy mi motiválhatta a lengyel technikust: gondolom nem nehéz kinyomozni, hogy ki is volt pontosan, aki benne volt a buliban. Enrique egész biztosan beperelheti őket egy sor hogcímen, amellett a szakmában is elvágják magukat, mert ezek után a kutya sem akar majd velük dolgozni, hiszen így megszivatják a megbízójukat. Szerintem nagy pénnzt akasztottak a felvételért, az is lehet, hogy előre rendelt dolog volt.

gb

Előzmény: GroundZero (43)
beny Creative Commons License 2000.05.23 0 0 45
Én is láttam, és szerintem is nagyon jó volt!
Előzmény: Vicky G (44)
Vicky G Creative Commons License 2000.05.23 0 0 44
Sziasztok!

Én most Enrique védelmére kelnék. Kb. 1 hónapja volt a VH1-on egy "men strike back" című műsor, ahol kivétel nélkül az összes fellépő élőben énekelt. Ott volt Sting, Tom Jones, Sisqo, Backstreet Boys, Enrique I., D'Angelo ja és Christina A.... . És szerintem kurva jó hangja volt Iglesiasnak. Na meg Whitney Houston-nal is van egy közös duettje, és szerintetek ilyen nagy sztárok (W.H.) énelkelne közösen egy csalóval. Mert szerintem nem!!

Na csak ennyit akartam.

GroundZero Creative Commons License 2000.05.22 0 0 43
a helyzet az, hogy nem vagyok igazán otthon a hangosítástechnikában, de azt tudom, hogy amit mondasz a kontrolláda nélküli éneklésről, az igaz.

amit ellenben nem értek: Ha tényleg így énekelt a tag, és ez ment ki a hangfalakon, akkor nem hiszem, hogy akkora ováció lett volna, és akkor valószínűleg nem is a kalózfelvételt, vhanem a koncertfelvételt adták volna le nem?

Előzmény: Törölt nick (40)
q u i c k s i l v e r Creative Commons License 2000.05.22 0 0 42
Gedeon Bátyám, nem megy ez nekik, csak a szájuk nagy! :-)))

e n r i k e f o r e v e r

Előzmény: Gedeon Bacsi (39)
Lookretia Creative Commons License 2000.05.22 0 0 41
Na szóval, én éppen most láttam a kis Henrik egy élő fellépését a tévében, és nagyon is meggyőző volt. MInden hang a helyén volt, szépen tisztán szólt, és nagggyon jó volt a hangja is. Mellette a Backstreet Boys elsüllyedhetett szégyenében.
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.22 0 0 40
Bogyónak igaza van. Gondolom, egy playback fellépésen nincsenek kontroll-ládák, zaj ellenben annál inkább, rohadtul nem tudja hallani magát az ember. Ki lehet próbálni, állj be a hangfal közelébe egy dizsnyában, és "produkáld magad". Érdekes módon, senki egy szóval sem említi a lengyel surmóságát, aki beköti a mikrofont és felveszi ami benne szól. Hogy nem tagadja, az talán azért teszi, mert hiába foglalkozna vele, úgysem hinnének el semmit sem. Akkor meg inkább tojik rá. Én is azt tenném, azt hiszem.
A Bochkor és Stahl pedig kushadjanak igen keményen, mert mindkettő olyan szinten botfülű, hogy fűrésszel lehetne játszani rajta, és bár ilyen sok szaladgál az országban-világban, de legalább nem hirdetik (ellenben e két médiasztárral a tévékettős CD-n, pl., avagy Republic koncerten).
Ennek az Enriquenek egyébként nem rossz a hangja, az más kérdés, hogy milyenek a dalai. A faterjának kellemesebb orgánuma van szerintem.
Gedeon Bacsi Creative Commons License 2000.05.22 0 0 39
Szuper. Megvan a három gogogirl, a színösszeállítás is stimmel, lassan el kellene kezdenünk gyakorolni. Egész alakos fényképeket és szakmai önéletrajzot az emilemre küldjetek, utána megbeszéljük, hogy kivel mit is tudnánk "(össze)próbálni :-)))

Enrique védelméről: Én úgy hallottam, hogy nem cáfolta meg a felvétel valódiságát. Szerintetek nyilatkozott erről? Mindenesetre egyetlen módon tudná lemosni amagáról a gyanút: valami jól beharangozott unplugged koncerttel, ahol kiereszthetné a gigáját. Én persze nem sok esélyt adok az ilyesminek, mert szerintem a felvétel valódi...

gb

Előzmény: paulinamartinez (38)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.19 0 0 38
sziasztok!
harmadik lányként szívesen csatlakozom a tánckarhoz. nem vagyok ugyan kifejezetten szőke, de vállallom a hajfestést! csak lécci getom te menedzserek gyöngyszeme intézd már el, hogy ricky előtt lépjünk fel!!!! előre is köszönöm, és hidd el hálám nem marad el, hiszen én vagyok lina, mindenki k****ja

csókollak titeket, a felvétel rulez!!!!

lina

Sparkys Creative Commons License 2000.05.19 0 0 37
Hát én nem is tudom. Nem vagyok egy nagy enrike rajongó, de! Ilyen felvételt bárki bárhol bármikor készíthet. Én is énekelek ilyen "jól".
Megcsinálom felteszem a netre és elkezdek valakit poénból lejáratni. Bárkivel megteheted, az interneten ma már nagyon könnyen terjeszthetsz ilyesmit. Igaz az ember cáfolhatja ha akarja, de vannak olyan "sztárok" akiket nem érdekelnek az ilyen dolgok. Ha minden héten előkerül valami róluk, esetleg minden nap, akkor mindig csak cáfolni... Elég szar lehet.
Szóval: Nem állítom, hogy a felvétel hamis. Lehet akár igazi is, hallottunk már igen sok ilyen "álelőadóművészről". De ha én csináltam volna akkor nagyon nagyokat kacagnék azokon az újságírókon, médiákon akik ezt tényként kezelik.
De azért a felvétel tényleg cool! Öröm volt halgatni :)))
q u i c k s i l v e r Creative Commons License 2000.05.19 0 0 36
Na!
egyre jobblesz...

de kijaza mikdzsegger?

X polgártárs Creative Commons License 2000.05.18 0 0 35
Mé, a Jagger az nő??? :)
Előzmény: ZedIzDead (34)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.05.18 0 0 34
Eccer valahol azt nyilatkozta : egyetlen celja, hogy tobb not dugjon meg , mint az apja.

Amennyire én tudom, ez azért nem is olyan nagyon kicsi kihívás...valaki szóljon neki, hogy iratkozzon be Mick Jaggerhez :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: Vajk (27)
Cirbissa Creative Commons License 2000.05.18 0 0 33
"Dalra" nyitja ajkat, s a lanyok egybol hanyattdolnek.....komaba esnek:))))
Előzmény: Vajk (27)
beny Creative Commons License 2000.05.18 0 0 32
Á, dehogy! Hogy is lehetnék én egy fiúka? Én egy dögös, vörös, bögyös vagyok! Szépen beszélni velem, mert a lelkem is igen érzékeny!
Előzmény: getom (31)
getom Creative Commons License 2000.05.18 0 0 31
Én is beszállnék, mint színfalak mögötti szakember, ilyen manáger, vagy mi, nekem nagyon nagy tapasztalataim vannak az ilyen zenekarokkal, mert már csináltunk itt egyet, még tavaly már nem tudom kivel, meg a nevére se emlékszem a zenekarnak, de a stílus hasonló volt, már a zenei stílus, a feltételek is, ésatöbbi.

Szia benyke, énmegaszittem, te fiúka vagy.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!