a 19. úszásom volt az idén (plusz még elég sok Öböl és 2xPorecki, meg 2xFertőtó...) Ahogy azt az idő MÚLÁSA hozza, szépen, minden évben 1-2 perccel lassabb vagyok, s bár a medencében sorra 25-26 körül úsztam a kilométereket, 28+ volt a Balcsin a km átlaga - 108kg az már inkább gömbhal kategória :-)
DE amiért írok, épp akkor értem a partra (11:51) amikor a két "kidobó" miatt 2-3 perces sor alakult ki a lépcső ELŐTT, 50-150 ember állt a sorban, az a képeken is látszódik, kerestem magam mindkét listán a képeken, DE ESÉLYTELEN volt megtalálnom! (a parti képek fotósa, ha jól emlékszem ÉPPEN AKKOR cserélte az aksit, amikor a képmezőjében lehettem... a tömeges, feliratos képen meg egyszerűen NEM találtam magam, ennyi. Ti mekkora eséllyel találtátok meg magatokat?
NAGY KÁR, hogy a régi idők szerint NINCS már EGYÉNI célfotó (GDPR miatt???) - lehetne két sor:
1. akiknek MINDEGY a GDPR
2. és az érzékenyeknek egy jól eldugott távolabbi sor! :D :-)
Sziasztok, nemsokára megszűnik a BÁ üzenőfal ami a Sárkány Zrt. jóvoltából működött. az eddig működésért: KÖSZÖNET ÉRTE. Jó volna itt folytatni a régiekkel, Ez persze csak egy álom, de merjünk "kicsit" álmodni.
Létezik még a Balaton-átúszás Sárkány menekülteknek fórum is. Hajrá gyertek, hemzsegjetek kispajtások XD
Sokadik átúszáson vagyok túl, ki szeretném keresni az 1998 előtti eredményeimet. Úgy emlékszem régen napilapok lehozták az eredménylistát. Kérem írja meg valaki, hogy melyik újság volt. Az is segítene, ha meglenne a régi úszások dátuma.
Puhány voltam, máris megbántam (most van az úszónap a Velencei tavon, de eléggé fos időnek indult a reggel, ami a tegnapi esők után ma sem tűnt biztatónak, így nem mentem el, buktam a nev.díjat, de úgy tűnik, szép idejük lesz az úszóknak, triatlonosoknak, hajrá nekik)!