Gondolom ha nem a gép előtt ülne akkor nem lenne "nem tudom mije" és még talán csajt is találna vagy nem tudom. :) Öregek vagyunk már az ilyen dolgokhoz. Egy enyhe tripper jobb mint a fomó szerintem. :)
Új versenyző az irritáló reklámok között: a kellőképpen antipatikus egyetemista srác, akinek fomója van. (Gondolom jobban örülne, ha valami mást kapna valamelyik csajtól... :D)
A fomóért speciel a magyar nyelv védelme miatt is járna a szívlapát a reklám kitalálójának. Nekem is rá kellett keresni, mi a nyavalya az.
IRIX- mennyit lehet ebből eladni, hogy minden reklámblokkban lejátsszák? És még értelme sincs... "-Apa, olyan forró a homok, nem tudok játszani...! -Jó kislányom, fújjuk le a válladat, ami leégett. Jobb most már? Hűvösebb a homok? -De Apa, hogy lehetsz ilyen hülye?"
"DM: beszélgessünk a női egészségről" Azért kíváncsi vagyok, hogy ha bemennék egy DM-be, és elkezdeném sorolni a nyavalyáimat az eladóknak (akik amúgy is a pultfeltöltés és a kasszázás között cikáznak), vajon mit szólnának.
Robbie Williams macskakaja-partyja... azt hittem, a jogdíjak jobban hoznak a konyhára.
Az összes gyógyszerreklám, ahol több generáció ellenálhatatlan késztetést érez arra, hogy előadjon valami koreográfiát a nappali közepén... (és most nem a haloperidolra gondolok)
SUZUKI: ultrakínos mind a két verzió, a gangsztazoli, ahogy a felnőni-képtelen-keménykedőtizenhároméves hangon beszél a francia bulldogjához, és nyaralásos árukapcsolással próbálja vonzóbbá tenni a portékát; illetve a Csujaimrés, a milliókat "misi" szlenggel felvonultató prolicsalogató...