Keresés

Részletes keresés

bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1197
Annyira jó itt mindenki rajtunk kívül, hogy az már észbontó!!!!
Annyira jó lett a myagyar foci, mióta a Fradi gyengélkedik, hogy az valami fergeteges!!!
Az újvárosiak szinte lemosták összes ellenfelüket a nemzetközi porondon!!!
Ja, hogy közben azért sikerült kiesniük?
Nem baj, akkor is annnnnyira jók ők, meg mind a három szurkolójuk:-))))
Előzmény: kbatis (1193)
hools Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1196
kbatis, igazad van. Nem kell nekünk mindent észrevenni, majd csak megunják.
Üdv
és HAJRÁ FRADI!!!!
hools
Előzmény: kbatis (1193)
Farkas T. Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1195
"Ritka csunya város" -- Persze Sárospatak szebb, de azért annyira talán mégsem...))
"tele van romákkal" -- a VIII.kerületben sokkal többet látok, mint itt.
"Egy jó not nem láttunk.." -- Érthető, hiszen vagy a pályán voltak, vagy pedig a TV elött szúrkoltak a csapatjuknak..-))

Félre a tréfával: csütörtökön jöttök Győrbe?

Előzmény: Polyci (1189)
bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1194
A topic címe:
"Hajrá FRADI sok felkiáltójel"
Aki ezt nem tudja elolvasni, és mindenféle Ferencváros-gyalázó okosságokkal rendez itt privát IQ - fesztivált, az írjon nekem priviben, megadom a számomat, megbeszélünk egy helyet és egy időpontot, ahol kifejtheti véleményét.
Két lehetőség marad:
1. Meggyőz arról, hogy igaza van.
2. Nem tud meggyőzni. Ez esetben számon kérem rajta amit ide írkált, eltöröm az ujjait, majd a hátán baszom meg a saját anyját.
Tehát kedves "bátor", arctalanul gyalázkodó gyermeki lelkek:
Írjatok, majd hívjatok!
Találkánk után is elvárom élménybeszámolóitok szíves közzétételét!
bojár
kbatis Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1193
Srácok

Szerintem nem kellene törődnünk ezekkel a senkiháziakkal, mert ez csak nekik jó nekünk nem. Ha lesülyedünk az ő szintjükre nem jutunk vele sehova csak toporgunk egy értelmetlen hasztalan vitában. Hagyjuk hadd örüljenek hogy gyengék vagyunk most. Mert lesz idő amikor majd mi megint ott leszünk a csúcson és ezek a kis senkiháziak meg azzal villognak hogy a másodosztályban ott vannak az élmezőnyben. És mi akkor csak mosolygunk egyet és utána fürdünk a boldogságban egy ilyen csütörtöki napon miután legyőztük a BL-ben mondjuk a Rosenborgot :-)

badcard Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1191
ha parasztozol saját magadról állítasz ki véleményt. nem az én elnököm a legnagyobb paraszt,hanem a tied, úgyhogy jobb lesz, ha befogod a lovakat és indulsz szántani, te kisgazda !
Előzmény: Polyci (1190)
badcard Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1188
a szó, hogy PARASZT, becsmérlo formában nagyon népszeru a fradistáknál.
talán oedipusi komlexusról van szó, hiszen a fradi elso embere a parasztok minisztere, azaz az ELSo PARASZT, vagy VEZÉR PARASZT, régies formában a PARASZT KIRÁLY.
Úgyhogy ne prasztozzatok, mert saját magatokat említitek ilyenkor.
Inkább el kellene már zavarni azt a senkiházit, mielott ugyanarra a sorsra juttatja a klubot, mint a mezogazdaságot!
Előzmény: Lorinc_d (1181)
Bekő_Tóni Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1186
Kedves "sportszerű" antifradisták!
Úgy hiszem, közületek a legtöbben nem ismerik a közmondást, hogy "Nyugtával dicsérd a napot". Mint ahogy a RÉSZEREDMÉNY kifejezést sem. Ahhoz értetek, hogy a döglött oroszlánt rugdossátok, és rendkívül szegényes poénokat gyártsatok a bajnokság végeredményének ismerete nélkül.
A másik dolog az, hogy nincs köztetek egy sem, aki tárgyilagos lenne a tegnapi meccsel kapcsolatban, és legalább egy mondat erejéig megjegyezte volna, hogy a Dunaferr első gólját lesállás előzte meg. (Ezt a "jóakarók" szeretik elbagatellizálni, aztán egy hét múlva arról károgni, hogy a Fradi a bírók csapata.) Pedig a gólig a csapat pariban volt a Dunaferrel, és ez a nyilvánvaló bíróbaki jelentette a meccs fordulópontját. Abban biztos vagyok, hogy a vasárnapi meccs második olasz (les)gólját - joggal - ti is igazságtalannak tartottátok, de az igazságérzetetek csak akkor szenved csorbát, ha a kedvenc csapatotokat éri sérelem.
Mindettől függetlenül a csapat játéka - egyelőre - egy kalap sz..r, élen a Vénnel, Norbikával és sajnos, Lipcseivel. Ettől már csak jobb jöhet.

Hajrá FRADI!!!

kbatis Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1185
Éppen ezaz hogy nem gondolom hogy T.J. fog rendet rakni a klubnál. Amig ő van rend sincs de őt olyannak kellene váltania aki igazi Fradista mint Pl.: Nyilasi
GALA Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1184
Az a jó kérdés miért gondoljátok,hogy pubitól lehet rendteremtést várni ? A saját mondataiban sem tud rendet tartani . Egyébként meg lételeme a rendetlenség , ahol kavarni lehet , mindent ugy lehet forgatni , ahogy éppen akkor a legjobb-NEKI.

FELEJTSÉTEK EL , ÉS MAGATOKAT IS AMÍG EGY ILYET HAGYTOK A NYAKATOKON ŰLNI .

Nem vagyok fradi drukker , de addíg nincs súlya semmilyen győzelemnek -címnek , amíg a fradit a sopron is meg tudja verni...

Vidéken meg a kocsmákban Torgyán vírít zöld sálban , röhögnöm vagy inkább sírnom kell . Ilyen buták lennénk ????

Előzmény: hools (1183)
hools Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1183
Igen, az jó kérdés, hogy ki jöhet Csank után...
Előzmény: kbatis (1182)
kbatis Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1182
Az a baj, hogy ha a csankot ki is rúgják nem lesz jobb a csapat. Meghát ki jönne helyette? Most ezekkel a szarrágókkal égjen egy Fradi érzelmű edző. Sajnos teljesen tönkretették Szívosék a klubot és T-J. nem tesz semmit azért hogy rend legyen. Addig amig összevásárolt játékosokból áll a csapat addig semmi esélyünk arra hogy megint jók legyünk.
De fő baj hogy a három E már rég kihalt az Üllői útról. És amig szabadik lehetnek a Fradi élén nem is lesz jobb a helyzet.
Olyanoknak kellene jönniük akik a Fradit tartják a legfontosabbnak és nem a saját érdekeiket. De amig nem lehet kitakarítani a Fradinál addig nem lesz változás.
Vajon miért nem lehetett felelősségre vonni Szívosékat a gazdálkodásért? Miért használja öntömjénezésre T.J. hogy a Fradi csődhelyzetben volt de ő megmentette? Miért keresik meg a felelősöket azért hogy a Fradi csődhelyzetbe kerülhetett? Miért nem büntetik meg őket?
Miért nem a Fradi a fontos ha igazi Fradisták?
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1181
AKI NEM FRADISTA ES PARASZTKODNI JON IDE AZ HUZZON A F@SZBA!!!!!!!!!!!!!!!!

Ertelmesen (en legalabbis) hajlando vagyok barkivel elbeszelgetni, de aki mocskolodik az mindig is el lesz kuldve oda ahova valo.

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hools Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1180
Teljesen egyetértek az elottem szólóval - kbatissal. Amúgy szerintetek Csank meddig marad még? Ja, Földvári megint nem játszott, csak csereként. Nem hiszem, hogy vele nyertünk volna, de talán nem így kaptunk volna ki.
akkor is: HAJRÁ FRADI!!!
Üdv
hools
Előzmény: kbatis (1178)
Matyi.sk2 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1179
Polyci !

Már a meccs előtt megmontam, hogy laposra verünk benneteket......
(olvasd csak vissza !)
Amúgy baromi primitív állat vagy, nemúgy mint a körülöttünk ülő Fradi-szurkolók akik sportszerűen gratuláltak és sok sikert kívántak az UEFA kupára
Ja és ők is az NB 1/B-be várják csapatodat, ha valami változás nem lesz! Realisták.

Üdv.
Hajrá Dunaferr !!

Előzmény: Polyci (1174)
kbatis Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1178
Matyi személyében megismerhettük a Dunaferr tábort :-)

A fehérváriak nem tudom hol voltak akkor amikor 4-1-re szoptak hazai pályán az Újpesttől, de nem hiszem hogy sokan mentünk volna a topicotokba élvezkedni. Azt nem értem hogy ha nem a Fradi a legnépszerűbb és nem számítanak semmit az eredményeink akkor miért okoz ekkora örömet az hogy most ilyen szar emberek húzhatnak magukra Fradimezt?
Mindenesetre ugyan a múltunk semmit nem számít de mégis minden csapat akkor a legbüszkébb ha a Fradit veri meg.

A csapat(?) szar. Ezen változtatni nem nagyon fogunk mert azzal hogy hoznak egy jobb futót (minek? ott a Földvári) meg egy irányítót (az ránk férne) még nem lesz jobb a helyzet. Nincs kapusunk a védlem úgy ahogy van felejthető élen Dragónerrel, a középpályáról ne is beszéljünk. És van két csatárunk akiket senki nem képes helyzetbehozni ezek meg maguktól nem fogják megcsinálni.
Erről ennyit. Jelenleg nincs Fradi (már 4 éve) de egyébként örüljön csak a plebsz. Mi leszünk még bajnokok a fehérváriak meg járhatnak még Komló elleni második ligás meccsre.

Chip-TFF Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1177
Ja azt elfelejtettem ami meg nagyon fontos: Tisztelet a kivetelnek!
Előzmény: Chip-TFF (1176)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1176
Ex!

Ti sem ugy kezdtetek a szurkolast, hogy rogton langba boritottatok a szektort! Mi fiatalabbak vagyunk, de ha a multal jossz, akkor en is: Legyszives mondjad meg, hogy az 1999/2000 -es szezon legjobb koreografiaja a 3.Felido szerint melyik volt?
Ami pedig a lelaton kivuli viselkedest illeti, bazira buszke lehetsz ra, hogy balhe maniasok vagytok! Csak az ilyen embereknek juthat eszebe egy MAGYAR valogatott meccsen balhezni! Na erre mondom en hogy PARASZTOK!

Előzmény: EX (1170)
Farkas T. Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1175
Helyszín: 00.09.06. Dunaújváros Sporttelep
Időpont: D.ferr-FTC mérkőzés lefújása után

Három zöldmezes játékos indúlt el a vendég szúrkolók felé lógó fejjel (gondolom meg akarták köszönni a szúrkolást). Az egyik csak a pálya sarkáig ment, majd fordúlt is a játékos kijáró felé. Másik két társa már a futópályán volt, mikor a szúrkolók szavakkal és heves kézmozdulatokkal adták játékosaik tudtára, hogy "nem így kellene megköszönni" a szúrkolást.

Erről ennyit....ergo no comment

Matyi.sk2 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1172
Sziasztok!

Ez is meg volt!
Külön öröm számomra, hogy reálisan (fradisták által nagyképűen) mértem fel a meccs előtt esélyeinket :-))
Kár, hogy nem szórtuk meg jobban ezeket a kis zöld emberkéket, de cca. 60 %-os teljesítménnyel ez is szép, és nagyon boldog vagyok !

Mash!

A két gólt -amit fotózni akartál- eltaláltad.Gratulálok,bár a második gólotok lerántás miatt szabálytalan volt :-((
Felrakod a képeket valahova?

Üdv.
Hajrá Dunaferr

Ui:
Ja és óvatosan nyissátok ki a Sportot nehogy kiessen a Nemzet Fradikája.
Tudom,húzzak el innen.Már megyek is,remélem ti is az NB1/B-be !!!!!!!!

Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1171
Hajrá Fradi!!

RV96 OTT VOLTUNK

EX Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1170
Majd el felejtettem:"szurkolásban:soha"
Már megint az a fránya múlt:)
Emlékszem kb 3 évvel ezelött amikor nálunk lángolt
a lelátó a sok görögtűztől,ti begyújtottatok vagy 20 csillagszórót pirotechnika gyanánt!:))))))))))
Előzmény: The Evil (1166)
EX Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1169
The Evil!

1.)Nem csak neked írtam a megszólítás videoton szurkolók volt!
2.)A Pécs-el kapcsolatban igazad van.De látod ennyire nem érdekelnek az eredményeitek,ellenben titeket annál inkább a mi eredményeink!Írhattam volna Debrecent is /0-3/.
3.)Ja tavalyi év az nem számít:)))) Bocs nem tudtam:))))
4.)Ja a Gázszer sem számít,hogy hol játszott:))
Bocs ezt sem tudtam:)))))
5.)Ja az sem számít,hogy az edzőtök és egy két játékos hol szerepelt az előző szezonban:))))
Bocs ezt sem tudtam:))))

A te okfejtésed alapján,akkor kár a Dunaferr meccsel is foglalkozni,hisz az már a múlt.

Nem hiszem,hogy különösebben alpári lenne bármelyik válaszom.Türtőztettem magam.
De persze a ti úri stílusotokat nehéz megközelíteni:))))))

Előzmény: The Evil (1166)
Andreoragazzo Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1168
Nem mondta senki, hogy Neked szól a kisbetűzés. Annyian írtatok be, hogy már nem emléxem ki miatt is "ragadtam klaviatúrát", de pl. fcf rendszeresen kisbetűzik és a többiek is csak gecizni jöttek. Normálisan én is szeretek dumálni ellenfelekkel is, de a nagy többség nem ezzel a céllal jött.

Hajrá Fradi!

Előzmény: The Evil (1167)
The Evil Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1167
1. Tényleg kíváncsi vagyok mikor írtam kisbetűvel a Ferencvárost????!!! Csak egy klubnak nem adokűm meg a tiszteletet azzal, hogy kisbetűvel írom, az a klub pedig már nem létezik.
2. Egyik Vidis sem mocskolódott itt. Érdekes, hogy egyikőtökkel-másikótokkal el lehet dumálnim a többiekkel meg nem ,mert mindenhol sértést szimatlnak.
Előzmény: Andreoragazzo (1165)
The Evil Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1166
Ex!

Nemtom én mikor írtam kisbetűvel az FTC-t.
Miért van az, hogy minden fradista csak a múlttal tud törődni? Felejtsd már el a tavalyi évet papa! Az elmúlt, és már nem oszt, nem szoroz!
1. Tyúkész, mi 2-0 levertük az acélos Pécset (ugyanúgy, mint szezon előtt az acélos Győrt, ugye, khmmm *1-3*
2. létszám: legtöbbször, de nem mindig; szurkolás: soha, seggrepacsi: nem érdekel
3. Jelenleg a Vidi a 3., FTC 6., ezt ne felejtsd. Bár amíg benne vagyunk, vagytok az első 6-ban, ez nem sokat számít.

ja nekünk a gázszar volt az ellenfél, meg is szűntek muahahahhahahaha, így jártak. Egyébként lehet hogy nektek az Újpest ellenfél, de ti az Újpestnek ma biztos nem vagytok ellenfél :))))))))))))))))

Előzmény: EX (1164)
Andreoragazzo Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1165
ZöldÓriás, Kertlay Z_!
Nemtom ki vagy, nem is érdekel túlzottan, csak azt nem értem, hogy a faszba unatkozhatsz ennyire, hogy össze-vissza regisztrálgasd Magad, írogass mások nevében, mindig más csapat szurkolójaként... Te tudod, bár szerintem elég gyerekes faszság.

Vidisek!
Teljesen egyetértek Ex-szel, ha már itt veritek a farkatokat a FRADI szenvedésére, legalább tanuljátok meg nagybetűvel írni a Fradi, Ferencváros, FTC - egyébként gyönyörűen csengő - szavakat! De legjobb, ha már megnyitotta vki azokat a szaros Fradi gyalázó topicokat vki, azokban jópofizzatok.

Üdv
Hajrá FRADI!

Előzmény: Zold_Orias (1163)
EX Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1164
Kedves videoton szurkolók!/amig nem tanuljátok meg nagybetűvel írni a Fradit én is kisbetűvel írom a vidit/
Furcsa,hogy olyasmivel próbáltok viccelődni amit ti már átéltetek,nevezetesen a másodosztállyal!!!
Mi még soha nem játszottunk a második vonalban,ellenben ti hol szerepeltetek az elöző bajnokságban?
Bár számotokra ez siker,hisz így legalább bajnokok lehettetek,az elsőosztályban úgysem lesztek sosem bajnokok!
Tényleg nincs sok különbség köztünk csak:
1.)Mi nem megyünk a topicotokba amikor az acélos Pécstől leszoptok 2-0 ra!Mert ugye kitart benneteket számon!
2.)A szurkolóink mindenben jobbak nálatok!Létszám,szurkolás és még jól elverjük a seggeteket is bármikor!
3.)A csapatunk még így is oda-vissza verne benneteket,de erre sajnos nem lesz lehetőségünk,mert mi továbbra is maradunk az NBI-ben,ti meg vissza mentek oda ahol az előző idényben is játszottatok!
Nem baj legalább lesz esélyetek a bajnokságra,úgy 3 év múlva!:)

És tényleg megkérlek benneteket,hogy menjetek vissza a topicotokba és ott beszélgessetek EGYMÁSSAL,hisz ti kissebbségi érzésben szenvedők jobban megértitek egymást ha egyedűl vagytok!

ui:Különben is nekünk az Újpest és Európa az ellenfél,nektek meg a Gázszer!!!!!

Ui2:Óóóóóó bocs!Tényleg elfelejtettem,hogy a tavalyi idényben is volt elsőosztályú meccs a stadionotokban!Csak éppen a Gázszer játszott a nagy videoton pályáján elsőosztályú meccseket!!!:)))))))))))))

Zold_Orias Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1163
Sracok!

Vegyetek mar eszre,hogy al-Kertlay nem letezik!
Mindegyik nick-name ugyanazt a ferget takarja!
Rajtunk rohog,hogy nem jottunk ra!
Az osszes iromanyanak hasonlo a stilusa,le sem tagadhatna.
Ne doljetek be egy lila fattyunak!

Mas!

Megint szarok voltunk.
Nem tudom lesz-e meg valami javulas.
Mindenesetre ne adjuk fel,MINDENT BELE!

HAJRA FRADI!

Előzmény: .Kertlay Z. (1137)
Andreoragazzo Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1162
Újvárosban ma zöld oldalon az egyetlen szépségdíjas megoldás az volt amikor lányod megjelent a leláton!
Köszönet, hogy Veled volt Hucul :)))

A "csapat" siralmas.

Akkoris MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!

A másodosztályt ugye senki nem gondolja komolyan?? Soha nem volt és nem lesz másodosztályú a FRADI! Ezt mindenki nagyon jól tudja, kár erről témázni!

Előzmény: huculpastor (1160)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!