Keresés

Részletes keresés

kbatis Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1030
Az a baj hogy ez nem igaz. És az NA azért írja ezt mert a Sinkovicsot is bírálta Varga. Lisztesről soha nem mondta hogy alkalmatlan a labdarúgó-pályára éppen ellenkezőleg. Ő tudta hogy a Lisztes nem való a német bajnokságba mert ott nem kellenek az igazi játékosok akik nem erőből hanem ésszel játszanak akik tudnak cselezni akik élvezik a játékot. Lisztest ettől akarta megkímélni. Tökölit azért rakta ki a Dunaferrből mert lusta és nem azért mert nem tartja jó futbalistának. (Vasárnap se csinált semmit) Lengyelről pedig ne is beszéljünk. Vajon miért nem kezdő a Dunaferrben?
Ami Horváth Ferit illeti Varga azt mondja hogy nem tetszik neki a játéka mert lassúnak és körülményesnek látja de nem rossz futbalistának. És nem Horváth a vállogatott szégyene. Ilyet sehol nem ír nem mond. Azt mondja hogy az a szégyen, hogy ez a szerinte lassú és körülményes (szerintem is van benne igazság bár jó játékosnak tartom) játékos a válogatott legeredményesebb csatára. Ez nem azt jelenti hogy Horváth Feri a válogatott szégyene.
Varga egyébként tényleg nem tett senmit csak megalapozta azt a Dunaferrt amelyik most kenterbe veri a magyar mezőnyt.
Egyébként érdekes hogy az ellen senki nem tiltakozik hogy Nagy Norbertet vagy jagodicsot kirakta. Lehet hogy mégse olyan hülye. El kell olvasni a könyvben mindent és nem csak azt amit az NS kiragad és ráadásul kiforgat. Talán nem csak nekem kellene elgondolkoznom azon amit olvastam. Esetleg végig kellene gondolni mi történt és összevetni azzal amit Varga mond hogy miért történt az meg.
Nem mondmo hogy mindenben egyetértek vele és nem mondom hogy hibátlan embernek tartom, csak lehet hogy nem ő minden bajok okozója a Fradinál.
Andreoragazzo Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1029
EX!
A cikket a mai sportban nem Te írtad? :))
Cím: "A Császár és a varga..."

Csak 1 kis idézet:"Varga ugyanebben a szakmában eddig legfeljebb annyi emlékezeteset tett, hogy Lisztes Krisztiánt, Tököli Attilát és Lengyel Ferencet alkalmatlannak nyilvánította a labdarúgó-pályára, az olaszoknak két gólt szerző Horváth Ferencet pedig a válogatott szégyenének nevezte."

Hajrá Fradi!

Előzmény: EX (1028)
EX Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1028
Kbatis!
Ha te elolvastad akkor gondolkozz el azon,hogy mit olvastál és rájössz,hogy V.Z. klinikai eset!
Az első 100 oldalon mást sem lehet olvasni,minthogy miután ő disszidált,vele az utolsó igaz,egyenes és becsületes ember távozott a Magyarlabdarúgásból!És,hogy bármerre járt őt üldözték és keresztbe raktak neki/olyan senki emberek mint pld:Otto Rehhagel/,de ő vívta szent háborúját!:)))))
Majd megemlíti,hogy Albert nem is volt olyan nagy játékos és csak azért lett aranylabdás,mert a volt
KGST-ben nem volt más akire szavazhattak volna!:)

Végül még egy érdekesség:Eddig úgy tudtam,hogy Varga Zoltán azért disszidált,mert erőszakkal a Honvédhoz akarták igazolni és a nagy Fradiszive ezt nem tudta elviselni!!!:)
A disszidálásáról igy vall a könyv 25 oldalán.idézem a könyvet:
"Én akkor már ott tartottam,hogy abbahagyoma labdarúgást-mondja,-Válogatott játékos voltam,de azt mondtam,hogy ezt az én gyomrom nem bírja"/saját megjegyzés:Albert császárságát/
Amikor először távozni akart,a többi klubban még nem indult meg látványosan a bomlás.EZÉRT MEGPRÓBÁLT ÁTIGAZOLNI MÁSHOVÁ!
V.Z.:"Először az Újpestnél próbálkoztam,mert az újpesti játékosokat,SólymosiPixit,Göröcs Titit és másokat tiszteltem.Hasonló felfogásuk volt mint nekem.KÉRTEM SÓLYMOSIT,HOGY SEGÍTSEN AZ ÚJPESTHEZ KERÜLNI!!!!Ez nem sikerült,így jött szóba a Honvéd."

A nagy Fradista Varga Zoli!:(( Mi?

Ui:Mi elött bár ki elfogultsággal vádol,hangsúlyozom,hogy az Ő könyvéből idéztem!

Előzmény: kbatis (1015)
Ráchel Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1027
MASH : Szeretnék az összes fotódról egy kópiát, ahogy már kértem az nb1.hu-n . Emlékszel? Megfizetem, akár csokiba is.
Természetesen a magyar-olasz meccsről van szó.
mash Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1026
és őket ki kérdezte????
Előzmény: GALA (1024)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1025
Szerintem a Horvath Feri nalunk valt jo es ismert jatekossa. Es tolunk tudott kulfoldre igazolni.
Előzmény: The AVE (1021)
GALA Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1024
azért a vidiseknek is lenne erről véleménye...
Előzmény: kbatis (1023)
kbatis Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1023
AVE

Azért hogy hol lett igazi jó focista a Horváth Feri arról beszélgethetünk (amikor a Fradiba került állandóan felpörgette a labdát és szerncsétlenkedett vele mint egy amatőr) de egyébként tök mindegy ha ennyire fáj akkor legyen a Te örömöd. Nekem a Horváth Feri akkor is Fradijátékos és kész.

The AVE Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1021
kbatis!

Annak ellenére, hogy nem szoktam beírogatni más topicjába, most megteszem.
Miért volt Fradi-gól Horváthé?! Azért mert játszott abban a csapatban is?

Hogy a Lisztesre büszkék vagytok, az oké. Ő saját nevelés, de Horváthból nem a IX. kerületben lett focista.

Előzmény: kbatis (1016)
kbatis Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1020
Polyci tőled nem is vártam hogy elolvasd :-)))

Miért mi lett az eredmény Dorogon?

hools Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1019
Bányásznap volt. Nem is nyerhettünk volna... :)
Előzmény: pipi (1018)
pipi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1018
volt valaki dorogon? ennyire rosszak lennénk, mi lesz itt szerdán? :(
kbatis Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1016
Ja jut eszembe azért az első gól az Fradi gól volt tegnap :-)))) (Ennyi jár nekünk ezekben az ínséges időkben)

A Tököli meg azt hozta amire képes. Nem csinált semmit. Na nembaj azér jók voltunk :-)

kbatis Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1015
Hát gyerekek olvassátok el a Varga Zoli könyvet és utána gondolkozzatok el kikre van szüksége a Fradinak. Ha csak a fele igaz annak ami benne van akkor pl a Simont a stadion környékére nem szabad engedni többet, de nem csak őt.

"Sokan féltenek, azt
mondják, hogy darázsfészekbe nyúltam, de szerintem, ha az ember nyíltan, becsületesen akar mindent véghezvinni,
akkor nem lehet nagy problémája. "

Szegény Szeiler. Ugyanezt tette Varga is. Láttuk mi lett belőle.

Na mind1 reménykedjünk

Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.02 0 0 1014
Nem ismerunk mi mar Teged a DK1-bol?
Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (1013)
miksi Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1012
Egyfelől (ahogy már írtam is) nagyon örülök a Szeiler Józsinak. Fiatal, képzett (aszongyák), vitathatatlanul Fradista, és (gondolom) nem szélhámos.
Másfelől igaza van kbaisnak, ettől a Kristonból még nem lesz szerdára (sem későbbre) DiLivió. És pont ez a baj: szerintem valahol csak cirkusz az egész. Szarul megy a csapatnak, zúgolódik a nép, valamit tenni kell: kirúgják a Páncsicsot. Ez egyfelől HálIsten, de másfelől: és akkor mi van? Ettől nem lesz több épkézláb játékos, támadóbb játék, több szponzor, végre befejezett stadion, de még csak több néző sem. Az egész szerzekezetet kéne újracsinálni: utánpótlásnevelés, 14-16 éves fiatalok igazolása, szerződések a játékosokkal minimum 3, de inkánn 5 évre, valamiféle több éves program, amit hagynak is végigcsinálni, és nem dobnak ki az ablakon, ha netán összeszedünk zsinórban még két-három zakót, stb.
De ennek nyomai sem látszanak, mert senki nem mer belefogni. És akkor az egyéb szakosztályokról még nem is beszéltem, pedig lenne mit (vizilabda, hoki, stb.)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1011
Na igen, jo lenne ha Jozsi erezne hogy nemcsak a vezetoseg hanem a szurkolok is mellette allnak!

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: hools (1009)
Ráchel Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1010
Üdvözlő transzparens nagyon jó ötlet!!
Szia Szeiler Józsi!
hools Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1009
Egy köszönto transzparens nem jönne rosszul a legközelebbi meccsen.
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Előzmény: green_d (1008)
green_d Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1008
Sziasztok!
Szeiler Józsi nagyon szimpatikusan nyilatkozott, remélem sikerül neki ami a " nagybetűsnek" valahogy nem akart menni. Tartsunk ki mellette, mert még nincs annyi tapasztalata, és sok pofont fog kapni az ellentábortól.Hajrá FRADI!!!!
hools Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1007
Hát, adja az ég, hogy Szeiler Józsinek sikerüljön Simit, Nyilasit, Varga Zolit, Dalnokit, Dékány doktort összehozni a Fradiért. Legalább a széthúzás megszunne.
HAJRÁ FRADI!!!
Előzmény: pipi (1006)
pipi Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1006
A nap interjúja:

Szeiler József

Szeiler József 1997-ben hagyta abba a profi futballt, nem önszántából. Az addig számtalan problémával sikeresen megbirkózó játékos (aki a rákot is legyőzte) egy akadályt nem bírt átugrani. Ez a bizonyos akadály pedig nem volt más, mint Páncsics Miklós, aki rövid úton megvált tőle. Az akkori menedzser-igazgató valószínűleg (rém)álmában sem gondolta, hogy három év múlva - egy dicstelen időszakot követően - épp az egyik "főmumusa" ül a helyére...

- Gratuláljak, vagy részvétet nyilvánítsak a kinevezésével kapcsolatban?

- Azt hiszem, ha nem a gratulációt fogadnám el, akkor nem vállalkoztam volna a feladatra. Sokan féltenek, azt mondják, hogy darázsfészekbe nyúltam, de szerintem, ha az ember nyíltan, becsületesen akar mindent véghezvinni, akkor nem lehet nagy problémája.

- Mi lesz a legfontosabb feladata, ha hétfőn munkába áll?

- Az első dolgom az lesz, hogy lemegyek az öltözőbe, és beszélek a játékosokkal. Elmondom nekik, hogy ez a változás inkább pozitív értelemben érinti őket, ezentúl ugyanis sokkal közvetlenebb lehet a kapcsolatuk a vezetéssel, vagyis velem. Mivel nemrég még én is játékos voltam, jól tudom: meg kell teremteni a megfelelő alapot a jó szerepléshez, csak akkor lehet követelni. Tudomásul kell venni: az ő szereplésükből tudunk bevételt szerezni. Remélem, hogy a nyugalom már szerdán, a Dunaferr ellen sikerre vezet. Nagyon fontos, hogy Csank János is élvezi a bizalmamat. Aztán még rengeteg dolog van: a játékosok PR-menedzselésétől kezdve a szponzorszerzésen át a marketingig, ami tulajdonképpen eddig egyáltalán nem volt a Ferencvárosban.

- Korábban felmerült, hogy Varga, Nyilasi és Simon együtt is dolgozhatna a Fradiért. Számít rájuk?

- Természetesen. Az egyik nagy probléma a széthúzás volt a Ferencvárosnál, ezt meg akarom szüntetni. Számítok rájuk is, de rajtuk kívül például Novák Dezsőre, Dalnoki Jenőre, Dékány doktorra, és mindenkire, aki segíteni tud és akar.

- Csank János nemrég azt nyilatkozta, hogy újra kell gondolni a célokat. Ön mit vár el a csapattól?

- Nehéz kérdés, le fogok ülni Csank Jánossal, meghallgatom az elképzeléseit, megbeszéljük milyen posztokon kell megerősíteni a csapatot, mert szerintem is kellenek új játékosok. A nyáron több olyan futballista távozott - gondolok itt elsősorban Füzire, Bükszegire - akik most nagy erősségei lehetnének a Fradinak, őket is pótolni kell, de mondom, én azt remélem, hogy ez a "levegőváltozás" a focisták teljesítményét pozitívan befolyásolja.

- Végezetül engedjen meg egy személyes kérdést. Most annak a Páncsics Mikósnak a helyére került, aki a Ferencvárosból - nincs jobb szó rá - kirúgta. Érez elégtételt?

- Az lett volna az elégtétel, ha mint játékos hív vissza a csapathoz. Páncsicsnak arra kellett volna rájönnie, hogy a futballistákat ne személyes szimpátia, hanem a teljesítményük alapján ítélje meg. Lehet, hogy meglepő, de én semmiféle ellenszenvet vele kapcsolatban nem éreztem. Figyelemmel követtem a működését és levontam a konzekvenciákat.

Bándy Péter

kbatis Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1005
szombaton
17 órakor
Ha gyenge lesz a meccs akkor majd arra fogják hogy a Dabasban játszók fáradtak voltak :-)
Meg megzavarta őket a Páncsics kirúgása :-)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1004
kbatis!

Mikor lesz?

Előzmény: kbatis (1003)
kbatis Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1003
Azért az se semmi hogy megint megyünk bohózkodni Dorogra. Csak nehogy ott is kikapjanak a Fiúk :-))
kbatis Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1002
Íme Páncsics:

1997.

május 21.: Páncsics először találkozik Varga Zoltánnal, a Fradi edzőjével:
„Csak pozitív hatások értek. Varga rendkívül jó benyomást tett rám.
Meggyőződésem, hogy remek munkát végzünk majd együtt" mondta Páncsics.
június 9.: A menedzser kirúgja Varga Zoltánt, mondván: „sok olyan döntést
hozott, amely szakmailag megalapozatlan volt."

1998.

december 17.: A sportvezető az egyesületi tanács felhatalmazásával
menesztette Nyilasi Tibort a csapat éléről, méghozzá oly módon, hogy a tréner a
sajtóból értesült leváltásáról.

1999.

augusztus 16.: Páncsics Miklós főnökével, Torgyán Józseffel egyeztetve
megerősítette pozíciójában a Mucha József, Vépi Péter edződuót.

augusztus 30.: A Vác elleni 20-ás győzelmet követően Páncsics Miklós Mucha
helyett Sztanko Poklepovicsot nevezi ki a csapat vezetőedzőjének. Mucha
József pályaedzőként marad a csapatnál...

Gál László „a megtestesült becsület távozott a klubtól".

Hát igen a Fradi legenda (ahogy Simon nevezi).

kbatis Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1001
Senki nem mondta hogy azért mert a Szeiler lett az ügyvezető igazgató (és nem elnök) attól most szerdán megverjük a Dunaferr-t és Kriston olyan lesz a jobb oldalon mint DiLivio. És nem ezután fogjuk azt várni hogy a TSZ eltünjön mert az eddig is így volt.
Az meg hogy Páncsics egyetlen jó cselekedete az volt hogy Vargát kirúgta nem is biztos hogy olyan jó. Én sem vagyok Varga párti de mindenesetre többre tartom őt mint azt a bagázst amelyik őt kipiszkálta és utána odadobta Nyilasit hogy kuss legyen, vagy azokat akik ma is ott pöffeszkednek és nem csinálnak szart se. Pl Albeertnek mi a funkciója most a klubnál? Meg mi a funkciója az elmúlt 25 évben? Mit csinál? És minek kellenek olyan emberek a klubba akik nem Fradisták (P.l.: Szabadi) Ezért mondom nem biztos hogy jó az hogy Varga nincs. Igaz ő nem a 2-es embere. De a Szeiler sem :-))
Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1000
Uraim!

MI ez a nagy hurráhangulat? IMG, egyéb befektetők stb??? Ti tényleg álomvilágban éltek! Igaz ezt eddig is tudtam, de most biztos lett. Elment Páncics. És???? Jött Szeiler. És???? Most aztán hirtelen megtanul focizni a Kriston, Rob, Vén Csoknay négyes, vagy a Csank Jan-Csí rájön, hogy Földvárit játszatni kell, mert ő az egyetlen, aki hajt és a társakat sem hagyja aludni?
Emlékszem amikor Gált kirúgták itt hasonló ünneplés volt, és mindenki azt várta, hogy Páncsics menjen utána. Most ment. Egy hét múlva Szabadit fogjátok itt követelni, majd ha esetleg ő is repül akkor kit? Torgyánt? Hogy lehet őt eltávolítani? Szól neki valaki, hogy Józsikám rúgd már ki magad?
Hallottam valamelyik tv-ben, hogy a Szeiler szabadkezet kapott. Nem hiszem el. Úgyis minden papírra, minden megállapodásra Torgyán aláírása kell. Eddig is ez kellett! Hiába beszélt meg Páncsics egy (szerződtetni akart) játékossal bármit, ha utána jött Torgyán és nemet mondott rá!

NA lehet kissé össze-vissza írtam, de a lényeg, hogy most aztán nem lesz semmivel sem jobb, hogy Páncsics helyett Szeiler.

ElitJaszub Creative Commons License 2000.08.31 0 0 999
Én örültem amikor a Páncsicsot kinevezték.
Akkor már lehetett tudni, hogy a Vargának mennie kell.
Talán ez volt az egyetlen számomra szimpatikus megmozdulása.
Bár kétlem, hogy az ő egyszemélyi döntése volt.
Akkor még ő is csak báb volt.
E.J.
Előzmény: hools (989)
tommasi Creative Commons License 2000.08.31 0 0 998
Páncsicsal az volt a baj,hogy magának dolgozott!
Szeilerel meg az lesz,hogy torgyának fog!
elvégre ő nevezte ki nem?
Én nem neveznék ki egy olyan embert aki ellenem dolgozik!
Ez tiszta sor.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!