Keresés

Részletes keresés

Szilvásgombóc Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97215
sörös doboz bedobálása???
mit is kaptatok érte???
lófaszt sem!
Előzmény: sx7 (97204)
Szilvásgombóc Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97214
Faszkalap:
ezt a 11-eses bajnokságot már egy másik buzinak is levezettem
ha bírók korrekten fújank és nem hibáznak/csalnak, akkor is bajnokok vagyunk!

keress rá a hozzászólásaimra és megtalálod

Előzmény: sx7 (97200)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97213
Iliét _ütésért_ állították ki, azért pedig a fegyelmi szabályzat szerint minimum 3 meccses eltiltás jár.
Nálunk idén Vukmirt (aki az egyik legsportszerűbb védőnk) az MTK ellen ütésért állították ki, és meg is kapta a 3 meccsét. Senki sem sírt, hogy mentsék fel, pedig fontos meccseink jöttek.
Előzmény: sx7 (97208)
Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97212
Azért valjuk be, ha tényleg hibázott a fegyelmi bizottság akkor menniük kell, kollektíve az egész csürhének!
Nem járnánk olyan rosszul...:)

20 FERENCVÁROS 28

sx7 Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97211
Nem taktikázta el már akkor is tele voltunk sérültekkel,s pihentetni akarta a játékosokat,mert jól tudta,hogy a hétvégi Sopron elleni bajnokin kell eldöntenünk a bajnokságot.Igaza volt,mert a Sopron ellen hajtott is a csapat teljes gőzzel,s jól is játszottunk,csak valami iszonyatos balszerencsével nem találtunk a kapuba(megjegyzem olyan is volt hogy a gól vonal előtt álló Sándorba fejelte Szekeres a labdát).Ha mi kiállunk rendesen az Ute ellen akkor lehet az utolsó meccseken(beleértve a Balaton FC elleni találkozót)nem játszott volna pár játékosunk.Sajnos a Szezon végére pukkant ki a védelmün,ezt felettébb sajnálom,mert biztos vagyok benne,hogy amikor teljes a csapat ,akkor sokkal inkább versenyképes.Lásd előző 3 találkozóinkat(ráadásul azokon pont Gyepes is sérült volt!!!)Ti most teljes csapttal tudtatok iállni,s ez azért meg is mutatkozott a játékban.
Amúgy nem sírok,örülök,hogy harmadikok lettünk,egyedül az uefa miatt van hiányérzetem szerintem azt kiérdemeltük az egész szezon teljesítménye alapján!!!
Előzmény: Greenie (97206)
Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97210
Szánalmasék csak velünk foglalkoznak!:)
Pedig mi mindent megpróbáltunk, nyertünk a dábrácán ellen!
Üzenem nekik is!

20 FERENCVÁROS 28

királyfurfang Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97209
"Itt ha vki dumál a bírónak el lesz tiltva,másnap!!Nálatok meg nem."

Hát nem! Nálatok idén az Éger,Bajzát,Vincze trióból senkit sem tiltottak el, de ami Loki meccset a TV-ben én láttam, ott mindig magyaráztak a sporiknak.
Nálunk a Tökölit meg már igen.
A bírókról meg annyit, hogy Kassai azt mondta: Hogy a meccsen beszólt neki Tököli. Akkor miért nem állította ki? És tavaly is, mikor állítólag fellökte őt, akkor miért nem állította ki? Miért másnap jutott eszébe "kiállítatni" Tökölit? Csak egy kurva piros színű kártyát kellett volna előhúznia!
A szotyiszacskós pontlevonással én már akkoriban sem értettem egyet, mert szerintem a pontlevonás önmagában egy szemét dolog. Legyenek pénzbűntik, meg zárt kapus meccsek, de a pontlevonás egy gusztustalan dolog, bárki is kapja.

Előzmény: sx7 (97204)
sx7 Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97208
Megint csak azt tudom mondani,hogy tavaly illiét kis kakaskodásért kiállították,megkapta a 3 meccses eltiltását másnap reggel.Tökölinél,pedig megvárta a fegyelmi bizottság,hogy vége legyen a szezonnak.Miért nem várták még Iliénél???

Most ha vkit ugyabból a paiprok alapján egyszer megbüntetnek,másszor meg nem,akkor ott valaki ne m ért a munkájához.

Előzmény: rapits (97203)
Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97207
Nézem az összefoglalót!
Ez a véber zsuzsi, úgy visit mint egy malac!:)

Nagyon jó újra és újra visszanézni, hogy milyen szép este is volt csütörtökön!

20 FERENCVÁROS 28

Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97206
Ne sírjatok!
Nézd, a dózsa ellen kellett volna úgy felállni, mint most! Csak akkor még nem volt fontos a fair play. Kaptatok egy sima 3-ast! Pedig ha ott x, vagy csak 1 góllal kaptok ki , most tietek a második hely!
Ez van , lézer eltaktikázta...
Előzmény: sx7 (97204)
Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97205
Szeretném megkérdezni ptillast, ő annyi minden hall a városban....sokszor be is írta, hogy mit beszél a város.

tillaskám!
Most mit beszél a város?
Csak nem azt, hogy BAJNOK lett a FERENCVÁROS?:)))

20 FERENCVÁROS 28

sx7 Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97204
Azért ez egy picit erős volt.Mert legalább neki van vagyona nem úgy min tMR.celladamnak.Elgondolkodnék azon ,gogy Várszegi kivételével csak kóklerek veszik körül a fradit,mert ugye a Dicobe is egy ilyen volt,meg Torgyán is ilyen volt,ráadásul ő meg az állam pénzéből gazdálkodott.

Az a baj ,hogy eddig hagyta magát a debrecen,soha nem emelte fel a hangját.Itt nem erről a abjnokságról van szó.Azt ti jogosan megnyertétek,mert jobbak voltatok.Itt inkább az a gond,hogy nem ugyanazzal a mércével bírálnak el csapatokat.Elkezdtetek reklamálni,hogy bírók igy bírók ugy a köv meccset már külföldi bírók fújták.Egy debreceninek se fogjátok elmagyarázni azt,hogy a tavaly májusi események miatt meg lettetek büntetve rendesen,mert itt a szotyis meccsért volt pontlevonás nálatok meg nem.Itt ha vki dumál a bírónak el lesz tiltva,másnap!!Nálatok meg nem.Ezzel van itt a gond.S ezt debreceniek nem fogjátok megmagyarázni tudni,mert ncs igazatok.Ha vannak szabályok amik mindenkire vonatkoznak,azok vonatkozzanak mindenkire.

Előzmény: FradiKA (97202)
rapits Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97203
Ugy latszik, hogy Toki jateka miatt a dozsa nemtudott golt rugni a Puskasban.Lehet, hogy nekik is ovniuk kene?
FradiKA Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97202
"Rögtön az elején leszögezem: tisztában vagyunk azzal, a bajnoki helyezéseken, a sorrenden az óvásunk már aligha változtat, de nem is ez a célunk – mondta Szima Gábor, a klub tulajdonosa, elnöke.
Akkor mi?Foparaszt!!!!
Jaj istenem ha elfogy a tragya a talpuk alol.Nem talaljak a helyuket.
Szima ur!
Inkabb beszelgessunk arrol hogyan szerezte a vagyonat.Taho.
Egyre szimpatikusabb a debrecen.
28!!!!
királyfurfang Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97201
Üdvözletem az összes Fradista Testvéremnek!

Pár dolog:

1. A lokika miért nem óvott akkor, mikor a bkv érdekes körülmények között visszamondta az indulási jogot? Erre én Szilágyi úr szavait idézném: "Mi ez ellen a jelenség ellen vagyunk..."

2.farkas balázstól kérdezném, hogy ismeri-e ezt a régi viccet: "-Egyik ember kérdezi a másikat: tudsz úszni? -Nem. -És ha megfizetem?"

Hogy a lilák is értsék a lényegét elmagyarázom: Ha valaki azért kap pénzt, hogy szándékosan a tudásához méltatlanul egy mérkőzést az ellenfél számára kedvezővé tegyen: Bunda,csalás stb. -ez bűncselekmény.
Ha valaki pénzt ajánl egy csapatnak, hogy még jobban játszon, mint ahogy tud, ez motíváció - ez nem bcs. -Spanyolországban teljesen megengedett, persze ha adóznak utána :)
Tehát mégegyszer: Ne gondolják a lilák azt, hogy az mtk a 10 milliótól tanult meg focizni.

FELTÉVE HA EGYÁLTALÁN IGAZ EZ!

ui: lilák: Tavaly mi nem beszéltünk olyanról, hogy az MTK lepénzelte volna a Debrecent, hogy küzdjön ellenünk. Úgy látszi az ute tavaly és idén is levizsgázott sportszerűtlenségből.
Sőt pont ez az. Lehet tavaly azért nem küzdöttek úgy az mtk ellen, mert hiányolták a mi anyagi hozzájárulásunkat? :)))

sx7 Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97200
Én spec örülök a harmadik helynek!Annak nem örülöjk,hogy mi nem megyünk Uefaba,csak intertotoba.
csak röviden:
Az a baj ,hogy a Ferencváros el van kényeztetve.S ők természetesnek veszik azt ha nem kedveznek nekik.Így volt ez 3 éve is ,amikor az utolsó fordulókban sorra kapták a tizengyeseket és úgy lettek bajnokok.Most pedig tavasszal mikor tényleg jól fújtak a bírók,felháborodtak,hogy mit képzelnek.Csak Debreceni vonatkozásokat tudok példának hozni.Mikor Lipcsei megtaposta Dombit.Ment a telefon,hogy eltusolják az ügyet.Ugyanez ment most is mikor Torghellevel akaszkodott össze.Ez a Tökölis fegyelmi ülésről ne is beszéljünk.Tavaly amikor Tököli nekiment a bírónak(aki ezt nem is vette észre),a negyedik játékvezető beintése alapján tiltották el.kb 3 hét múlva.Ilie egy kakaskodásos kiállítása után,24 óra se telt el már el is volt tiltva.Nem beszélve a tavaly máj végi eseményekről,amelynél hihetetlen milyen módon jártak el a Ferencváros ellen ,olyan emberek akiknek elvileg(végzettségük szerint)tudnijuk kellett volna alapvető dolgokat.Ilyenkor felmerül a kérdés ,hogy ezen emberek hol vették a diplomájukat!!
Szóval ezek elgondolkodtató dolgok.Miért nem egyenlő mércével vannak elbírálva a csapoatok.Miért van az,hogy egyes csapatokkal szemben elnézőek?Mi alapján választják ki ezen csapatokat?S azok az emberek akik tévednek,s nyilvánvalóan azért tévednek mert nem értenek hozzá!Miért nem büntetik,vagy szankcionálják ezen embereket ugyanúgy mint mindenki mást.Én ha a munkahelyemen hibázok,és kára lesz ebből a cégnek,jobb esetben maradhatok,de büntit kapok,rosszab esetben kivágnak mint macskát ****ni.
Egyébbként gratulálok a Ferencvárosnak,Csütörtökön azt a teljesítményt nyújtotta,amit el lehet várni tőle.Megérdemeltétek a bajnoki címet ,mert igen nehéz helyzetben voltatok az utolsó forduló előtt és mondhatni először láttam a Koppenhága meccs óta egységesnek a Ferencvárost!Kár hogy ezt nem hozták sűrűbben a szezon során.

Tisztelettel
Hajrá LOKI!
Előzmény: Törölt nick (97199)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97199
Savanyú a szőlő , öcsi ?
Előzmény: Bukshi (97129)
Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97198
FOXI Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97197
FRADI: BAJNOKOK LIGÁJA
újpest: majmok ligája

Ez a különbség!)))))))))))

Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97193
Ez a dugó gyerek nagyon jól informált!:)
Főleg ilyenkor, amikor összeesküvés elméleteket kell gyártani!
Szánalmas!
Rajtuk múlott minden, elb@szták, most keresik az aranyat!
Üzenem nekik: NÁLUNK VAN!!

20 FERENCVÁROS 28

Előzmény: Törölt nick (97184)
Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97192
A liláknak nem szabad hinni, főleg nem egy primko farkasnak!
Bizonyíték?
Nincs.
Akkor miről beszélünk?
Előzmény: Törölt nick (97185)
Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97191
Igy van!
Miért nem hajtott a farkinc jobban mint az mtk?
Miért nem rúgott egy gólt?
Azért mert a Fradisták felajánlottak, állítólag 10 milliót?
hahaha Nevetséges!
Miért nem mennek és jelentik fel azt aki ilyet tett!
Ja, hogy bizonyíték mincs, csak vádaskodás!
Szerencsétlenek!
Előzmény: rapits (97177)
Greenie Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97190
Ebben egyetértünk. A véleményedet írd meg odaát is, nem leszel vele népszerű!
A farkincs bazsika meg egy sunyi kis vádaskodó patkány! Mégis mit várt, hogy az mtk ácsorogni fog és várja a bekapott gólokat?
Most tényleg?
Küzdött az Mtk, az volt a baj.
Nem tudtak gólt rúgni ez most fáj!
Erre csak annyit:

20 FERENCVÁROS 28

Előzmény: Alexander the Great (97175)
csiri bá Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97189
Levontam.
Nem véletlen, hogy még egy mondvacsinált monogrammal sem vállalta az iromány szerzője, amit "elkövetett".
Gerinctelen undoritó alak. Nem azért, mert leszólja a játékosokat - ahhoz joga van - hanem ahogy teszi.
Lásd pl. amit Geráról irt.
Szvsz semmi köze, hogy a magánéletében/szabadidejében ki milyen gyülekezetbe jár, én sem itélem el, hogy ő meg az angyalbárt látogatja. :)
Előzmény: Törölt nick (97158)
csiri bá Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97187
Összeesküvéselméleteket a vesztesek gyártanak, szinte mindig...
Tudomásul kellene venni, hogy ezt a Dózsa (és a Debrecen is) saját magának köszönhetően bukta el.
Ha úgy játszanak a lilák, mint ahogy tették azt előző vasárnap az Ftc ellen, simán nyernek és csak azért kellett volna imádkozniuk, hogy a Debrecen ne nyerjen. Elbuktak. Ennyi.
Zsoldos Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97186
Őszintén szólva nem értem, hol itt a gond, ha így is volt. Miért nem sportszerű feldobni pénzt egy győzelemért. Ha azért dobná fel valaki, hogy lefeküdjenek egy másik csapatnak, oké, az gáz, de motiválni valakit...?! Miért probléma? (Feltéve persze, ha igaz a hír...) Mióta világ a világ, foci a foci, ez így működik. Ez nem megvesztegetés, hanem motiválás.

"It's a fee nothing more." :)

Előzmény: Törölt nick (97184)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97182
Gratulálok a 28.-hoz!

Tegnap kint voltam, jó volt a hangulat, mind a 2 fél jól szurkolt. Bárcsak minden ilyen bajnoki /bajnokság ilyen lenne!

Hajrá ZTE!
Egerszeg!!

andD Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97181
Húzzál már el innét az óladba és etesd meg a disznókat, parasztgyerek!
Előzmény: Törölt nick (97170)
rapits Creative Commons License 2004.05.29 0 0 97180
A Gyor ongoljat erdemes megtekinteni az osszefoglaloban.
britnike Creative Commons License 2004.05.28 0 0 97179
Meglehet, hogy pénzt kaptak az mtk-sok. Nagyon hajtottak. De hát ez benne van. Pozitívan motiválni szabad. Az nem bunda. Csak a buta lilamajmok ezt nem bírják felfogni. Ugyanis elvileg minden csapat a maximumot adja ki (lsd. sportszerű ill. profi küzdelem) tehát ha egy játékosnak az a baja, hogy az ellenfél jobb volt saját magánál, az nagyon ciki, és éppen reá nézve.

Ezek szerint a lilamajmok úgy szerettek volna nyerni, hogy az ellenfél lazsál. (kulcsszó: sportszerűség!)

Vagy ő maga sem képes a csapatáért küzdeni csak, ha pluszpénzt kap?

Szánalmasak a lilamajmok! Pedig mi mindent megtettünk értük... ;)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!