Keresés

Részletes keresés

tarhelydiktator Creative Commons License 2013.09.03 0 0 108

Magyarország LEGJOBB ajánlata!

 

Korlátlan olcsó SSD Csomagok! Mindenkinek ajánlatos! Megbízható :)

1 GB 990ft/ÉV

 

Bármi kérdés van , email,telefon,chaten mindenki elér :) Rögtön válaszolunk!

 

Fizetés: Banki utalás,paypal,bankkártya. Nincs tranzakciós díj! - Automatizált rendszer!

 

https://tarhelydiktator.eu/

 

 

 

 

.eu domain 1800/év

.hu 2800 /2 év

 

--

BRUTTÓ ÁRAK

-- 

 

-1000mbit sávszélesség
-SSD tárhely

 

KORLÁTLAN adatforgalom
Korlátlan Domain elhelyezés
Korlátlan MYSQL adatbázis
Korlátlan FTP felhasználó
Korlátlan Email fiók
Korlálan Aldomain
Aktív Ügyfélszolgálat
cPanel Admin panel
Webmail

newzel Creative Commons License 2013.07.26 0 0 106

Olcsók, rendesek, és a telefont is felveszik szinte bármikor, ha akarok valamit. 

webtarhely-olcson.hu  ők üzemelteik: elitnet.hu

mokuspajtas Creative Commons License 2013.07.05 0 0 104

:D na jó, ez tényleg röhejes

csöppet hiányos a lista.. ez most komoly? h az elin noname vmi itt van a "Vezető szolgáltatók" között?? 5 szerverrel? :D
a 10 éves web-server 60-70 szerverrel, 15000 ügyféllel meg nincs? kicsit elfogultak vagytok nem?
(egy elégedett web-server ügyfél a sok közül 7 éve)

Előzmény: Törölt nick (103)
Lomtalanítás_ Creative Commons License 2013.07.02 0 0 102

Ajánlanám mindenki figyelmébe a WebParadicsom tárhely szolgáltató, ahol ost augusztus 31-ig igen kedvezően lehet tárhelyhez jutni és talán az világon legolcsóbban .hu domain regisztrációhoz: bruttó 1590Ft-ért.

 

http://www.webparadicsom.hu/

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.29 0 0 100

Ha olcsó tárhelyet kerestek, akkor a Rackhostot ajánlanám a figyelmetekebe!

 

1 GB-os webárhely domainnel már havi 582 Ft-tól (6990 Ft/év),  továbbá nonprofit és közhasznú szervezetek számára ingyenes!

 

Igény esetén egyedi comagok kialakítására is lehetőség van, valamint VPS és server-hosting szolgáltatsokat is nyújtanak!

vanmitt Creative Commons License 2013.05.15 0 0 99

Nekem ingyentárhely kellene. xhu.hu megbízható? Valaki?

eztalánnemfoglaltnév Creative Commons License 2013.04.07 0 0 98

Sziasztok!

 

A figyelmetekbe ajánlanék egy olcsó, komplett szlgáltatási csomagot, ami tartalmaz többek között domain nevet, 100 MByte tárhelyet, e-mailcímet levelező felülettel, képgaléria létrehozása...

 

Bővebb infó: http://domaincsomag.kmali.ws/

mate.zoli Creative Commons License 2013.02.14 0 0 97

Üdv mindenkinek, 

Én náluk vagyok, eddig meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal.  http://www.xhu.hu/

 

kisspepe Creative Commons License 2013.01.26 0 0 96

Sziasztok!

 

Valaki tud-e valamit a tarhelyem.net szolgáltatóról? Ott volt az oldalam, és kb 1 hete néztem rá, és se az oldalam, se a szolgáltató oldala nem jön be. Megszűnt a szolgáltatás, és elvesztek az adataim, vagy csak gondokkal küzdenek?

 

Ha tud valaki valamit, kérem írja meg.

hydroxy Creative Commons License 2013.01.16 0 0 95

Egy új kezdeményezést szeretnék mindenkinek a figyelmébe ajánlani. A Magyar Tárhelyszolgálatók weboldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy összefoglalja és egységbe szervezze a magyar tárhelyszolgáltatók kínálatát. Azonban a korábbi kezdeményezésekkel ellentétben ez nem pusztán csak egy link- vagy ajánlásgyűjtemény. A látogatók a jól beállítható, áttekinthető kereső segítségével jól szűrhetik a közel 100 szolgáltató ajánlatát, így könnyebben megtalálhatják a számukra kedvező ajánlatot. A weboldalon a regisztrált felhasználók értékelhetik a szolgáltatást (ötfokozatú skálán és szövegesen is), kedvence tárhelycsomagjaikat megjelölhetik, vagy akár össze is hasonlíthatják az egyes csomagok kínálatát. Az oldal folyamatosan fejlődik, mindennap kerülnek fel újabb szolgáltatók és ajánlataik.

http://tarhelyek.atw.hu/

dzsonszmisssz Creative Commons License 2013.01.02 0 0 93

Ezt a bandát messziről kerüljétek el!!!

 

http://avionit.com/

 

Egy nagy átverés az egész. Egy kicsit utána néztem a referencia hozzászólásuknak.

 

"Referencia

Nekem fontos volt, hogy megbízható, de egyben olcsó tárhelyet találjak. Ennél a csomagnál jobbat nem is találhattam volna, szinte rám szabták. Gyorsak, megbízhatóak és profik. Köszönöm

Osztotics Ferenc, Székesfehérvár

www.oszisavanyusag.hu

 

A marha legalább egy létező domaint linkelt volna ami működik. Még örült volna is a gazdája,hogy rákattintanak az oldalára.

 

Az oszisavanyuság.hu még most is szabad domain.

 

Ennyire görény bandát még nem láttam!! 

Toandras Creative Commons License 2012.12.06 0 0 92

Sziasztok!

én őket javasolnám. http://www.legolcsobbtarhely.net/ nem rég vittem át hozzájuk pár weblapomat és idáig nagyon bejöttek.

 

annmbp Creative Commons License 2012.10.25 0 0 90

Ide kell írnom: eu domain 699 Ft! :)) 

http://hosting55.hu/eu-domain-699-ft/

olcsóbbat jelenleg nem tudok!

devizastutű Creative Commons License 2012.10.14 0 0 89

Szórakozzatok mással!

" http://domain-tarhely.net tényleg csak ajánlani tudom, nagyon megbízhatóak :)"

Megbizhatatlanok vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem az első komoly hiba volt nálatok és annyit sem nyögtök be, hogy elnézést???

Vagy 40 órám ment el azzal, hogy javítgattam a honlapomat közben meg szolgáltató hiba volt nálatok.

Ráfogjátok mindenre.

Kedves webmesterek,menjetek nyugodtan oda aztán majd ti is beszoptok!, se jót se rosszatt többet nem írok ide.Ennél idegesítőbb dolog ritkán van mint, hogy nem tudod mi történt vagy működött valami most meg nem megy.Ha nem nézed meg minden nap akkor észre sem veszed, hogy ez történt.

Keresek mást aki nem tegnap kezdte, és van annyi sütnivalója, hogy dob egy sz#ros e-mail-t dobjon, hogy elbaltázott valamit!

Nagyon mérges vagyok. Megint plusz meló hogy költözhetek át!Pénzt gondolom vissza nem ad senki, úgyhogy fizethetek duplán tárhelyet is!

1% hogy tévedek, de a fenti véleményem fentartom!Majd megírom ha hasonló lesz a másik tárhelyen.Abból meg fogom mondani pontosan.

Előzmény: Digital Chaos (79)
bykyny Creative Commons License 2012.03.27 0 0 83

Nekem lenne néhány fenntartásom a bongeszom.be-vel kapcsolatban. Én is tárhely lehetőség ügyében néztem szét az interneten, amikor az alábbi bejegyzésre bukkantam. Nosza szét is néztem a webhelyen, és a Facebook oldalon is, hátha megfelelő lenne, és az alábbi kételyek merültek fel bnnm:

 

A cég teljes névtelenségbe burkolózik. Se a kapcsolat menüpontban, se az Általános szerződési Feltételek-ben semmi sincs megadva azon kívül, hogy "bongeszom.be". Mivel én is távközlési cégnél dolgozom, tudom, hogy kötelező a cég weblapján feltüntetni a cégadatokat: a cég pontos nevét, cégjegyzékszámát, adószámát, székhelycímét, stb... Ennek szerepelnie kell az Általános Szerződési Feltételekben is, pontosan tudni kell, kivel kötött szerződést az ügyfél. Itt semmi sem szerepel. Ez enyhén szólva is gyanús. Azt se tudja az ember, hogy kivel szerződik.

 

Egy cégnek a szolgáltatás befizetéséről számlát kell kiállítania. Adóznia is ez alapján kell. Ha például egy előfizető előre fizetős telefon szolgáltatás esetén egyenleget tölt fel interneten keresztül, bankkártyája ssegítségével (amelyet utána lebeszélhet), arról utólag számlát kell kiállítani (például "előre fizetett" fizetési móddal, "Pénzügyi teljesítést nem igényel" megjegyzéssel), és el kell küldeni neki. Ez törvény (mármint az, hogy befiztéséről számlát kell kiállítani).

 

A GYIK-ben viszont ez olvasható: "Nem áll módunkban számlát kiállítani, mivel az SMS elküldésével a mobilszolgáltatótól vásárolja meg a terméket, nem közvetlenül tőlünk." Névtelen, nem létező cég hogyan is állítana ki számlát? Persze ez sem így van, ahogyan a GYIK-ban olvasható. A terméket a szolgáltatótól vásárolom, vele kell, hogy szerződéses kapcsolatban álljak. Budapesten lehetséges a parkolásért SMS küldésével fizetni. Az igénybevett szolgáltatásról minden hónap végén számlát küld a szolgáltató cég! Szó sincs arról, hogy nem kell számlát kiállítani! Ez nem az a kategória, mint amikor egy benzínkútnál veszünk egy feltöltőkártyát mobil telefonunkhoz!!!

 

Az Általános Szerződési Feltételekben viszont nem pontosan értelmezhető, gagyi dolgok vannak, azt jogász egészen biztosan nem látta. Például azt írják: "A Megrendelő vállalja, hogy a tárhelyén/tárhelyein elhelyezett programok, oldalak nem terhelik le tartósan a szervert." De mi az a "tartós leterhelés"? Ez nincs definiálva. Amire ráfogják, hogy az, akkor az az. Nincs apelláta. Az ÁSZF-nek egyébként is az lenne a szerepe, hogy vitás esetben ez alapján a bíróság eldöntse, hogy mely félnek van igaza. De mire jó, ha abban még a szerződő fél sem szerepel pontosan? Arra, hogy az alapján a szolgáltató szankcionálhasson, az ügyfél meg mehessen a sóhivatalba?

 

"A Megrendelő felelőssége, hogy a tárhelyének adatairól naprakész biztonsági mentéseket készítsen. A Szolgáltató hetente készít másolatot a tárhelyekről, de ezek meglétét nem garantálja." - Hol magas színvonalú szolgáltatás ez?

 

Hogy lehet magas színvonalú a szolgáltatás, ha egy email-címen kívül semmi elérhetőség, cég telefonszám, ügyfélszolgálat, stb... nincs.

 

Az oldal alján az szerepel: "Figyelem! Az oldalon feltűntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t nem tartalmazzák!" ÁFA van, de számla nincs? Hogy is van ez (számvitelileg)?

 

Itt valami nem stimmel. Egy normális" cég nem ilyen!

 

Szeretném, ha valaki cáfolni tudná ezeket.

Előzmény: Bongeszom.be (82)
Bongeszom.be Creative Commons License 2012.03.01 0 0 82

Üdvözlök minden fórumozót!

 

Be szeretném mutatni tárhelyszolgáltatásunkat, mely hihetetlenül olcsó és megbízható is egyben! Tudom, ez így együtt hihetetlennek hangzik, de igaz! Volt már jónéhány hasonló próbálkozás más szolgáltatóknál is, - hogy SMS-ben lehetett fizetni, - de nagyrészük nem tudta azt a minőséget, színvonalat biztosítani, amit az ügyfelek elvártak. Nos, nálunk minden egyes ügyfél elégedett.

 

Hogy hogyan is lehetséges ilyen árak mellett a fenntartás?

Szervereink külföldön (Németországban) vannak elhelyezve, ezáltal kevesebbe kerül a fenntartásuk. Németországban alacsonyabbak az árak és magasabb színvonalat képesek nyújtani a hazai adatközpontokhoz képest.

 

Az oldalak ezáltal nem lassulnak? Nem alacsonyabb a sávszélesség?

A válasz erre nagyon egyszerű. Ma már párszáz kilóméter nem távolság az internet számára, mert gigabites összeköttetésekkel rendelkezünk mi is (Magyarországon) a többi szomszédos országgal.

Többen kértek megrendelés előtt FTP hozzáférést sávszélesség teszteléséhez, és mindannyiuk pozitív visszajezést adott. (Oldalunkon elérhető egy teszt letöltés, aki nem hiszi, győződjön meg maga!)

 

Tárhelykezelés

A professzionális tárhelyekhez magyar nyelvű DirectAdmin kezelőfelületet biztosítunk, mely a cPanel mellett egy igen elismert eszköz. Segítségével pillanatok alatt konfigurálhatjuk adatbázisainkat, kezelhetjük FTP, vagy éppen e-mail hozzágéréseinket. Ezen felül még számtalan funkcióval rendelkezik, de nem szeretném itt most mindet felsorolni, nagyon hosszú lenne a lista. :)

 

Ügyféladatok kezelése

A számlák, domain-ek, ügyféladatok kezelésére egy újabb neves szoftvert használunk, melyet szintén lefordítottunk saját nyelvünkre. Ezen keresztül könnyen rendelhetünk, lemondhatjuk tárhelybérlésünket, menedzselhetjük domain címeinket, módosíthatunk adatainkon, stb... Ennek segítségével nem kell napokat várnunk tárhelyünk aktiválására, mert amint kiegyenlítettük számlánkatm már is használatba vehetjük a kifizetett szolgáltatást.

 

Fizetés, avagy tárhely gyorsan?

Fizetni emelt díjas sms-el és PayPal számlával lehet. Amennyiben nem rendelkezünk PayPal számlával, ne csüggedjünk, mert Paypal-en keresztük számtalan hitelkártyatípussal fizethetünk regisztrálás nélkül is! Viszont ha nincs hitelkártyánk, de mégis elektronikusan szeretnénk fizetni, gyorsan és egyszerűen regisztrálhatunk PayPal számlát, melyre átutalással is tölthetünk fel egyenlehet.

 

Egy kis ízelítő

Tárhely csomagjaink 400 Ft / félévtől kezdődnek, domain áraink pedig 1600 Ft / évtől! Érdemes minket választani!

 

És végül itt van honlapunk elérhetősége: http://bongeszom.be/

 

 

Facebook nyereményjáték!


És ez még nem minden! 2012. Március 31-ig tartó nyereményjátékunkon 3 db Large tárhelyet osztunk ki a résztvevők között! A részvételhez csak lájkolni kell facebook oldalunkat és meg kell osztani az üzenőfalunkra feltöltött képet. Ez minden!

(További információkat holnapunkon vagy facebook oldalunkon találsz!)

mag13 Creative Commons License 2012.02.20 0 0 81

bruttó 5.000 ft-tól már van tárhelyük: http://dima.hu/tarhely/tarhely-csomag-osszehasonlitas/

Fenyl Creative Commons License 2012.01.26 0 0 80

Fhuhh! Úgy látom a domain-tarhely kezdő PR munkatársai szétszpemmelik itt a fórumot. :D

Elég gyenge próbálkozás.

Digital Chaos Creative Commons License 2011.06.27 0 0 79

Sziasztok!
Ahogy olvasgatom az irásaitokat, hát hogy is mondjam... Nem túl biztatóak! De be kell hogy valljam én jártam már nagyon csúnyán szolgáltatóval. ( a nevét nem említeném, de ügyesen lehúztak az tény)

 

Nagy elkeseredésemben , elmeséltem az egyik barátomnak az esetet, aki ajánlotta nekem a Domain-Tárhely.Net-et. Öszintén szólva nagyon szkeptikusan áltam a dolgohoz. Kicsit jobban utánnuk olvastam, és tényleg csak pozitiv kritikákat olvasni róluk. 

 

Végül regisztráltam, azóta nem volt gond. Szerintem a legolcsóbbak a piacon, ráadásul az ügyfélszolgálat és a cpanel lehetővé teszi, hogy kezdők is használhassák :)

 

http://domain-tarhely.net tényleg csak ajánlani tudom, nagyon megbízhatóak :)

 

Előzmény: Galaxo (76)
Lomtalanítás_ Creative Commons License 2011.03.24 0 0 78

elnézést, nem tudom moderálni a hibás bejegyzést:(

Előzmény: Lomtalanítás_ (77)
Lomtalanítás_ Creative Commons License 2011.03.24 0 0 77

érdemes megnézni a következő oldalt is: <a href="http://www.tarhelyolcson.hu/" title="Tárhely"><strong>Tárhely</strong></a>

Galaxo Creative Commons License 2010.12.18 0 0 76

Sziasztok!

 

Pár hónapja indítottam saját Wordpress oldalt és olvastam korábbi bejegyzések között hogy más is küzd olyan problémával, hogy nem tudja melyik tárhely szolgáltatót válassza. Én hosszas keresgélés után a domain-tarhely.net -nél váltottam csomagot, és azt kell mondjam teljesen meg vagyok elégedve. Nekem mindenre elég a csomag amit kínálnak ráadásul nagyon olcsó és nekem mint hobbistának nagyon nem mindegy hogy mennyi pénzt költök az oldalamra, mert bevételem az sajna nulla. Remélem tudtam segíteni néhány felhasznlónak. http://domain-tarhely.net

mirri Creative Commons License 2010.10.19 0 0 74
Sziasztok!

Én az NT-Hosting-nál fizetek elő. Egyáltalán nem drága, és teljesen meg vagyok velük elégedve, anno még teszt-tárhelyet is biztosítottak. Van egy-két ismerősöm, akiknek szintén náluk van tárhelyük, és még ők sem panaszkodtak. Most hogy írok ide, azért ránéztem az oldalukra, és most van egy akció is, szóval ha valakinek aktuális egy tárhely és hozzá domain, akkor érdemes megnézni szerintem. Itt a link: http://www.nt-hosting.hu

dj_atys Creative Commons License 2010.05.12 0 0 73
Én az Intrexnél akadtam pár hibába. PHP5-öt kértem telepítsék. 1 évbe telt nekik. Aztán jöttek a hibák. Az oldalaim a www.dnhosting.hu -nál vannak. Nem a legolcsóbb, de megbízhatóak és minőségi szolgáltatást adnak. Ha este 9 kor hívom Őket akkor is készségesen állnak hozzám.
linktar.hu Creative Commons License 2010.03.17 0 0 72

 

köszi

 

de ebből hogyan lesz nekem másodlagos ?

úgy, hogy az elsődlegest én szerkesztem a saját a gépemen ?

 

Előzmény: Rckbl (71)
Rckbl Creative Commons License 2010.03.17 0 0 71
http://free.editdns.net/ ?
Előzmény: linktar.hu (70)
linktar.hu Creative Commons License 2010.03.10 0 0 70

üdvözlöm a topic lakókat.

 

Másodlagos dns-t keresek.

Cserébe szintén másodlagost tudok adni.

 

Köszönöm.

Rckbl Creative Commons License 2010.03.08 0 0 69
A legújabb hihetetlen domain akció: .com regisztráció: 1.650 Ft http://www.hosting55.hu (2010. március 28.-ig)
Előzmény: Rckbl (65)
Jozsi789789 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 68

Nem szeretném senki üzletét elrontani, de szabadjon megkérdezni: Ki az a bugyuta, aki windowsos tárhelyet használ, amikor a unix + Apache (+természetesen a cPanel) nem csak olcsóbb, de jobb és megbízhatóbb is?

 

Igen....

De melyik az a "bugyuta" cég akinek a szervereit gyakran meghekkelik?

Ugyanmár...........

 

Előzmény: Újlaki (53)
Jozsi789789 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 67

Azért felsorolnám neked a "GAGYI" bluehost.hu néhány érdemét:

Először nyújtottunk olcsó és jó tárhelyet a hazai piacon: a 15-20 ezer forintos tárhelyek helyett 2-3 ezer forintért.
-Olcsó húsnak....


Mi vezettük be a 4900 Ft-os .com domain-regisztrációt, amikor még a "két évre 70 dollár" volt a módi, és 20-24 ezer forintot kértek a bejegyzésért. Plusz DNS, külön.

-Ez dícséretes!

Nálunk lehetett először CGI-t futtatni. És nem ellenőriztük, mit kódol bele a júzer.

Nálunk volt először kezelőpultos tárhely. Nekünk volt először cPanel-es tárhelyünk.
-Jobb helyeken Pl.: Mediacenter saját fejlesztésűt használnak, nem véletlenül.... 


Nálunk tudtál először PHP-t futtatni. Nálunk volt először mySQL.

-Igen és a netet is ön találta fel!!

Elsők között vezettük be a papírmunka nélküli .hu domain-igénylést.

Tudsz-e még két ilyen céget mondani?
-Kérdőre vonni azokat akikből megél???


Legújabb szolgáltatásunk pedig a 300 GB-os tárhely.

-Na, nagy kaland, 300GB vinyó mennyi most? 15.000Ft ???

Előzmény: Újlaki (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!