"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Pontosan ez háborított fel engem is. Írnak 5 sort a huhogásról, 15-t meg arról hogy a Milánék felbaszták egy csomó lila néző agyát a gólunk után. És még le is baltáznak minket ezért. Komolyan mondom hülyére vesznek bennünket.
A meccsról csak annyit, hogy aki idáig nem látta, az most biztosan meglátta, hogy a támadó szekcióba (kp és csatár) nagyon gyorsan igazolni kell embereket. Mégpedig valami ütőseket, mert ez így nagyon karcsú. Nem volt egy normális támadásunk.
Meg aztán itt állok és nem értem, hogy ez a zovtáh hogy a pics.be játszhat egy FRERENCVÁROSBAN kezdőként a dózsa ellen. NEM és NEM ÉRTEM !
És az a gól ???? Nem is a rajcinak adnám, hanem a jóistennek, aki ellenünk volt.
Lépjenek fel a kispad sportszerűtlen viselkedés ellen. Ők meg csak simán elhatárolódnak a gyökér szurkolóiktól...
Érdekes.
Most kell írni egy nyilatkozatot a lilaligának. Csatolni hozzá ezt a levelet, melyben elismerik a dobálózást, huhogást. A videón meg látszik a görögtűz.
Kicsit sem átlátszóak a hazugságai. Mikor Lajos fasszopóújpestezett, akkor az egész liga fel volt háborodva. Most erről az ftc.hu-n kívül mindenki hallgat.
Egy szavazat a szánalmasra. :)
Amúgy mi a szar ez az onlila.hu??? Nekem egy szexoldal jön be ezen a címen...
"Miért volt fontos, hogy kint legyen a sál? - Mert ez a kabalám. Már tavasszal is kitettem, és akkor bevált, hiszen 1-0-ra nyertünk. Bíztam benne, hogy most is szerencsét hoz. Miért nem az elsõ félidõben tetted ki, amikor az Újpest tábor elõtt védtél? - Mert bent felejtettem az öltözõben, és csak a szünetben volt alkalmam bemenni érte. Más meccseken is használod a kabaládat, vagy csak a Fradi ellen? - Csak a Fradi ellen. "
Ennyit a vlaszák-interjúból és PONT ENNYIT magáról vlaszák gézáról is....
Aki a kabaláját először az öltözőben, majd a meccs végén a hálóban felejtette...
Terveznek egy nagyobb - sok ember befogadására alkalmas helyen - beszélgetést László Csabával nemsokára. Direkt azért mert László Csaba gondolatai érdemesek arra, hogy sokan megismerjék, csak ugye nem mindig adottak a körülmények ehhez.