Keresés

Részletes keresés

Mandroka Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120868
Előzmény: Törölt nick (120863)
királyfurfang Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120867

Ugyan nem voltam ott, de ez tényleg érdekes. A népligeti buszpályaudvarról elég gyakran indulnak buszok. Bizonyára a dobálózók is a menetrendet bújták és amikor jött a nyíregyiek busza és nem volt benne a menetrendben elkezdtek dobálni. Estefelé már úgyis olyan tisztán látni... Ettől függetlenül sajnálom a sérülteket, mert nem jó ha így veszik el a kedvét valakinek, hogy idegenbe is ellátogasson szurkolni, de ez a "nem csináltunk semmit és mégis megdobáltak" duma eléggé hihetetlen. Valószínű mutaogatás volt a dologban.

Erről mindig a szerencsétlen diósgyőriek jutnak eszembe, akik valahova a Dunántúlra utaztak busszal és mikor a Szentélyünk előtt kanyarodott a buszuk 3 jómadár a hátsó ablaknál letolt gatyával akarta üdvözölni klubunkat, csak pechükre kijött az ablak a helyéről, ők meg kiestek az aszfaltra :)))

Előzmény: JPS (120866)
JPS Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120866
Valószínűnek tartom, hogy nem állt lesben pár Fradista, hogy egy Nyíregyháza szurkolókat szállító buszt megdobáljon. Valószínűbb, hogy játszották az agyukat a fiúk egy kicsit, aztán mostmeg duzzognak. Nem hiszem, hogy egy buszpályaudvar mellett nem tudtak volna biztonságban elsuhanni a kis buszukkal, észrevétlenül.
Előzmény: Matt (120865)
Matt Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120865

a tv2 korántsem mérvadó híradója is szólt az ügyről. egy kegyetlen nagy Fradi-címerrel a háttérben. a sok idióta nyíregyházival. be voltak rúgva, mint az albán szamár.

el tudom képzelni mi volt. megjött a busz, fradisták indultak hazafelé. nyíregyháziak bemutattak, mert biztonságban érezték magukat, a fradistákat elöntötte az ideg, a végeredmény látható.

szomorú. ahogy Habi mondaná: botrány.

:)

Előzmény: zlotyi11 (120859)
kox77 Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120864
Nagyon durva. És borzasztó nagy kuss van az ügy körül a fradisták között...
Előzmény: zlotyi11 (120859)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120863

Gratulálok. Érdemes volt dolgoznod. Kiváló kép lett. Úgy értem, a Te szinteden.

Hajrá Fradi!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Előzmény: Mandroka (120862)
Mandroka Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120862
Matt Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120861
olvass vissza. kb 3-400 hsz-szel ezelőtt megtalálod. van egy kép is beszúrva a népstadionról.
Előzmény: Kivlov (120860)
Kivlov Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120860

Re!

Nem tudjátok, mikor árulják a Feyenoord meccsre a jegyeket? És kb. mennyiért?

zlotyi11 Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120859

És a rendőrök miért csak a Népligetik késérték a buszt ezt sem nagyon értem.

Ettől még bárki is volt gusztustalan dolog volt.

Előzmény: DINO (120846)
simita Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120858
A szombati meccsen újabb hiányosságot vettem észre.
5:0 után a csapat fejben elfárad. Ez baj, mert mint a nyíregy elleni meccs is mutatta
az ilyen meccseket 9-10:0-ra kellene nyernünk.
Fontos az 'agyi' felkészítés mert jünnek a golkülönbség növbelő meccsek (csaba, debrecen), ahol a 'közte 10' a minimális elvárás.

Vasárnap néztem ezt a dagonyát a disznóólban.
Hát mit mondjak. Ennek a csapatnak akkor a mákja, hogy csak na.
Ellenünk is az a gól ...... Hát nem tudom. Fortuna kegyeltjei.
A golyós, a tamási, az erős és a töbiek látványa továbbra is horrorisztikus. Brrrrrr
elefantkillah Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120857
azt se tudtuk még meg, hogy annusékat ki nyomta fel az olimpián, pedig azt is "minden újságíró" tudja.
Előzmény: GOUDALE (120856)
GOUDALE Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120856

Engem az nem zavar ha megirjak hogy mi tortent az edzesen, mit nyilatkoztak a jatekosok. Ez a dolguk.

Az viszont mar rohadt mod idegesit amikor sejtetnek valamit, de nem vallaljak fel nyiltan. Irjak hogy meg 3 masik ugynok is volt az edzesen. De csak ennyit. Bazz, te ujsagiro, vagy legyen annyi ver a pucadban hogy megirod nev szerint hogy kik azok, vagy nem irsz semmit es befogod a pofad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Habi (120769)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120855

Sziasztok!

Belinkelem a "szaktopikból" Szabics gólját a Beveren ellen. Nagyon pimasz. :-)

http://www.bentex.co.uk/video/Szabics_Vs_Beveren.wmv

HORI Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120854

"Novák deklarálta, hogy SOHA nem szólal meg ebben az ügyben sehol.
Erre a buzerikusz műsor harmadát vele töltötték ki.
Eddig nem ítéltem el.
Mostantól, nem tartalak Fradistának Novák Dezső. "

Nekem onnantól nem kerek a történet, amikor kérte, hogy intézzék el, hogy megint válogatott lehessen, meg szereztetett a feleségének egy büfét.

Mert lehet, hogy megzsarolták a beszervezéssel - de legkésőbb a fenti időpontbaan elvesztett minden hihető magarázatot, hogy ő csak "áldozat" volt...

Előzmény: takacsi (120821)
rongyosgárda Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120853
Ilyen időket élünk. Ismér igazat kell adnom neked. Pedig Varga nem a szívem csücske.
Előzmény: CSODÁLATOS FERENCVÁROS (120830)
Möwe Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120852
Gyõztes csoporthétvége
[2004-10-25 09:25] Ezt a hétvégét nemcsak csapatunk, hanem valamennyi UEFA Kupa-csoportellenfelünk gyõzelemmel zárta.
- FTC.hu -

A legnehezebb dolga a skót Heartsnek volt, amely városi rangadón nyert 2-1-re õsi riválisa, a Hibernians ellen. Szintén 2-1-es gyõzelmet aratott hazai pályán a Schalke 04, amely az újonc Mainznál bizonyult jobbnak.
Saját stadionjában diadalmaskodott a Feyenoord is. A roterdamiak sima 4-0-ás papírforma gyõzelmet arattak a Waalwijk ellen. Az FC Basel kupameccsen lépett pályára és az alacsonyabb osztályú Meyrin elleni idegenbeli 3-1-es sikerrel bejutott a legjobb 16 közé.

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120851
"Itt azert annyit szeretnek megjegyzni,nagyon sok mindent adnek azert,

hogy ha kaphatnek dokumentumokat arrol,hogy velekedtek Magyarorszag

NEMkomcsi sportkedveloi Varga,olimpia elotti disszidalasarol akkor,meg ma.

Mert akkor nem hallottam olyat,hogy valaki egyetertett vele...

Vagy modta volna,jol tette,hogy itthagyta ezt a komcsi orszagot."

68-ban kétévesen nem kérdezhettem meg Apámat a Zoli dobbantásával kapcsolatban, de évekkel később többször is beszélgettünk erről. A Fater mindig ugyanazt mondta: teljesen megértette Zolit és örült, hogy a komcsik ismét nagy pofont kaptak! Arra, hogy ezt a Zoli pont az Olimpiára időzítette csak annyit mondott: legalább nem lehetett agyonhallgatni!

Magyar Pista is a kedvenceim közé tartozott, de örültem, amikor hallottam, hogy lelépett... ismét egy nagy pofon a kommunista rendszernek!

Hajrá Fradi!

Előzmény: Habi (120836)
Kcsita Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120850

Nehogy vki félreértse, hogy azt irtam hogy itt olvastam, akik elvehették az mtk-s drapit, csak furcsa nekem ez az egész.

De tudjátok mit?

Beszélgessünk a Dabas elleni nagyon fontos Magyar kupa meccsről!

Lajost pihentetném és Milán kezdhetne, aztán Kis Taki kezdőként játszathatna, vmint a Nógrádi, Tarcsa, és esetleg még egy két fiatal játékost belehetne rakni. A Békéscsaba elleni, illetve a Feyenoord ellen megfelelő állapotban legyenek a srácok. A Békéscsaba ellen, a Lipcseit pihentteném a sárga lapjai miatt, nehogy a Loki ellen kimaradjon emiatt!

Erről mi a véleményetek?

Előzmény: Kcsita (120848)
DINO Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120849

> 1. Biztos, hogy Fradisták voltak? <

Fogalmam sincs. Egyértelmű bizonyítékot nem láttam.

Sötétben egy mozgó buszból nem hiszem, hogy egyszerű lenne megítélni.

Előzmény: Kcsita (120848)
Kcsita Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120848

1. Biztos, hogy Fradisták voltak?

2. Látta-e vki őket?

3. Ha igen, akkor miért nem kapták el őket?

4. Ami gyanus nekem, hogy, ahogy a rendőrők elmentek, utánna jött a kőzápor. Érdekes.

5. Ezek szerint 5-6 ember volt? Az érdekes lehetett!

Dino!

Neked nem gyanus, hogy itt olvastam, hogy nénányan elvették az MTK drapiját, majd ez. Lehet, hogy ők azok lennének?

Lépjünk tovább, mert ez egy zavaros téma.

Előzmény: DINO (120846)
DINO Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120846

Érdekes adalék a nyíregyházi busz megtámadásához.

Most akkor a buszon lévők sem bírtak magukkal?

Zavaros...

" *Mintha golyószóróval lőtték volna a nyíregyházi buszt* "
Nyíregyháza - A nyíregyházi szurkolók a Bp. Honvéd elleni találkozóról igyekeztek haza a hét végén. A buszt a rendőrség az Üllői út-Könyves Kálmán körút sarkáig kísérte. Amint eltűntek a zsaruk, a Népligetnél öt-hat ember ugrott a busz elé, és kőzápor zúdult a járműre.
- Nem mertem megállni, halálfélelmem volt. Mintha golyószóróval lőtték volna a buszt a fradisták - nyilatkozta Tarsoly László, a busz vezetője és tulajdonosa.
- Azonnal hívtam a 112-t, végül az M3-as kivezető szakaszánál álltam meg, ahol rendőri segítséget kaptam.
A buszvezető először és - esküszik rá - utoljára szállított labdarúgó-szurkolókat. A hazaúton éppen az övéi fordultak ellene, az utasok is megrongálták a buszt. Üléseket szakítottak fel, és a megrepedt üveget kitörték. Az autóbuszt nemrég vette, másfél millió forintot költött rá. Most több százezer forintos a kár. Lenne munkája, de nincs pénze, hogy megjavítsa a buszt. "

DINO Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120845

Szó szerint egyetértek.

Kicsit olyan az egész, mint ha megint szervezett támadás indulna Zoli ellen.

Csak nem egyes újságírók kavarnak megint??

Előzmény: Nagyvad (120825)
Itamás Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120844
egyetértek...

a hsz-od mindkét részével.
Előzmény: Fatboy Slim (120843)
Fatboy Slim Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120843

Hi

hagyjuk a Novák-ügyet. a tököm kivan tőle...

Csodálatos csapatunk megint 5 gólt szórt és lehetett volna 20 is.

Félreértések elkerülése végett szögezük le, hogy nem csak mi voltunk bivalyerősek, hanem a Pápa nem első osztály szintű csapat. Mindenesetre, ezt így kellene. És utcahosszal nyernénk ezt a harmatos bajnokságot.

Viszont ami tegnap történt Debrecenben, az megrázó élmény volt. Nagyon kevés meccset láttam életemben, ahol ekkora mázlival nyert egy csapat. Debrecennek 4 kapufája volt, ebből 3-at nekünk be fog lőni természetesen, a dózsának meg 3 támadása volt, amiből 2-őt bevédett a hazai kapus.

SZÖRNYŰŰŰŰŰŰ

Fatboy

Habi Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120842

Puskas Ocsi Bacsirol csak annyit,ha valamelyik focista abban az idoben hozott be cuccokat az orszagba,akkor.....folytassam?

Kave,a madaranak.Eszi nem eszi,nem kap mast...

Stb.

Nem kellene megtalalni azokat,akiknek Novak,meg a tobbi jelentett?

Vagy csak rugdossuk a padlot fogott Novakot?

Esetleg kergessuk az ongyilkossagba?

Ebreszto........

600 EZER..!!!

MINDENKI DABASRA..!!!

Matt Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120841

Ez nagyon gusztustalan.

Érdekes amúgy a Novák-kép is, ilyen a magyar "James Bond": egy Tesco-szatyorral a kezében ácsorog, megpróbálja megtört ember arcképét magára ölteni, csak reméljük, hogy nem sírja el magát.

Az öregfiúknál vasárnap egyébként - szokás szerint - ott volt a zöld-fehérek egy másik, "Bálint" fedőnévre hallgató egykori ügynöke is, akivel kapcsolatban csak annyi az érdekesség, hogy neki éppen azért kellett fedőnevet változtatnia, mert időközben beépült a csapatba egy "igazi" Bálint, a volt sokszoros válogatott védő, László.

neveket kérek, nem találgatást.

Előzmény: Kisgonosz (120764)
Matt Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120840

ölég kommunista módszer volt, szó se róla. (ezt a szót úgyis gyakran használtuk az elmúlt egy hétben) ami Furulyásnak nem tetszik, azt nem lehet kitenni. amúgy sem lett volna kint egész meccsn szvsz nem tudom, miért kellett leszedetni. a sok kukásmellényes pedig ott állt végig a tábor mellett.

mint az oviban.

gyönyörű.

Előzmény: Karlovarská (120670)
Matt Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120839

:)))

lemásoltad a matrica szövegét?

:)))

Előzmény: csumby (120613)
Matt Creative Commons License 2004.10.25 0 0 120838

a Manchesternél is van pl. inasszerződés. Beckham, és a többi is először azt írta alá. ez állítólag minden klubnál működik. talán érdemes lenne végiggondolni az illetékeseknek.

Előzmény: DINO (120558)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!