"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Ugyan nem voltam ott, de ez tényleg érdekes. A népligeti buszpályaudvarról elég gyakran indulnak buszok. Bizonyára a dobálózók is a menetrendet bújták és amikor jött a nyíregyiek busza és nem volt benne a menetrendben elkezdtek dobálni. Estefelé már úgyis olyan tisztán látni... Ettől függetlenül sajnálom a sérülteket, mert nem jó ha így veszik el a kedvét valakinek, hogy idegenbe is ellátogasson szurkolni, de ez a "nem csináltunk semmit és mégis megdobáltak" duma eléggé hihetetlen. Valószínű mutaogatás volt a dologban.
Erről mindig a szerencsétlen diósgyőriek jutnak eszembe, akik valahova a Dunántúlra utaztak busszal és mikor a Szentélyünk előtt kanyarodott a buszuk 3 jómadár a hátsó ablaknál letolt gatyával akarta üdvözölni klubunkat, csak pechükre kijött az ablak a helyéről, ők meg kiestek az aszfaltra :)))
Valószínűnek tartom, hogy nem állt lesben pár Fradista, hogy egy Nyíregyháza szurkolókat szállító buszt megdobáljon. Valószínűbb, hogy játszották az agyukat a fiúk egy kicsit, aztán mostmeg duzzognak. Nem hiszem, hogy egy buszpályaudvar mellett nem tudtak volna biztonságban elsuhanni a kis buszukkal, észrevétlenül.
a tv2 korántsem mérvadó híradója is szólt az ügyről. egy kegyetlen nagy Fradi-címerrel a háttérben. a sok idióta nyíregyházival. be voltak rúgva, mint az albán szamár.
el tudom képzelni mi volt. megjött a busz, fradisták indultak hazafelé. nyíregyháziak bemutattak, mert biztonságban érezték magukat, a fradistákat elöntötte az ideg, a végeredmény látható.
A szombati meccsen újabb hiányosságot vettem észre.
5:0 után a csapat fejben elfárad. Ez baj, mert mint a nyíregy elleni meccs is mutatta
az ilyen meccseket 9-10:0-ra kellene nyernünk.
Fontos az 'agyi' felkészítés mert jünnek a golkülönbség növbelő meccsek (csaba, debrecen), ahol a 'közte 10' a minimális elvárás.
Vasárnap néztem ezt a dagonyát a disznóólban.
Hát mit mondjak. Ennek a csapatnak akkor a mákja, hogy csak na.
Ellenünk is az a gól ...... Hát nem tudom. Fortuna kegyeltjei.
A golyós, a tamási, az erős és a töbiek látványa továbbra is horrorisztikus. Brrrrrr
Engem az nem zavar ha megirjak hogy mi tortent az edzesen, mit nyilatkoztak a jatekosok. Ez a dolguk.
Az viszont mar rohadt mod idegesit amikor sejtetnek valamit, de nem vallaljak fel nyiltan. Irjak hogy meg 3 masik ugynok is volt az edzesen. De csak ennyit. Bazz, te ujsagiro, vagy legyen annyi ver a pucadban hogy megirod nev szerint hogy kik azok, vagy nem irsz semmit es befogod a pofad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Novák deklarálta, hogy SOHA nem szólal meg ebben az ügyben sehol. Erre a buzerikusz műsor harmadát vele töltötték ki. Eddig nem ítéltem el. Mostantól, nem tartalak Fradistának Novák Dezső. "
Nekem onnantól nem kerek a történet, amikor kérte, hogy intézzék el, hogy megint válogatott lehessen, meg szereztetett a feleségének egy büfét.
Mert lehet, hogy megzsarolták a beszervezéssel - de legkésőbb a fenti időpontbaan elvesztett minden hihető magarázatot, hogy ő csak "áldozat" volt...
Gyõztes csoporthétvége [2004-10-25 09:25] Ezt a hétvégét nemcsak csapatunk, hanem valamennyi UEFA Kupa-csoportellenfelünk gyõzelemmel zárta. - FTC.hu - A legnehezebb dolga a skót Heartsnek volt, amely városi rangadón nyert 2-1-re õsi riválisa, a Hibernians ellen. Szintén 2-1-es gyõzelmet aratott hazai pályán a Schalke 04, amely az újonc Mainznál bizonyult jobbnak. Saját stadionjában diadalmaskodott a Feyenoord is. A roterdamiak sima 4-0-ás papírforma gyõzelmet arattak a Waalwijk ellen. Az FC Basel kupameccsen lépett pályára és az alacsonyabb osztályú Meyrin elleni idegenbeli 3-1-es sikerrel bejutott a legjobb 16 közé.
Mert akkor nem hallottam olyat,hogy valaki egyetertett vele...
Vagy modta volna,jol tette,hogy itthagyta ezt a komcsi orszagot."
68-ban kétévesen nem kérdezhettem meg Apámat a Zoli dobbantásával kapcsolatban, de évekkel később többször is beszélgettünk erről. A Fater mindig ugyanazt mondta: teljesen megértette Zolit és örült, hogy a komcsik ismét nagy pofont kaptak! Arra, hogy ezt a Zoli pont az Olimpiára időzítette csak annyit mondott: legalább nem lehetett agyonhallgatni!
Magyar Pista is a kedvenceim közé tartozott, de örültem, amikor hallottam, hogy lelépett... ismét egy nagy pofon a kommunista rendszernek!
Nehogy vki félreértse, hogy azt irtam hogy itt olvastam, akik elvehették az mtk-s drapit, csak furcsa nekem ez az egész.
De tudjátok mit?
Beszélgessünk a Dabas elleni nagyon fontos Magyar kupa meccsről!
Lajost pihentetném és Milán kezdhetne, aztán Kis Taki kezdőként játszathatna, vmint a Nógrádi, Tarcsa, és esetleg még egy két fiatal játékost belehetne rakni. A Békéscsaba elleni, illetve a Feyenoord ellen megfelelő állapotban legyenek a srácok. A Békéscsaba ellen, a Lipcseit pihentteném a sárga lapjai miatt, nehogy a Loki ellen kimaradjon emiatt!
" *Mintha golyószóróval lőtték volna a nyíregyházi buszt* " Nyíregyháza - A nyíregyházi szurkolók a Bp. Honvéd elleni találkozóról igyekeztek haza a hét végén. A buszt a rendőrség az Üllői út-Könyves Kálmán körút sarkáig kísérte. Amint eltűntek a zsaruk, a Népligetnél öt-hat ember ugrott a busz elé, és kőzápor zúdult a járműre. - Nem mertem megállni, halálfélelmem volt. Mintha golyószóróval lőtték volna a buszt a fradisták - nyilatkozta Tarsoly László, a busz vezetője és tulajdonosa. - Azonnal hívtam a 112-t, végül az M3-as kivezető szakaszánál álltam meg, ahol rendőri segítséget kaptam. A buszvezető először és - esküszik rá - utoljára szállított labdarúgó-szurkolókat. A hazaúton éppen az övéi fordultak ellene, az utasok is megrongálták a buszt. Üléseket szakítottak fel, és a megrepedt üveget kitörték. Az autóbuszt nemrég vette, másfél millió forintot költött rá. Most több százezer forintos a kár. Lenne munkája, de nincs pénze, hogy megjavítsa a buszt. "
Csodálatos csapatunk megint 5 gólt szórt és lehetett volna 20 is.
Félreértések elkerülése végett szögezük le, hogy nem csak mi voltunk bivalyerősek, hanem a Pápa nem első osztály szintű csapat. Mindenesetre, ezt így kellene. És utcahosszal nyernénk ezt a harmatos bajnokságot.
Viszont ami tegnap történt Debrecenben, az megrázó élmény volt. Nagyon kevés meccset láttam életemben, ahol ekkora mázlival nyert egy csapat. Debrecennek 4 kapufája volt, ebből 3-at nekünk be fog lőni természetesen, a dózsának meg 3 támadása volt, amiből 2-őt bevédett a hazai kapus.
Érdekes amúgy a Novák-kép is, ilyen a magyar "James Bond": egy Tesco-szatyorral a kezében ácsorog, megpróbálja megtört ember arcképét magára ölteni, csak reméljük, hogy nem sírja el magát.
Az öregfiúknál vasárnap egyébként - szokás szerint - ott volt a zöld-fehérek egy másik, "Bálint" fedőnévre hallgató egykori ügynöke is, akivel kapcsolatban csak annyi az érdekesség, hogy neki éppen azért kellett fedőnevet változtatnia, mert időközben beépült a csapatba egy "igazi" Bálint, a volt sokszoros válogatott védő, László.
ölég kommunista módszer volt, szó se róla. (ezt a szót úgyis gyakran használtuk az elmúlt egy hétben) ami Furulyásnak nem tetszik, azt nem lehet kitenni. amúgy sem lett volna kint egész meccsn szvsz nem tudom, miért kellett leszedetni. a sok kukásmellényes pedig ott állt végig a tábor mellett.
a Manchesternél is van pl. inasszerződés. Beckham, és a többi is először azt írta alá. ez állítólag minden klubnál működik. talán érdemes lenne végiggondolni az illetékeseknek.