"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Nekem nagyon nehéz lesz a szívem a Schalke-Fradi meccsen.Születésemtöl fogva Fradista vagyok,mivel ezt nagyon helyesen belémnevelte apám,csakhogy édesanyám családja meg gelsenkircheni és tösgyökeres Schalkésok ! Több mint húsz éve én is itt élek Gelsenkirchenben és természetesen belémivódott a Schalke-szeretet is ! A Schalkéhoz az köt jobban,hogy itt rendszeresen járok meccsekre,az Üllöire meg csak akkor ha hazalátogatok,a Fradi viszont azért áll közelebb a szívemhez,mert magyarnak vallom magam,tehát mindenképpen nehéz ügy,föleg,hogy két nappal a szülinapom elött lesz a meccs ! De szerencsére ez nem kieséses rendszerben lesz és mindkét csapat tovább fog jutni,nekem szerencsére már megvannak a jegyeim !
Campi említette,hogy 61 000 nézö elött lesz a meccs,de elfelejtette,hogy UEFA meccseken az állóhelyeket is átalakítják ülöhelyeké,így csak 52 ezren leszünk !
Jön innen valaki,esetleg össze lehetne futni néhány sörre,persze ezt meg lehet beszélni még novemberben is.Szoktam olvasni a topicot csak eddig nem szóltam hozzá !
Csak át kell írnotok a fociszabályokat ugyan is ezek a csapatok ellen sorcserét kell kérjen László a 65. percben. Az utolsó 25 percet úgy végig játszani ahogy a Millwall, Sparta és Tirana ellen csináltátok ....na az nem fog menni. Ott kevés lesz 25 percig rombolni, lelátóra rúgdosni a labdákat , főleg ha az ellennél lesz az előny. Ha az első 5-10 percben nem találtok be akkor jön a daráló.
Könnyen lehet, hogy igazad van; a lényeg azonban az elv.
Illetve annak hiánya...
Ha már kinevelődik 10-15 évente egy-egy piacképes jó zsugás, akkor könyörgöm, ha már itthon nem fut be karriert - Szabics egy fél szezont töltött, ha jól emlékszem a nagy csapatnál - legalább pénz legyen belőle...Hátha a következő ügyes gyerekre már csak 6-8 évet kell várnia a közönségnek...
Kérdezgesd a mezőgazdasági írányultságú kérdéseiddel a paraszt-császár TSZ elnökötöket. De lehet, hogy nem találod a székházba ,mert a "talált pénzzel " már most elment privatizálni egy újabb tejüzemet...csak azért, hogy mindig friss iskolatejet adhason az ővéinek.
hmmm, nem a Páncsis Miklós volt akkor? A Varga Zoli idejében volt a Novák Dezső Bá. Én a Páncsisra emlékszem, amikor volt a bejelntés, hogy jön a Vlak. De lehet, hogy tévedek!
Nem emlékszel, hogy Szabiccsal - mint a Ferencváros akkori legnagyobb fiatal tehetségével és mint kiderült legnagyobb értékével, azaz legdrágább, ráadásul piacképes labdarúgójával - Novák Dezső szakosztályigazgató bácsi - mellesleg a komplett klubvezetés passzív részvételével - egész egyszerűen elfelejtett szerződést kötni?
Eljöttem megint hozzátok parasztok. Mi újság? meglesz a 24 pont vagy csak kettő? :))) Vizipisztolyok lesztek a "nagycsapatokhoz"
Feyenord- azt hiszem ti is büszkék lehettek egy mérsékelt 1-4-es zakóval. A totális foci nagyszerű képviselői a BL-ben is simánmegállnák a helyüket.
Schalke- nem erős csak kibaszottul, na meg nem 15000 birka pásztor fogja öket buzdítani.Darálos (bedarálos) és a technikásabb latin -amerikai foci optimális keveréke
Basel- évek óta BL részvevő, rutinnal és két klasszis csatárral. Tavaly csúnyán szívatták a erősebb csapatokat és azt hiszem most is.
Hearts- na ott a pont náluk ők nem a sopron ellen szívják fel magukat hanem évente 4 meccset játszanak Celtic és a Ranger csapatával. Mivel ők is komoly anyagi gondokkal küzdenek nem fogják olcsón adni a bőrüket.
További jó álmodozást.
Ja és én nem anyáztam kedves fagyisták, de gondolom egy páran úgy jártak, mint az angol szurkolók ellen... úri emberként mentek meccsre, de a félelem egy kettőre kihozta belőlük a bicskás- cigány style-t.
Beleolvastam kicsit és azt mondom a sorsolás kapcsán, hogy frankón belehúztunk, nem lesz egy kimondott sétagalopp...:-)
DE, végsősoron ezt akartuk, nemde?!
Speciel én jobban örülök a Schalke-nak vagy a Basel-nek, mint mondjuk egy Bilbao-nak (mégha róluk főleg a lápföldieknek lehetnek kellemes emlékeik...:-)), egy Dnyipropetrovszkról már nem is szólva...
Gondolom bárki közülünk szívesebben megy majd az AufSchalke-ba, mint Ukrajna kies vidékeire, a Feyenoord pedig tuti teltházat vonz idehaza.
Lényeg a lényeg, csoportkört akartunk, erős ellenfelekkel, megkaptuk és ez így van jól.
Én speciel kezdtem unni az albán, török, máltai vonalat.
Egy biztos, vagy a tisztes helytállás a cél, vagy pedig a továbbjutás; ahhoz viszont az előbbi kevés lesz; mindenképp kell legalább egy hazai bravúrgyőzelem és egy iksz, + egy idegenbeli döntetlen ("látatlanban" Edinburgh) hozzá.
A lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) előtt megegyezett egymással Szabics Imre ügyében a labdarúgó volt, illetve jelenlegi klubja, az osztrák Sturm Graz és a német VfB Stuttgart. "Eredetileg hatszámjegyű összegre számítottunk, ötszámjegyű lett belőle, de nem bánkódunk különösebben, jobb a békesség" - mondta Hannes Kartnig, a Sturm vezetője, aki a pontos adatot nem hozta nyilvánosságra. A grazi egyesület 360 ezer eurós nevelési díjat követelt a Stuttgarttól Szabics tavalyi klubváltása kapcsán, annak ellenére, hogy a magyar válogatott támadó 2003 júniusában írta alá új szerződését Németországban, azok után, hogy korábbi munkaadója egy hónappal az előtt szerződést bontott vele. A Sturm a nemzetközi szövetség, a FIFA szabályzatára hivatkozott, amely kimondja: ha egy 23 évesnél fiatalabb játékos ingyen is igazolható - a csatár esetében ez történt -, az elhagyott egyesület nevelési díjra jogosult. A most 23 esztendős Szabics 1999-től négy idényen keresztül futballozott Grazban.
Fórumokról hallottak szerint előfordulhatnak Skóciában, és a Feyenoord-ot is tervezték, bár nem tudom mennyire komolyan. Mindenesetre nagyon vigyázni kell, ha mennek Skóciába, kis csoportok lesznek szvsz ("vadászok").
Nagyon megfeküdte a gyomrukat a dolog (a késelés valljuk be jogosan), ill. lenéztek minket, azt hitték, továbbmennek.
Majdnem biztos voltam benne. Mindenesetre ezzel együtt erősen tartok tőle, hogy a Feyenoord ellen, és a Basel ellen is lesz huhogás. Abból pedig nagy baj lehet.
A hozzászólásásban arra utalt, hogy cigányok vagyunk. Én meg válaszoltam, neki hogy ő meg pakisztáni, azaz eredeti cigány. Meg megkérdeztem tőle, hogy mitől ennyire durcásak az angolok, mikor náluk a 90-es években agyba-főbe ment a szurkálás és volt aki meg is halt. Meg ilyesmi.