"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Nem tudom mi a bajotok a Leoval. Nagyon nem csíptem hosszú ideig én sem, de a tavasszal engem meggyőzőtt, balhátvédként nagyon jól játszik, az egyik legjobb a mezőnyben, plussz amikor bekerült a csapatba, az ősszel akkor is jól nyomta. Fehérvárott, a Millwall ellen csereként, sőt a Sopron ellen is hasznos volt.
Leonak vannak szép megmozdulásai, de nincs benne az a dinamika, átütőerő, ami a Husztiban. Igaz, most ő sincs formában. De mivel elmegy, vele nem számolva Kiss jó alternatíva lehet.
szidtuk az öreget mint a bokrot, de azért személy szerint én elolvastgattam a hozzászólásait, még akkor is, ha jókat derültem rajta. nem is nagyon tudnak mit kezdeni magukkal azóta a "szomszédban"
Ez egy nagyon jó jel. Ez a csapat szerethető, harcos és jó szellemű. Talán ez az Uefa-kupa menetelés talán kirángat pár ezer fradistát a tévé bambulás tunyaságából.
Ebből a szempontból viszont jó, hogy a Stadionban volt a meccs.
Az is igaz, hogy a kijelzővel szembeni kapu mögött is bekapcsolódtak a szurkolásba, volt, hogy onnan indult a Hajrá Fradi! Nagyon jó volt. Remélem elindulunk végre fölfelé. Ezt a csapatot valahogy meg kellene tartani, /Sasu,Leo el/ és igazolni 1-2 minőségi játékost + Takácsot beépíteném /jó lesz véd. kp.-nak/
És ne feledjük el Kiss Gyurit sem. Én őt tenném a távozó Huszti helyére.
Ez az! A Dunaferrben is jó volt a széleken /igaz védő volt/.
HAJRÁ FRADI!
Tagnap még egy kicsit szomorkodtam a 2 pont elhullajtása miatt, de ma már újra optimista vagyok :)
Akik Lipcseit látták egyedül a csapatból játszani még régen.
Most újra vörös fejjel üvöltötték a Hajrá Fradit!
Arany barátom akivel még gimiben jártunk ki, és azóta sem volt meccsen, most kijött, és fél tizenkettőkor lelkesen hívott, és elemezte a csapat játékát, és lelkendezett.
Gyorsan megígértettem vele, hogy a Basel meccsre is kijön.
Közönség. Azért meg-meg dörrent a stadion, de mi sajnos már csak a kapu mögött /S jobb/ felül tudtunk megállni és ott alig lehetett hallani az ultrák vezénylését, de azért mi is próbáltunk énekelni, ezzel is tanítva a divatokat. Mert volt egy jópár belőlük...
Debrecenbe megyünk haverokkal vagy 8-an. Remélem nem lesznek fáradtak a fiaink, és nyerünk.
25.000 Fradista. Ebből mennyi jön ki majd a Pécs ellen?