"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
"amugy ugy ahogy van nevetséges a fradi.Szurkolóstúl mindenestől eggyütt.Mondjatok már nekem egy másik szurkolótábort aki a saját játékosát veri meg egy gyenge meccs után?"
SS Lazio, AS Roma, Dinamo Zagreb.
Ja, ez három, pedig mégcsak utána sem gondoltam komolyabban...
Azért nem hinném, hogy jellemző lenne. A Fradi mindig is hangsúlyosan MAGYAR csapat volt, képviselte a magyarságot. Ebből következően magyarokat biztató szurkolásnak helye van.
Nem tudom miért olyan nagy gáz ez a kampány. Huhogni úgysem akarunk :), akkor meg olcsó módja annak, hogy bizonyítsuk, mi igazán, tényleg mindent megteszünk a "rasszizmus" ellen. Ez kell nekik, szvsz nem fáj megadni.
A hatalom az UEFA kezében van sajnos, és alig várnák hogy megbüntethessenek. Ezt pedig oda lehet eléjük tartani, mint bizonyságot, nem ?
Egyébként még valami: Mindenképp kéne egy tisztességes, de nagyon jó ügyvédet szerezni, és minden további UEFA fellépés esetén nem behasalni, hanem rájuk zavarni, hiszen nagyon egyszerűen lehetne bizonyítani, hogy inkorrektek velünk.
A nevetséges te vagy kondás, a csapatoddal meg az összes disznópásztorral együtt. Nem tellik meg a 7 k stadion? Mikor éppen a "bajnoki címért" harcoltok? Szánalom. Menj inkább merj disznó szart.
először is 7600 néző fér be,és majdnem mindig telt ház van.amugy ugy ahogy van nevetséges a fradi.Szurkolóstúl mindenestől eggyütt.Mondjatok már nekem egy másik szurkolótábort aki a saját játékosát veri meg egy gyenge meccs után?(Tököli 2003)Ez azért nem minden fagylaltistára igaz vannak normális szurkolók is.pl.van jópár haverom aki fradista.Arról megy,hogy kisebbségi komplexusom lenne?Miért lenne?Mert ti vagytok a "nagy" pestiek ?UGYAN MÁR.....
Sajnálom a szurkolóinkat, megérdmelték volna, hogy gyõzelmet ünnepelhessenek a lefújás után. A Feyenoord nagyon jó csapat, ezt bizonyítja, hogy egyetlen apró figyelmetlenségünket könyörtelenül kihasználta. Több helyzetet alakítottunk ki ellenfelünknél, veszélyesebben játszottunk, kár, hogy végül így alakult. Én nem akarok a bíróval foglalkozni, minden meccsen vannak játékvezetõi tévedések, sajnos ezúttal nagyon komoly helyzetben tévedett a bíró. Ha kihasználtuk volna a lehetõségeinket, akkor az elmaradt tizenegyesek nélkül is nyerünk. Szeretném megköszönni szurkolóinknak a fantasztikus hangulatot, amit a Puskás-stadionba varázsoltak. Rajtuk semmi nem múlt.
Schalke04.de: " Ein wichtiges Tor fand auch Kapitän Frank Rost: „Das waren wichtige drei Punkte. In Überzahl waren wir im Vorteil. Und den haben wir auch genutzt“, erklärte der Torhüter. „Mit einem Sieg gegen Ferencvaros können wir nun alles klarmachen.“ "