"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Látta vki a szombat est bohóckodást a bocskor műsorban ? Égettek minket rendesen. Ezek szinte mind divatszurkolók, illetve statiszták. Ráadásul még pacsiztak is a lilákkal.
Az igaz, hogy elszórja a labdát, de egy kicsit az az érzésem, hogy azért, mert azt gondolja, itt ő irányítóskodhat is, mert van akkora "király". Nincs. Nívósabb bajnokságban valszeg jobban meghúzná magát.
Egyébként a Feyenoord ellen ő adta azt a forintos zsugát a Thomasnak, amit sajnos nem tudott lekezelni. A helyszínen azt hittem, rosszul láttam, de otthon a videón is ő adta. :-)
Egy pettyet erősnek érzem, hogy el lett volna innen üldözve...
Amennyiben "új seprű" előbb olvasson vissza, abból kiderül, hogy néha jobb, ha az ember nem "ül" be ebbe a kocsmába, de ne is akarja egyből a saját képére formálni az egészet... nem?
Még az hiányzik csak, hogy te is lelépj. Ne merd, nem úszod meg ilyen könnyen :)
Nekem sem tetszik, ha erdélyi magyarokat szidnak. Csak tudom, hogy sok fiatalnak egyáltalán nem hatja át az életét annyira a politika, mint itt sokatoknak, sokunknak, és hidd el, nem könnyű pontos információkhoz jutni, ha nem tudod, hol keresd. Márpedig sokan nem tudják.
Ugyanakkor viszont nem tartom helyesnek, ha minden Fradistától elvárt az "aktív, politikailag helyes" magatartás, még akkor sem, ha azzal a bizonyos "politikailag helyes" iránnyal magam is egyetértek. A Fradi a nép csapata, ne sajátítsuk ki semerre. MSZP székházat úgysem fognak a stadion mellé felhúzni.
Kösz hogy leírtad. Elég szomorúan olvasom, amikor egy sport topic-ból politika miatt űznek ki Fradi drukkereket. Még akkor is, ha az illető nem a legszerencsésebben nyilvánul meg.
Nem, nincs rendjén. A magunk módján próbálunk tenni ellene, de sajnos a Fradi tábor is többszörösen megosztott :(
Szvsz követendő példa, hogy itt ne foglalkozz politikával, az időnként megjelenő egy-egy hozzászólást ugord át, maradjunk nyugodtan a középcsatár megtárgyalásánál.
Véleménykülönbségek vannak, lehetnek köztünk, ezért kéne ide minél kevesebbet behozni a Fradin kivüli témákból.
Én attól tartok, Kapa nem marad, és meg is érteném. A magyar bajnokság nem az ő szintje. És emlékszem, hogy a bajnokavatón volt egy transzparens, hogy az idegenlégiós zsoldosok tűnjenek el, jöjjenek a fiatalok. Na, azt rendesen a szívére vette, pedig pont neki nem kellett volna. Ki volt akadva rendesen, a bajnoki cím kapcsán tett interjújában is erről beszélt. Remélem, azóta elmagyarázták neki, hogy nem neki szót.
A lejáró szerződésűek közül nyugodt szívvel mondanék búcsút Sasunak, Penksának, Zováthnak és Zavának. A legnagyobb veszteség Kapics távozása lenne, ha ő elmegy, nagy bajban leszünk.
18 órakor játszunk a Péccsel a kupában
[2004-11-15 12:42]
Csapatunk december 8-án a Magyar Kupa nyolcaddöntõjében Pécsen lép pályára. A két klub megállapodott arról, hogy mivel a pécsi pálya rednelkezik világítással és a találkozóra hétköznap kerül sor, a szurkolók érdekeit is szem elõtt tartva 18 órakor kezdõdik majd a mérkõzés.
- FTC.hu -
Az idõpont csak ma vált hivatalossá, amikor a Magyar Kupa versenybizottsága is hivatalosan engedélyt adott a 18 órás kezdésre.
A többi MK-találkozót november 24-én rendezik, de mivel mi 25-én UEFA Kupa-csoportmeccsen lépünk pályára a Schalke 04 otthonában, a mi mérkõzésünket december 8-ra tették.