Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.17 0 0 132000

A derék skótok igen alattomos módon játszottak. Gordon két kifutásakor valósággal lemészárolta Bajevszkijt és Vukmirt. Semmi nem lett belőle. Még szabi sem. A tejbegrúz bíró partnere volt a skótoknak ehhez a durva játékhoz. Bár be kell vallani Penksa nem nagyon akart talpon maradni. Ha megnyomták feküdt. De ez van...

Arról nem írnak a hírek, hogy egy sérült magyar játékos feküdt a földön, a mieink kirúgták a labdát és a skótok nem adták vissza hanem támadásba vetették egyből?

Egyébként a gyíkom kivan ettől a mentaliotástól, amit idén másodszor látok a szigetországiaktól. A meccs előtt mérhetetlen nagy arc, csapatunk lenézése, fikázása, a meccsen durva "rakkolós" foci, vereség , majd ócska kifogás keresése.

Igaz most nem hivatkozhattak l rasszista szurkolókra és halálfélelemre, mint legutóbb az angolok...  

Előzmény: Hettie (131992)
zeuszka. Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131999

itt elég korrektül le van írva:

http://soccernet.espn.go.com/report?id=169672&cc=5739#quotes

a bbc-t meg nem kéne keverni a sunnal.

Pat_Healy Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131997

gratula a csapatnak így kell búcsúzni.

!HAJRÁ FRADI!

tremblay Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131996

valaki tudja-e hogy jovore hol kezdi a fradi a BL menetelést? a màsodik vagy a harmadik selejetezo korben?

tremblay Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131995
a skòtok amugy ugyan olyan szakadtak mint mink a vàlogatottal
Pac Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131994

"Nem vagyok Hearts drukker"

De a kommentátorok valószínűleg skótok voltak...

Előzmény: Hettie (131992)
tremblay Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131993

na legalàbb nyertunk, de a basel elleni meccs igazàn csak most fàj.

Hettie Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131992
En a radion hallgattam a meccset (Edinburghbol) es tenyleg az volt az altalanos velemeny, hogy a magyar edzo nem fogadta el Roberston kezfogasat, hanem azt mondta neki, hogy csalok amire Robertson azt mondta, hogy ez mar nem erdekes, csak fogjanak kezet, es ekkor allitolag Laszlo Cs. ralepett a Robertson labara, amit o meg lerazott (vagy rugott?), de ki tudja. Talan valaki folteszi a jelenetet a netre. Egyebkent a kommentatorok szerint a Fradi nem jatszott fair playt, mert egyfolytaban estek es szabadrugasra jatszottak.

Nem vagyok Hearts drukker
Előzmény: Törölt nick (131990)
Pac Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131991

Most fogom csak megnézni a meccset, de így "látatlanba" is gratula a srácoknak.

Nem vallottunk szégyent, a két hazai meccs egyikét hoznunk kellett volna és akkor simán továbbmegyünk.

De még egyszer mondom: mostantól ez az alap.

Más: ha jól emlékszem, valamelyik okos skót újságíró gúnyolódott egy jóizűt a magyar focin.

Lássuk csak:

- a válogatottjuk - otthon - simán kikapott a nem túl acélos magyaroktól

- három vb-selejtezőn 2 pontot hoztak össze

- a Rangers negyedik lett, így kiesett az UEFA-kupából

- a BL-ben induló Celtic a csoportja utolsó helyén végzett, 4-10 -es gólkülönbséggel,

- a Hearts szintén csoportutolsó lett az UEFA-kupában, többek között egy magyar csapattól elszenvedett vereség miatt...

Egy kicsit "bagoly mondja verébnek" szitu lett ebből...

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131988

Na egy kis csűrdöngölős.

Són Konori ül a padon,
Skót dudával játszik,
Össze-vissza fújkálja azt,
A segge kilátszik.
Són Konori ,Danken Meklód,mia szart pofáztok?
Halhatatlan itt csak egy van,ó a Ferencváros.

Ez az este egyik nótája. A srácok már tolják kinn "Ediben".

:)))

Kevin Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131987
A BBC inkabb azon gunyolodna, hogy mindket nagypofaju szigetorszagi csapatukat (Millwall, Hearts) megraktuk. Szerencsetlen bugris birkazabalok ...
Előzmény: Kcsita (131985)
Winrar Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131986

Ez szép volt. Ha nincs az a rohadt Basel elleni bénázásunk...

Mindegy.

Hajrá Fradi!

Kcsita Creative Commons License 2004.12.17 0 0 131985

Tõzsérrel gúnyolódott a Sun
[2004-12-16 16:55]A legtekintélyesebb brit bulvárlap egyoldalas beharangozót közöl a mai meccsrõl. Az újság címében Tõzsér nevével viccelõdik ízléstelenül.
- FTC.hu -

Fiatal játékosunk vezetékneve az angol szlengben egy olyan kifejezést takar, amit nem bír el a nyomdafesték, ezért a szó szerinti fordítástól ezúttal eltekintünk.
A fiatal játékost mindez nem zavarta és úgy volt vele, hogy számára mindenképp megtisztelõ az a tény, hogy egy brit lap majdnem egy teljes oldalas fotót és egy óriási képet közöl róla. Hozzátette: reméli, este csapatunk vicceli meg a házigazdákat.

Vhol olvastam, de nem találom a hírt... na mindegy... megyek tanulni, aztán alvás.

Jó éjt mindenkinek!

Előzmény: sergiototta (131983)
szol Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131984
HAJRÁ FRADI!!!!!!!! Megcselekedtük, amit megkellett....!!!!! höjj höjj!!! :)
sergiototta Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131983
mi volt a bbc gúnyolódása?
Előzmény: Kcsita (131978)
Greenie Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131982
Én tudtam....
Előzmény: ChrisRea (131981)
ChrisRea Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131981
Ha nem tunt volna fel en LOKI szurkolo vagyok.

nekem oromet okoz ha egy magyar csapatot latok jol szerepelni az UEFA-ban vagy akarhol.

Greenie Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131980

Hajrá Ferencváros.

Jó éjt, a kupagyőztes bajnokcsapat összes szurkolójának!!!

királyfurfang Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131979

Most a becsületünk, és a leendő UEFA pontszámunk volt a lényeg.

LCS-t meg nem is tudnám elképzelni más magyar csapatnál. Nálunk tud ő leginkább kiteljesedni. :)

Előzmény: Törölt nick (131974)
Kcsita Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131978

László Csaba: Azoknak is bizonyítottunk, akik nem hittek bennünk
[2004-12-16 23:29]A mérkõzés után László Csaba csapatunk tartását, illetve a fair play szellemét emelte ki.
-FTC.hu-
- Ezen a mérkõzésen a becsületünk volt a tét – mondta a lefújást követõen vezetõedzõnk. – Tudtuk, hogy a továbbjutás nem a mi kezünkben van, ennek ellenére a fiúk egy pillanatig sem adták fel, és ezzel bebizonyítottuk, hogy van bennünk tartás, alaposan rácáfolva azokra, akik nem hittek bennünk. Tudtuk, hogy egy tipikusan brit futballt játszó csapat vár ránk, ennek megfelelõen dolgoztuk ki a taktikát is, amelyet a játékosaim ezúttal maximálisan betartottak. Balog Zoltán például remekül szûrte a hazaiak támadásait, és rendkívül hasznosan játszott Marek Penksa is, hiszen Bajevski mögött folyamatosan lekötötte a skót védõk figyelmét. Elsõsorban azonban „a” csapattal vagyok elégedett, hiszen megmutattuk, hogy képesek vagyunk küzdeni, bebizonyítottuk, hogy igen is jó csapat vagyunk, amelynek nemzetközi szinten is van tartása. Hiányérzetünk a Basel és a Feyenoord elleni mérkõzésekkel kapcsolatban lehet, amelyeken fontos pontokat engedtünk ki a kezünkbõl, így az utolsó fordulóban már nem a mi kezünkben volt a sorsunk. A jövõben még keményebben kell dolgoznunk az összefogás jegyében, hiszen csakis összefogással érhetünk el eredményeket.
Vezetõedzõnk a lefújást követõen kisebb összetûzésbe keveredett a Hearts edzõjével, aki megrúgta szakvezetõnket. László Csaba ezzel kapcsolatban a következõket mondta:
- Nem volt köztünk összetûzés, csak nem értettünk egyet a fair playt illetõen. A lefújást követõen odamentem John Robertsonhoz kezet fogni, mire õ hevesen azt mondta, hogy a csapatom rendkívül sportszerûtlenül játszott. Ezzel én nem értettem egyet, ha valaki nem a fair play szellemében játszott, akkor azok a skótok voltak.

John Robertson nem volt elégedett csapata teljesítményével, de nem csak játékosait okolja a kudarcért:
- Nagyon csalódott vagyok, mert szebb karácsonyról álmodtam – mondta John Robertson. - Sajnos semmit sem tudtunk megvalósítani elképzelésünkbõl, de végül kiderült, hogy nem ezen a mérkõzésen múlott a továbbjutásunk. A játékvezetõ ténykedése számomra elfogathatatlan. Gratulálok a Ferencvárosnak, de a magyar csapat az elsõ félidõben kevesebbet foglalkozott a játékkal, mint ahogy azt elõzetesen vártam.
A skótok vezetõedzõje arra az újságírói kérdésre, hogy a lefújás után mi történt közte és László Csaba között, nem adott egyértelmû választ. Ezt követõen egy skót újságíró megkérdezte, hogy valóban belerúgott-e László Csabába? Robertson elõbb káromkodott egyet, majd azt mondta: ha belerúgott volna, azt megemlegette volna a magyar edzõ.

Az első félidőben voltak kisebb fajta indulatok egy-két játékosainknál. De kérdezem én vissza a skót edzőtől, hogy ők nem ismerik a Fair playt? Nem birják elviselni, hogy egy kelet európai, akár egy magyar csapat megverheti őket? Lásd a BBC gúnyolódott Tőzsér nevén. Igaz, Tőzsér nem volt, vmi hú de frenetikus. Na mindegy. Kiváncsi leszek, hogy az UEFA-nál mi lesz.

Greenie Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131977
Magyart? Ha a dózsát annal lehet venni, akkor igen.:))
Előzmény: Egy irodalomtanár közülük (131972)
Don Palesz Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131976
Egész jól játszottunk. Különösen a 2. félidő 2.felében.
ChrisRea Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131975
2002 ben jok voltak a Bundesligaban
2003 bizonyitottak a BL-ben
2004 jok a Bundesligaban es bizonyitanak az Uefaban

Szabics mar be se fer oda 1/2 eve....

Előzmény: ChrisRea (131970)
királyfurfang Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131973
Bizonyára a Schalke meccset nem vették olyan komolyan, mint a ti meccseteket... 
Egy irodalomtanár közülük Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131972

Greenie

Te ismersz esetleg  olyan magyar csapatot akik szégyenteljesen estek ki az UEFA kupából ?

Előzmény: Greenie (131960)
Greenie Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131971
Már akkor azok voltak. Most gyengébbek, szerintem.
ChrisRea Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131970
ki szerint ?

2002 ben a Stuttgart BL- kvalifikalta magat es csak a biroval tudta megverni a Fradit.
(nem veletlen vittek oda a Magyar Szabicsot a kov. szezonra)

Csakhogy azota 10 valhany BL meccsett nyomott megverte a ManU. es verkomolyan vesznek minden Uefas merkozest.

Siman klasszis csapatta valtak...
Előzmény: királyfurfang (131965)
Greenie Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131969
Elfogult, de elnézzük neki.
Előzmény: sergiototta (131966)
Greenie Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131968
Ez már csak így megy...pedig akkor jobbak voltak.
Előzmény: királyfurfang (131965)
Greenie Creative Commons License 2004.12.16 0 0 131967

Heerenveen-Stuttgart 1-0

Mi az a Beveren?

Előzmény: ChrisRea (131963)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!