"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A derék skótok igen alattomos módon játszottak. Gordon két kifutásakor valósággal lemészárolta Bajevszkijt és Vukmirt. Semmi nem lett belőle. Még szabi sem. A tejbegrúz bíró partnere volt a skótoknak ehhez a durva játékhoz. Bár be kell vallani Penksa nem nagyon akart talpon maradni. Ha megnyomták feküdt. De ez van...
Arról nem írnak a hírek, hogy egy sérült magyar játékos feküdt a földön, a mieink kirúgták a labdát és a skótok nem adták vissza hanem támadásba vetették egyből?
Egyébként a gyíkom kivan ettől a mentaliotástól, amit idén másodszor látok a szigetországiaktól. A meccs előtt mérhetetlen nagy arc, csapatunk lenézése, fikázása, a meccsen durva "rakkolós" foci, vereség , majd ócska kifogás keresése.
Igaz most nem hivatkozhattak l rasszista szurkolókra és halálfélelemre, mint legutóbb az angolok...
En a radion hallgattam a meccset (Edinburghbol) es tenyleg az volt az altalanos velemeny, hogy a magyar edzo nem fogadta el Roberston kezfogasat, hanem azt mondta neki, hogy csalok amire Robertson azt mondta, hogy ez mar nem erdekes, csak fogjanak kezet, es ekkor allitolag Laszlo Cs. ralepett a Robertson labara, amit o meg lerazott (vagy rugott?), de ki tudja. Talan valaki folteszi a jelenetet a netre. Egyebkent a kommentatorok szerint a Fradi nem jatszott fair playt, mert egyfolytaban estek es szabadrugasra jatszottak.
Són Konori ül a padon, Skót dudával játszik, Össze-vissza fújkálja azt, A segge kilátszik. Són Konori ,Danken Meklód,mia szart pofáztok? Halhatatlan itt csak egy van,ó a Ferencváros.
Ez az este egyik nótája. A srácok már tolják kinn "Ediben".
Tõzsérrel gúnyolódott a Sun [2004-12-16 16:55]A legtekintélyesebb brit bulvárlap egyoldalas beharangozót közöl a mai meccsrõl. Az újság címében Tõzsér nevével viccelõdik ízléstelenül. - FTC.hu - Fiatal játékosunk vezetékneve az angol szlengben egy olyan kifejezést takar, amit nem bír el a nyomdafesték, ezért a szó szerinti fordítástól ezúttal eltekintünk. A fiatal játékost mindez nem zavarta és úgy volt vele, hogy számára mindenképp megtisztelõ az a tény, hogy egy brit lap majdnem egy teljes oldalas fotót és egy óriási képet közöl róla. Hozzátette: reméli, este csapatunk vicceli meg a házigazdákat.
Vhol olvastam, de nem találom a hírt... na mindegy... megyek tanulni, aztán alvás.
László Csaba: Azoknak is bizonyítottunk, akik nem hittek bennünk [2004-12-16 23:29]A mérkõzés után László Csaba csapatunk tartását, illetve a fair play szellemét emelte ki. -FTC.hu-- Ezen a mérkõzésen a becsületünk volt a tét – mondta a lefújást követõen vezetõedzõnk. – Tudtuk, hogy a továbbjutás nem a mi kezünkben van, ennek ellenére a fiúk egy pillanatig sem adták fel, és ezzel bebizonyítottuk, hogy van bennünk tartás, alaposan rácáfolva azokra, akik nem hittek bennünk. Tudtuk, hogy egy tipikusan brit futballt játszó csapat vár ránk, ennek megfelelõen dolgoztuk ki a taktikát is, amelyet a játékosaim ezúttal maximálisan betartottak. Balog Zoltán például remekül szûrte a hazaiak támadásait, és rendkívül hasznosan játszott Marek Penksa is, hiszen Bajevski mögött folyamatosan lekötötte a skót védõk figyelmét. Elsõsorban azonban „a” csapattal vagyok elégedett, hiszen megmutattuk, hogy képesek vagyunk küzdeni, bebizonyítottuk, hogy igen is jó csapat vagyunk, amelynek nemzetközi szinten is van tartása. Hiányérzetünk a Basel és a Feyenoord elleni mérkõzésekkel kapcsolatban lehet, amelyeken fontos pontokat engedtünk ki a kezünkbõl, így az utolsó fordulóban már nem a mi kezünkben volt a sorsunk. A jövõben még keményebben kell dolgoznunk az összefogás jegyében, hiszen csakis összefogással érhetünk el eredményeket. Vezetõedzõnk a lefújást követõen kisebb összetûzésbe keveredett a Hearts edzõjével, aki megrúgta szakvezetõnket. László Csaba ezzel kapcsolatban a következõket mondta: - Nem volt köztünk összetûzés, csak nem értettünk egyet a fair playt illetõen. A lefújást követõen odamentem John Robertsonhoz kezet fogni, mire õ hevesen azt mondta, hogy a csapatom rendkívül sportszerûtlenül játszott. Ezzel én nem értettem egyet, ha valaki nem a fair play szellemében játszott, akkor azok a skótok voltak.
John Robertson nem volt elégedett csapata teljesítményével, de nem csak játékosait okolja a kudarcért: - Nagyon csalódott vagyok, mert szebb karácsonyról álmodtam – mondta John Robertson. - Sajnos semmit sem tudtunk megvalósítani elképzelésünkbõl, de végül kiderült, hogy nem ezen a mérkõzésen múlott a továbbjutásunk. A játékvezetõ ténykedése számomra elfogathatatlan. Gratulálok a Ferencvárosnak, de a magyar csapat az elsõ félidõben kevesebbet foglalkozott a játékkal, mint ahogy azt elõzetesen vártam. A skótok vezetõedzõje arra az újságírói kérdésre, hogy a lefújás után mi történt közte és László Csaba között, nem adott egyértelmû választ. Ezt követõen egy skót újságíró megkérdezte, hogy valóban belerúgott-e László Csabába? Robertson elõbb káromkodott egyet, majd azt mondta: ha belerúgott volna, azt megemlegette volna a magyar edzõ.
Az első félidőben voltak kisebb fajta indulatok egy-két játékosainknál. De kérdezem én vissza a skót edzőtől, hogy ők nem ismerik a Fair playt? Nem birják elviselni, hogy egy kelet európai, akár egy magyar csapat megverheti őket? Lásd a BBC gúnyolódott Tőzsér nevén. Igaz, Tőzsér nem volt, vmi hú de frenetikus. Na mindegy. Kiváncsi leszek, hogy az UEFA-nál mi lesz.