"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Puhl Sándor, a Football Duó Kft. egyik ügyvezetője pert fontolgatott azért, mert egy március 24-én Szieben László által aláírt szerződést csak októberben toltak az orra alá utólagos szentesítésre, miközben a megállapodás érvényességéhez kettős cégjegyzésre, azaz Szieben és Puhl együttes aláírására lett volna szükség. A többi között az említett szerződés alapján utaltak át majdnem 90 millió forintot a Ligamarketing Kft.-hez a Leselkedő című program kisfilmjeinek elkészítésére, s a pénz az Apokalipszis Kft.-hez vándorolt. Az fb öt szerződést mondott ki érvénytelennek, és emiatt 140 millió forint átutalását törvénytelennek tartotta.
Ezek akartak rendet tenni a magyar fociban??? A csapatok pénzték sibolják el.
Sok érdekes kérdés volt én csak a végét emelném ki:
"Az idő, mint mindenben, így az online-interjúban is véges. László Csaba azonban jócskán túlórát vállalt, hiszen másfél óráig láthattuk vendégül és válaszolt az időközben bejövő kérdések egy részére. Több olyan kérdés is felmerült, amellyel kapcsolatban egyenesen személyes találkozót javasolt az Üllői úton: amennyiben kíváncsiak a véleményére, nagyon szívesen kifejti egy baráti eszmecsere folytán. Búcsúzóként azonban mindezzel kapcsolatban annyit fűzött hozzá, hogyha amennyiben levélben elküldik kérdéseiket, kéréseiket a klubhoz egy válaszborítékkal, akkor azt minden esetben megválaszolásra kerül. A szurkolókkal való kommunikációt, kapcsolattartás ugyanis kötelezővé tette saját maga és a játékosai számára egyaránt."
László Csaba2005-03-11 16:26Szűcs, Lipcsei, Bajevszki, Vagner, Penksa, Huszti, Gyepes biztos a kezdőben lesz, ha még négy játékost hozzáteszünk, akkor tizenegyen megvagyunk. Balog sérült, Szkukalek sérült, ők biztosan nem játszanak a nyitányon.
Én a sarokba láttam vagy 50 cigányt. Akartam is velük beszélni, de lefújás után egy pillanat alatt eltűntek, pedig a csapatuk még ott integetett nekik.
ptillas focigannyal meg nem kellene foglalkozni.
O az,aki lefosta a VB aranyermet elveszto kezis lanyokat.
Neje azota sem ir a dk-ba,valoszinuleg a szegyentol.
Ami a hokimeccset illeti,nagyon mindegy,ki jatszott jobban.
Nem mervado.
Mar csak orakat ujjonganak a dozsasok,hisz kezdodik a bajnoksag.
Ezúttal az U13-as és U14-es csapataink ragadtak lapátot
Két napja a pályáról, ma pedig a pálya széléről takarították el a jeget és a havat az újpesti utánpótlás lelkes labdarúgói. Urbányi István utánpótlás igazgató tájékoztatása szerint a gyerekek igen hasznos munkát végeztek, ugyanis segítségükkel immár a centerpálya körüli reklámtáblák is elhelyezhetők.
Urbányi István: - Kedden az U17-es és U19-es csapataunk segítettek hó- és jégmentesíteni a pályát. Ma újabb akcióra került sor. A játéktér mellett felhalmozott hókupacok miatt nem lehetett felállítani a reklámtáblákat, ezért szükség volt azok arrébb helyezésére. A nehéz munkában ma az UTE U13-as és U14-es csapatai vettek részt. A gyerekek példás hozzáállással és lelkesedéssel lapátolták másfél méterrel arrébb a havat, így már elhelyezhetők a stadion reklámtáblái. Ezúton is szeretném megdicsérni a fiatalokat, hiszen komoly segítséget nyújtottak a szombati bajnoki meccs megrendezéséhez. Jó érzés volt munka közben azt hallanom, hogy a gyerekek hólapáttal a kezükben arról ábrándoznak, hogy valaha majd ők is ebben a stadionban fognak futballoznak
Az utolsó edzőmeccseken 4-4-2-ben játszottunk. Sőt a 100%Fradiban L.Cs. azt mondta, hogy a védelem akkor volt a legjobb amikor a Vukmir, Gyepi, Botis, Leo felállásban játszott. Ebből következtethető, hogy 4-4-2 lesz.