"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Egyszer szívesen megnézénk egy "gyűjteményt" az ígérgetéseiből összeállítva! A különböző határidőkkel, potenciális befektetőkkel, stb... és jól az orra elé kellene tenni! Mióta szédíti a népet, meddig teheti még mindezt???
Menjél már fiam , a tavalyi bajnokságot pedig köszönjétek Pintérnek meg Szibennek.
Mekkora barom....Remelem mar o is latja..
Lilagenyaszieben:Serleg a barbie-be,majd helikopter nezes...
Pinter"kozulunkvalo"...Neki koszonhetjuk...
te vadparaszt gumicsizmas kapalogep!Meg a dozsa is behozott rajtunk 12 pontot..!!!Meg nektek is csak pinter miatt volt eselyetek nyerni,az uccso meccsen.
Grabobo válasz | megnéz | könyvjelző 2005.05.09 16:00:28 (44776) Mééég alázátok-, röhögtessétek ki magatokat még jobban...ez nagyon jó ám a fradisták magyarázák a bizonyítványt. :DDDD
"alázátok", "magyarázák". Ha csak egy lenne, az beleférne, de ez bizony nem véletlen.
Ferencváros-Sopron 20-0 A Ferencváros történetének 29.kupadöntőjében lép pályára csapatunk szerdán este a Matáv Sopron ellen. A Fradi eddig húsz alkalommal hódította el a kupát, és ezzel az MK (illetve az MNK) történetének legeredményesebb gárdája. Döntőbeli ellenfelünk, a Sopron, még nem nyert MK-t, sőt, azzal hogy döntőbe jutott, már története eddigi legjobb kupaszereplését nyújtotta. A csapatok élmezőnye az MK-sorozatokat tekintve: 1. Ferencváros 29 döntő 20 győzelem 2. MTK 14 12 3. Újpest 14 8 4. Honvéd 14 5 5. Győri ETO Vasas 6 4
háát az igazat megvallva én nem vagyok olyan nagyon erős gyerek, de most szájba tudnék rugdalni pár LÁKISTÁT. Mert már ezt a 'lákit' is kiérdemelték nálam:/
Nincs mese be kell húzni a kupát és meg kell szerezni az ezüstöt. Nálunk ez a sikertelenség van ilyen. S egyetértek azokkal, akik szerint ideig-óráig van csak loki. Nem mondom, hogy 3 éven belül kiesnek, de ilyen Sopron szintű csapat tuti lesz belőlük. Aztán majd megint 30an jönnek föl...
Az a baj, hogy nem iszol és az a baj, hogy nem iszom.
sx7, tényleg nem tudom, mit vársz tőlünk. Nem járok a topic-otokba, de most beleolvastam kicsit. Nem bánt, milyenek a tiéid?
Van egy-két szellemes, de ez a grabó gyerek és társai. Ha jól emlékszem ez akarta kihúzni Polyci beleit a saját háza előtt. Szánalmas a műsor.
Mi egyszerűen elsétáltunk tegnap a stadionból, miközben a lokis műsor ment a meccs után a vendégszektor előtt. Ti kövekkel dobáltatok minket 2001-ben. Érzed a különbséget?
valahol botrányos ami most a Loki topic és a miénk között zajlik. gyerekek, ezek tényleg azt gondolják hogy ellenfelek...... hihetetlen nagy lett ott egy-két ember pofája, gondolok itt konkrétan egérkére.
Kapic: Gyógyulok és nem megyek Debrecenbe Adem Kapic ma délelőtt kivizsgáláson volt a Sportkórházban. Az ultrahang során megállapították, hogy egy korábbi izomsérülés helye fájt, de szerencsére nincs komoly baj. Az orvosok azt javasolták Ademnek, hogy ma próbáljon meg kocogni és ha nincs panasza, akkor kedden bekapcsolódhat a közös munkába és elvben az is elképzelhető, hogy pályára léphet szerdán a Sopron elleni Magyar Kupa-döntőben. Középpályásunk a 100% Fradi érdeklődésére cáfolt egy vele kapcsolatban elterjedt pletykát is. - Több helyen is megjelent, hogy azért nem játszottam vasárnap a debreceniek ellen, mert a következő szezonban hozzájuk igazolok - mondta Adem a 100% Fradinak. - Aki ilyet állít, az hazudik. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Magyarországon a Fradin kívül más klubban nem fogok játszani. Egyébként azt tudom javasolni a valótlanságot terjesztőknek, hogy hívják fel a debrecenieket és kérdezzék meg őket, hogy hozzájuk igazolok-e. Azonnal kiderülne, hogy mi az igazság. Velem kapcsolatban az a valóság, hogy gyógyulok és nem megyek Debrecenbe.
nem hinném, hogy közünk lenne családod egészségügyi állapotához. Ilyen sajnos mindenhol előfordul. Szomorú.
Szerencs tipikusan az "ez a falu város" kategória. Van ott egy várnak nevezett valami, egy gyenge gimnázium, egy mocskos pályaudvar retek közönséggel és mellette egy büdös csokoládégyár.(Tény, valamikor a legjobb csokik onnan jöttek) Jó szerencsi borral még nem találkoztam. A vasút mentén főleg nincs minőségi szőlő, azt egy kicsit keletebbre találsz. Ez nem jelenti azt, hogy nagyapád ne lett volna rendes ember. De ehhez sincs közünk.