"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
a szakmai dolgokat reálisan meg lehet ítélni. megbocsáss de a Ferencváros kispadján a szezon végén egy dolog számít: az eredmény. nézd meg Yoda idejét, ott is voltak gondok bőven, mégis az élen fordultunk. vagy nézd meg a csapat játékát. bevallom nem tudom hogy kijársz-e, (egyszer azért összefuthatnánk) de ha igen láthatod a csapat "játékát" megvallom nem sok fantáziát látok benne. ugyanakkor már azt is leírtam hogy szerintem ez nem csak Csaba hibája, de az övé is benne van.
a játékosok pedig láttak pénzt nem is keveset, hiszen a havi fizut megkapják... emellett nem állítom azt hogy LCS-t le kell váltani.
Gondolom te is TV tunerrel veszed fel. Én akarok venni egy asztali írót, azzal macerásabb lenne , feltenni, mert ahhoz vágni kell. Ahhoz meg láma vagyok, egyenlőre.:)
Érdekes, hogy se a 4. játékvezető, se a többi soproni cserejátékos nem hallotta, de egy szemfüles fotós x méterről tisztán hallotta... És erről 2 nappal a meccs után szól... Biztos vívódott a lelkem...
Nevetséges ez az egész.
László edzői alkalmassága teljesen más kérdés, de erről nehogy már a faszszopó mlsz döntsön...
Remélem mindenkit beperel László Csaba.
ÉS mégvalami: Lehet, hogy nincs taktika, vagy nem Fradi szintű edző, de a hozzáállása és a Fradi iránti szeretete példaértékű kell legyen annak aki esetleg követi őt a padon. Sokan tanulhatnának tőle...
Lipcsei sportszerűtlenségéről meg annyit, valóban elítélendő, de nem ő az első és az utolsó az NB1-ben, aki elveszíti a fejét. Érdekes, hogy Thorgelle esetében ez előny volt és agyondícsérték a "harciasságát"...
Kövezzetek meg, én egy ilyen majmot, mint tornyi, szentes, stb. látni nem bírnék a kispadunkon. hamár Fradi utánpótlás és fiatalítás, akkor miért nem próbálkozunk Rubold Petiékkel meg Vépiékkel? én ngyon szerettem őket
egy aprosagot hadd tegyek hozza ehhez az "elhangzott-nem hangzott, behallatszott-nem hallatszott, tobben hallottak-senki nem hallotta" temakorhoz.
aki teven nezte a meccset, az tuti, hogy emlekszik ra. ha valaki felvette, nagyon megkoszonnem, ha valahogyan tudna belole csinalni egy vagast erre a reszre, es felrakna valahova.
konkretan kapic kiallitasa, es ami utana tortent, arra gondolok. a szitu:
kapic elindul az oltozobe a palyarol. a kijaronal laszlo csaba elemegy, es megfogja a karjat. kapic lesutott szemmel mond valamit, LCS pedig egy szot sem szol. picit kesobb visszanez a palyara, aztan anelkul, hogy ademre nezne, elengedi a karjat, aki kimegy a kijaron.
nos, akkor ott en konkretan azt lattam LCS tekinteteben, hogy rogton akkorat lebasz kapicnak, hogy menet vagodik a nyakaba. latszott, hogy harcol magaval, aztan a lemondas volt abban, ahogy visszanezett a palyara.
aki ezt latta, egyszeruen hitelesen nem lehet kepes leirni azt, hogy az volt az utasitas, hogy "torjetek el a labat".
uff. [akinek megvan vhs-en a meccs felvetele, pliz, jelentkezzen, valahogyan oldjuk meg a digizest! meg en is meg tudom csinalni, ha megkapom a kazettat]
de azt nem hiszem,hogy mindezek ellenére ha valóban megkapták a pénzüket,akkor hogy a f***ba voltunk képesek két ilyen ellentétes szezont produkálni... LCS ősszel király volt..most meg... ááá..én ezt nem hiszem...
Ma reggel még mindig mutatták lassítva LP egyik belemenését... Nem tudom sportembernek tekinteni azt, aki nem törődik azzal, hogy egy hozzá hasonlóan a sportolásból élő embernek sérülést okoz...
Én alapból hiszek az ártatlanság vélelmében. Véleményem szerint a kötelező eredménykényszer és a belenyúlás okozott többeknél olyan reakciót, ami miatt elveszthették a fejüket. Már 0-2 után ideg volt mindenki. A tizi és a félidei folyosói jelenet mindenkinek betett.