"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Még a normális gazdasági életben is ritka, hogy nem jelenértéken vásárolnak meg valamit. Márpedig most a labdarúgó csapat igen csak keveset ér. Másrészt, ha volna ilyen cég, már megtette volna, de nincs. Harmadrészt az a véleményem, hogy jobb lenne egy olyan befektető, amellyel esetleg úgy lehetne szerződni, hogy az (remélhetőleg) előbb-utóbb megjelenő profit bizonyos százalékát el kell juttatnia a klubhoz. És végül, de nem utolsó sorban, ha a szakosztályok élén normális vezetők vannak, akkor ki tudják aknázni a sikeres és szimpatikus labdarúgók keltette hullámokat.
"Most olvastam a Fradidrukkeren, hogy csütörtök 18.30-tól a Sport1-en a Napi helyzetben FSZSZ kontra Furulya, ha utóbbi elmegy. Balázsék ott lesznek."
1000 %, hogy nem fog elmenni! Ahogy én ismerem.
Furulya mindenki szerint egy autokrata vezető, nem szereti, az ellenvéleményeket, utaít aztán csináld meg. Ha ellenvélemény van, akkor megakad, leblokkol.
Nézd meg az interjúit a Gyárfással, fix hogy előtte benyugtatózzák Furulyát, látszik, hogy nagyon erőlködik, ki ne jöjjön a sodrából...
mash (170808): "nemrégiben egy Kanadából hazatért szurkoló állított meg az utcán, hogy hallotta, mi megy a Fradinál, de ne hagyjam magam. Habi vagy Tamás volt??? :)"
Sajnos nem én voltam... de az igazsághoz hozzátartozik: nagyon sok Fradi szurkoló van errefelé... Ettől függetlenül, az Öregnek még indulásom előtt megadtam az otthoni zsebifonszámomat, pont egy ilyen lehetőségre. Sajnos ő sem hívott... Kár.
Szerintem meg inkább reménykedni kell abban, hogy megkapjuk a 2012-es magyar-horvát foci EB rendezési jogát, mert akkor legalább már résztvehetnénk végre mi is egy EB-n...nem úgy mint a horvátok, akik folyamatosan kijutnak a VB-kre, meg EB-kre.